Paisos Catalans

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Ens volen prendre el pèl i la salut

http://www.benedictinescat.com/Montserrat/Teresacat.html

En l'adreça hi ha el text sobre la grip que he copiat i posat el meu bloc. Crec que tothom ho ha de llegir. No ho escriu una persona qualsevol és Doctora en Salut Pública. No us vacuneu pas de la grip A. És un text una mica llarg però cal llegir-lo. Ens han amagat informació, cosa que ja sospitavem però el que explica aquesta dona és per posar el pèls de punta.

CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.

9 comentaris:

  1. Elvira,
    quan va començar a sonar el tema de la "grip nova" vaig fer un post mig enfotent-me'n del tractament que se li donava.
    Hem llegit, a diari, amb grans titulars, un continu d'informacions alarmistes, contradictòries moltes vegades, sensacionalistes, jo diria que gairebé esquizoides i desquiciades.
    No conec cap metge ni cap metgessa que tinguin clar que la gent s'hagi de vacunar.
    Crec que els mitjans de comunicació ens han farcit d'una informació poc rigorosa (com gairebé sempre...) i així que... si patatim, que si patatam: ara la grip, ara la prostitució, ara...I, ben entretingudets...

    Jo no li diria a ningú que no es vacunés, perquè no n'entenc ni fava.

    Però més enllà de tot aquest "tejemaneje" i els soterranis econòmics que s'hi mouen, si penso que ens podem considerar afortunades i afortunats de la nostra xarxa de sanitat pública. No de qui representa darrera d'un despatx, sinó de qui està. Està de debò davant la malaltia i la preocupació i l'angoixa.
    I, en cas d'engripar-nos, el o la nostra metge de capçalera, ens dirà què cal fer!

    Amb aquest tema, em sento amb molt poc criteri.

    Tot i que em sembla molt bé que ens en facis coneixedors!

    una abraçada!

    ResponElimina
  2. tot això fa tanta pudor...

    el video espectacular...
    petons!

    ResponElimina
  3. Fanal Blau després de llegir i sentir el que diu aquesta dona amb molt criteri, de com han barrejat un excipient poderosissim que augmenta 10 vegades la resposta immunitària amb el risc de patir una malaltia neurològica important i els tejemanejes horripilants de l'OMS , les farmacèutiques...etc sí que recomano evitar a tota costa vacunar-se de la grip A ( de l'altra vacuna no dic pas res) Ens estant manipulant, estafant i a més posent en perill la nostra vida i ho trobo molt molt perillós.
    Gràcies Fanal Blau pel comentari i a tu Mar...

    ResponElimina
  4. El problema serà que les autoritats ens obliguin a vacunar-nos...què faran els pobres metges de capçalera davant de la pressió dels seus superiors? 1984 ja és aquí, Orwell potser es va errar en la data però va encertar de ple...

    ResponElimina
  5. M'he oblidat: Una abraçada fanal blau! i una per a tu Mar!

    ResponElimina
  6. Elvira,

    potser no s'ha entès el sentit del comentari.
    Jo, no pensava vacunar-me i no em vacunaré. El que volia dir és que, tot i donant-sabent la informació, cadascú decideix.
    No resto credibilitat per a res, a tot el que exposa aquesta dona que té formació mèdica; però potser també puc trobar-me i em trobaré altres arguments que em semblin creïbles.
    Manipulats i estafats, tens tota la raó!

    un molt bon diumenge!

    ResponElimina
  7. Suposo és que ho considero tant indigne que perdo els papers, fanal blau....gràcies. Molt bon diumenge també per a tu!

    ResponElimina
  8. Sí, no tan sols aquesta monja-doctora, també una altre doctora que ha estat treballant uns anys a anglaterra, va escriure una carta a la ministra dient-li que es vacuni ella. El risc a agafar aquesta enfermetat auto-immune no em fa cap gràcia.

    Es la Dra. Monica Lalanda, i la seva carta va sortir a molts llocs. Aquí la pots llegir:

    http://criscordero.blogspot.com/2009/09/carta-abierta-de-monica-lalanda-la.html

    ResponElimina
  9. Gràcies Assumpta...ara mateix ho acabo de llegir

    ResponElimina

benvinguts comentaris