Paisos Catalans

dilluns, 28 de desembre del 2009

Innocents


Les tradicions són de vegades una mica estranyes....els sants innocents que des de fa temps són bromes, brometes...i llufes penjades a l'espatlla d'algú...en realitat provenen d'un genocidi infantil....Herodes va voler exterminar tots els infants per poder assegurar-se que matava Jesús ( però els seus pares se'l van endur a Egipte i fins que Herodes va haver mort no van tornar).
Innocentades que haurien de ser veritat:
En Millet es penedeix realment i anuncia a la premsa que sufragarà de la seva butxaca els subsidis d'atur de tots els catalans que s'han quedat sense feina i han acabat la prestació. A més a més, és clar pagarà totes i cadascunes de les despeses de L'orfeó català. Evidentment tornarà tot el que es va endur del Palau.

El tribunal Constitucional en un atac de lucidesa es declara incompetent i inconstitucional a si mateix i es dissolt. L'Estatut es queda com estava.

El govern espanyol dóna llum verda a l'inici de les converses per a declarar la independència de Catalunya i el seu reconeixement com a Estat. El parlament Europeu ho ha trobat d'allò més escaient. El president Obama ha donat suport, també, a la feliç iniciativa.

El partit popular s'ha adonat gràcies a un estudi realitzat per una empresa independent. que està partit i no és popular o sia que plega i els seus ex-militants es dedicaràn a tasques humanitàries i solidàries .

Canvi de President a la Generalitat de Catalunya, per aclamació popular i per haver demostrat la capacitat de lideratge que necessita el país : Josep Guardiola esdevindrà President de la Generalitat , prendrà possessió del càrrec en quan s'acabi la temporada de lliga.


8 comentaris:

  1. :) Gràcies... és una bona manera de començar el dia.

    M'agraden totes.

    ResponElimina
  2. Que te has pres alguna cosa , lsd, trempatina..

    ResponElimina
  3. Molt bo! :) Jo recordo que fa molts anys, quan ningú tenia mòbil, em vaig comprar un petitó de joguina i anava pel carrer fent veure que parlava per aquell mòbil i tothom em mirava i al·lucinava. Va ser molt divertit.

    Bon dia dels innocents!

    ResponElimina
  4. Totes les notícies m'han agradat força!!! Algunes ja podrien fer-se realitat, ja!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Carme, celebro que t'agradin je je; No Stripper no m'he pres res ( en general no acostumo a prendre cap medicament si puc evitar-ho)potser m'he pres una dosi de innocenton complex...:-))Ara això del mòbil ja no seria res estrany Marta ( el que han canviat les coses!)Ei Mireia ja veig que ens mires! com va tot? torna si us plau!!! A l'esquena hi porto una bona llufa, com tots els catalans i catalanes...Fanal blau...espero que la puguem dur amb dignitat :-))

    ResponElimina
  6. Jajajaja genials totes aquestes notícies!! Vull que siguin certes!! :-))

    ResponElimina

benvinguts comentaris