Paisos Catalans

dissabte, 21 de novembre del 2009

Temps perduts

Com deia el poeta : res no és mesquí ni cap hora és isarda ni és fosca la ventura de la nit....ara cal que m'ho cregui i ho senti. El dia és gris i la seva grisor m'alimenta el cor. Hi ha un feix de llàgrimes salades guardades en un racó. La vida empeny cap endavant i no podem deturar-nos. No tinc temps de perdre el temps. Si és que hi ha temps perduts...i si hi ha algú que els troba, que me'ls torni si us plau perquè segur que seran meus.

8 comentaris:

  1. si el dia és gris... més val deixar que plogui i buidar de llàgrimes els racons amagats...
    el temps és viscut, sempre!

    petons plens d'energia!

    ResponElimina
  2. Perdre el temps... mmm... hi ha tan poca gent que assumeixi el que significa perdre el temps! Què passa, no el podem perdre alguna vegada? No tothom sap sempre on deixa les coses i què n'ha fet d'elles. El temps també es pot perdre, és clar, igual que les claus. I hauríem d'aprendre a fer-ho sense sentir-nos culpables. Jo, hi ha dies que si el cos em demana perdre'l, el perd, i és quan de sobte l'acab invertint en alguna cosa positiva...ai, quines coses!

    ResponElimina
  3. Per cert, Elvira... Això de tu i el temps, deu ser una mica estrany... Com és que tens dos rellotges al blog??? Vols dir que en lloc de perdre el temps no t'encalça?

    ResponElimina
  4. Jo sóc dels que penso que mai no hi ha temps perduts del tot, sempre en queda alguna cosa.

    Però per si m'equivoco, puc assegurar-te que si els trobo... te'ls tornaré!

    Les llàgrimes han de sortir, netegen... i no és una metàfora, netegen de veritat.

    ResponElimina
  5. Vaig llegir aquest post que em va semblat molt interessant (a mi m'afecta directament) per demostrar la meva afirmació d'abans.

    http://centpeus.blogspot.com/2009/11/perque-ha-plorat.html

    ResponElimina
  6. No podria dir res millor que el que ha dit la Carme... i tant que netegen les llàgrimes :-)

    I també hauríem de saber veure que en cada moment, fins i tot en aquells que ens semblen perduts, alguna cosa hi ha :-)

    ResponElimina
  7. http://www.youtube.com/watch?v=LqN7G69Ia54

    ResponElimina
  8. Gràcies Mar, Baraula tinc dos rellotges sí, l'un per què és el primer que vaig posar i m'agrada molt i l'altre per fer país perquè l'hora és en català...gràcies per la doble visita...Carme moltes gràcies m'he llegit el post de centpeus, he vist i sentit la cançó de perquè ha plorat ...Assumpta gràcies per la visita i el comentari...fanal blau he vist el vídeo i m'ha fet plorar...gràcies!

    ResponElimina

benvinguts comentaris