Paisos Catalans

dimecres, 7 de juliol del 2010

Histèria hispànica

Sento els crits d'innumerables energúmens cridant, i fent soroll,  la paraula Hispania ( en la seva versió més coneguda i usual) i em sap greu o potser no me'n sap però se'm recargolen els budells pensant què votaria aquesta gent en un referèndum o consulta per la independència?    Scheiße!!! o com es digui....metàfora curiosa s'han classificat i jugaran la final del mundial per primera vegada gràcies a jugadors que pertanyen al Barça ( qui ha marcat els gols?) és com la balança de pagaments descompensada fora mesura...ens xuclen la sang i els diners i van tirant a costa nostra....

Com va dir Unamuno vencereu però no convencereu.....
Nosaltres som una nació i vosaltres un Estat ....

14 comentaris:

  1. Justament això és el que miro d'anar dient per aquí, tota aquesta gent que ha sortit al carrer a cridar i tirar petards, no esperis que votin 'sí' en cap referèndum. Que tots els que escrivim per aquí tenim idees semblants, però n'hi ha molts més que no escriuen...

    ResponElimina
  2. Aquí estan marejant a cop de claxon fa una bona estona... fins i tot petards...

    Crec que té raó en Mas quan diu que encara no és el moment d'un referèndum vinculant per la independència... encara s'ha de fer moooooolta feina.

    ResponElimina
  3. Energúmens a dojo!
    sóc d'una altra gal·làxia no sabia ni de què anava tot això, ara sí... a petardassos ho he sabut!
    francament n'estic tipa que tot giri sempre seguint la trajectòria d'objectes rodons i a vegades una mica abonyegats que anomenen pi..pilota? , o pilotetes o toca-te la gaita..!!!

    ResponElimina
  4. La veitat crec que si algu ho sent un triomf seu ,es tant aceptable com sentir el tiomfs del Barça, criticar un sentiment alie es posar-se a l'altura dels que critiquen el nostre sentiment com a Catalans.

    ResponElimina
  5. Ahir, tocant els ous fins les tantes de la matinada!

    De més amunt cauran!!!

    *Sànset*

    ResponElimina
  6. Molt ben dit, Elvira! Sí, el món està ple de contradiccions. Ahir no sabia si me n'havia d'alegrar o no...

    ResponElimina
  7. Els crits i el soroll són els mateixos que quan juga el barça. A casa meva es va cridar...I tinc molt clar el que votaria, Elvira.

    ResponElimina
  8. Xexu potser és així no som prous ni el poble està unit...quina pena...encara que no se sap mai això de votar...
    Assumpta moolta feina encara...sí
    Lolita què hi farem !
    Kweilan tots els gols han estat del Barça ...sí
    Gràcies Carme!
    Gourmet no puc estar d'acord amb tu, no és el mateix estar d'acord amb la víctima que amb el botxí....no és el mateix...per mi no sóc catalana per un sentiment . és la meva llengua, la meva cultura ...
    Gràcies Sànset...em temo que guanyaran i tindrem ínfules patriòtiques per estona
    Gràcies Marta M.Q.
    Pilar em sap greu no coincidir amb tu...a mi no em sonen igual els dos tipus de soroll i crits...no em poden sonar igual...em sembla genial que puguis conjuminar referèndum i selecció estatal hispànica...jo no puc..ni vull fer.ho.

    ResponElimina
  9. Bé, com em deia un aquest matí, ara seria qüestió de parlar amb en Puyol i en Xavi : que truquin al Zapatero ( que es veu que és del Barça ) i que li diguin que si volen la copa del món, els hi canviem per l´Estatut, tal i com hauria de ser ( i potser negociar alguna coseta més ).

    I tots contents...

    ResponElimina
  10. jajaja molt bona Estranger molt bona idea!

    ResponElimina
  11. Penso una cosa, es pot tenir opinió, però no criticar als que no penses com un mateix, en això hi ha la llibertat d'expressió i opinió. Com per suposat penso que renunciar a les arrels, que són espanyoles vulgueu o no, és el mateix que abandonar les essències d'un, renunciar-hi és menysprear una part de nosaltres mateixos. I que consti que en la selecció espanyola, que tan bé ho va fer, hi ha més jugadors que no només els que jugen al Barça i alguns d'ells, del Barça, no són tan sols catalans.
    No s'ha de faltar al respecte ni insultar a ningú per donar la opinió, just això es el que fa que es vegi el nacionalisme tan radical.
    Es la meva opinió

    ResponElimina
  12. No criticava pas Rosa....en tot cas exercia el meu dret d'expressió que també el tinc i el meu malestar emocional pels qui cridaven sota el meu balcó a les tantes de la nit i de manera desaforada... si llegeixes una mica d'història veuràs que això de les arrels espanyoles és una solemne equivocació...Catalunya ja existia molt abans que s'inventessin Espanya...o sia que no entenc quines arrels menciones...per altra banda si algú s'ha sentit identificat amb els energúmens que cridaven desastradament, em sap greu i no pretenia res més que expressar el meu malestar com ja he dit...Dubto que cridar i fer malbé mobiliari urbà al mateix temps que es crida Espanya sigui manifestar una opinió...i tens raó a part dels set jugadors del Barça hi ha uns tres o quatre que no ho són....I per cert RADICAL vol dir pertanyent a les arrels.. Gràcies pel teu comentari Rosa!

    ResponElimina

benvinguts comentaris