Paisos Catalans

dissabte, 10 de juliol del 2010

Som al segle XVIII?


1716 .....els innombrables del TC han reculat en el temps i han gosat fer el mateix que el decret de trista memòria de Felipe V , primer borbó, un atac impensable en el món actual democràtic contra la llengua i la cultura d'un país....fins i tot són ells més els inconstitucionals per anar més enllà del que diu la mateixa Constitució en el seu títol preliminar sobre l'oficialitat de les llengües en els seus respectius territoris....

Jo crec que seria un greu error, gravíssim, quedar-nos només amb la manifestació d'avui...hem d'apel·lar si cal a tribunals europeus, negar-nos a obeir la dita sentència castradora que ens fa anar més enllà del segle XXI fins a aterrar de ple en ple segle XVIII.....
Un Estatut aprovat en referèndum, pel Parlament de Catalunya, ratificat per les Corts espanyoles  i ara mutilat per l'anomenat Tribunal Constitucional  arran d'una demanda d'inconstitucionalitat posada pel PP ...no ho oblideu....que després el mateix individu, que davant de la tragèdia del xapapote  el va qualificar de fuita com a fins fils de plastilina, ens vingui aquí a dir, hipòcritament, cínicament a omplir-se la boca amb la suposada catalanitat del PP ....en quin món vivim? Crec que podríem emparar-nos en Pacte internacional dels drets civils i polítics del 1976 i que el mateix Estat espanyol va subscriure:
Dret a l'autodeterminació   

5 comentaris:

  1. És clar que no ens hem d'aturar aquí, una manifestació tindrà la utilitat que tindrà, que és més aviat poca. Emprendre altres accions per vies legals farà més mal. Som un poble pacífic i tolerant, però quan es riuen de nosaltres... ja ho diu l'himne, seguem cadenes.

    ResponElimina
  2. El que cal és que es proclami de forma unilateral la independència al Parlament. No hem d'apel·lar enlloc per un estatutet que no ens porta enlloc. Per això, a les eleccions de la tardor, hem de saber a qui triar! No podem esperar que des de fora ens solucionin el que gem de resoldre nosaltres.

    ResponElimina
  3. en 10' surto cap aquí, i està ben clar que després d'avui no em podem aturar.
    Indignant!

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó i no ens hem d'aturar... però si per una manifestació i una pancarta costa tant de trobar la unitat, com creieu que s'han de posar d'acord aquest polítics incompetents que tenim?

    Em fan més por que una pedregada... toooooooooooots!
    jo vaig a la mani, ara mateix, però no sóc al parlament ni puc fer gran cosa més...

    ResponElimina
  5. Gràcies pels comentaris sí Xexu accions legals, declaracions polítiques el que sigui però que ho facin! Albert avui a la manifestació he parlat amb varies persones que m'han dit que mai haurien pensat en la independència però que ara s'han tornat independentistes convençuts....Ja hem fet prou Carme...hi érem una gernació! ara que moguin fitxa!
    Sí striper casposos i arcaics i antidemocràtics!

    ResponElimina

benvinguts comentaris