Paisos Catalans

divendres, 19 de juny del 2009

paperasses

Com si no tingués prou neguits amb el treball que he d'entregar i tot l'estrés del final de curs .etc etc hi ha un munt de cosetes pendents, si més no empipadores per a mi, que fan cua: ara he de fer paperassa per demanar el lloc de treball que ja ocupo i a sobre això ha sortit abans que el nostre nomenament....després que si trucar a la caixa perquè tenen el meu número de mòbil equivocat...que si la revisió obligatòria de la instal·lació de gas....un altre dia perquè t'avisen sí amb prou antelació però resulta que ni et va bé el dia ni l'hora i viacrucis de cartes , trucades i tota la pesca per a concertar una altre dia i hora que m'obligarà anar-me'n a cuita corrents de la tercera junta d'avaluació extraordinària cap a casa no fos cas que no hi sigui a temps i es torni a postposar la revisió gasística .....el curs dels primers quinze dies de juliol ( ja se sap que els profes estem de xerinola i gresca tots els tres mesos d'estiu) m'obligarà a llevar-me força d'hora perquè comencen a les 8,30 ( aquest curs he estat de sort i feia horari de tarda bàsicament i pel matí la classe més d'hora era a les 11.30) Apa canvi d'hàbits i lleva't més aviat!!! tampoc em queixo : total el curs només m'ha costat 80 euros per 30 hores....i a sobre em daran un certificat....Bé el curs és a la fi i a l'insti no sabem ni si hi serem el curs vinent ni què farem ni res.....com puc preparar-me el curs si no sé quines matèries ni quins cursos em tocaran?

PD: Per acabar el bròquil agafo el metro i després d'esperar infructuosament 15 minuts ...espatllat!!! no hi havia corrent elèctric o sigui surt i agafa un taxi... m'he quedat congelada com un pingüí i a més pagant...

5 comentaris:

  1. Ostres! Només de llegir-te ja m'he cansat...Sembla mentida el munt d'encàrrecs quotidians que s'han de fer i que al menys a mi em fan molta mandra.Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  2. nys la temàtica del curs et sembla interessant?
    segur que en treus profit, no?

    i per les quotidianeïtats que et fan anar de bòlid... estem igual! hi ha coses pendents que no acaben mai de deixar de ser-ho...

    i pesen...

    bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Gràcies...és cert que queixant-me en veu alta o per escrit em desempallego una mica de l'estrès.... Sí sí que em trauré profit del curset és sobre les lectures obligatòries de batxillerat però fa una mandra!!!

    ResponElimina
  4. Hi ha dies que la paperassa i els encarregs ens sobrepassen. Jo en dies així voldria desapareixer :)

    ResponElimina

benvinguts comentaris