Paisos Catalans

dimecres, 8 de setembre del 2010

Inici de curs, curs d'inici?

Tanta roba i tant poc sabó! i tant neta que la volen!
La frase anterior típica em serveix per sintetitzar la qüestió : inici de curs o curs d'inici?
Els iniciats i iniciades, membres d'aquesta gran secta docent, de la qual formo part , sempre en un apart és clar per què sóc o vull diferenciar-me i no sé si ho aconsegueixo per voluntat pròpia o per destí fatal ( que és com repetir ja que destí és el fat, de fat fatal vaja que és dir el mateix però més embolicat) ens veiem obligats i obligades a fer unes coses que s'en farien creus qui no coneixen de prop la professió ( que no de fe).....no us podeu ni imaginar la quantitat de papers que he d'escriure i fer signar als alumnes...per operar-se em sembla que no cal signar-ne tants.....cada cop que em facin arribar un treball que jo els hi he dit que facin ha de constar en acta que me'l donen i el rebo...au signatura! han d'estar informats per escrit del que farem, com ho farem i quan ho farem ( hi estic d'acord però tanta firma ja m'atabala!) Avui tinc programada un prova que m'han de fer. Jo no l'he demanat però es veu que entro dins la franja d'edats que podem fruir d'aquesta mena de proves durant un temps prudencial: radiografia dels pits o altrament anomenada ma-mo-grafia....cert que ja no em mamo el dit...penso demanar per escrit la signatura dels responsables de la màquina en qüestió, del fabricant, de la infermera i del qui em farà la interpretació dels resultats....igual que en la perillosa feina de la docència, igual....Ah i si no tenen el certificat ISO de qualitat demanaré  el full de reclamacions.....queda dit....

17 comentaris:

  1. Ui! Entre la teva feina i la meva, m'he perdut. Busqueu-me entre signatures, números i assentaments i si em trobeu, m'aviseu.
    Que et sigui lleu, Elvira!

    ResponElimina
  2. De vegades masa burocracia i poc sentit comu.

    ResponElimina
  3. No saps com t'entenc, Elvira.
    Una abraçada cordial.

    ResponElimina
  4. maldita burrocràcia!
    si no tenen el certificat ISO envia'ls a fer l'ESO, que carai!

    ResponElimina
  5. Moltes vegades la paperassa es una pèrdua de temps i no et deixa fer la feina més important.

    Salut!

    ResponElimina
  6. Però no ho entens, tot això és per facilitar la posterior inserció de la canalla en el món laboral, cal que es vagin acostumant que quan es fa una cosa s'ha de rubricar l'autoria, i que qui ho rep ha de certificar que ho han fet i que és correcte. I tantes altres signatures i papers que s'han de fer, alegra't de que no t'envien confirmació per mail, perquè en quedi constància, posant en còpia a les persones interessades, pares, company del treball i compte que no facin còpia oculta a la directora o director.

    ResponElimina
  7. una bona venjança tens preparada :-)

    ResponElimina
  8. Jo també t'entenc molt bé a tu i en canvi no entenc com ens ho fem per anar burocratitzant cada vegada més i més cada pas que donem. Jo crec que algun dia els papers i les burocràcies ho paralitzaran tot.

    ResponElimina
  9. Sembla mentida que en un món com l'actual amb el qual podem disposar d'Internet encara estiguem firmant paperets. No es podria fer d'una altra amnera més àgil?
    I que vagi bé la prova!

    ResponElimina
  10. Ostres!! Signar que entreguen un treball i signar que el reps!! Estic al·lucinada... Però on hem arribat? Això és desconfiança pura i dura... Imagino els típics gamberros de torn denunciant al professor i dient que "han presentat el treball" però que el professor l'ha perdut... El què deia... al·lucino.

    Per cert... què surtin bé les proves!! (ja que t'ho fan, doncs mira, aprofita i que vetllin per tu) :-))

    ResponElimina
  11. Massa paperassa! Realment és necessari? A mi em sembla un poquet ridícul, es podria confiar més amb la parula i el criteri dels mestres...
    Que vaja bé la mamo... ostres com apreta la maquineta!!

    ResponElimina
  12. gràcies Pilar! lleu com una ploma i pesat també depèn del moment...
    Gurmet el sentit comú si encara en queda ens el fan signar també i per duplicat!
    gràcies silver...una abraçada!
    Això mateix lolita l'ISO a l'ESO...gràcies!
    Montse justa la fusta molta paperassa que treu temps d'un altre lloc!Salut i força!
    jajaja XeXu no t'ho creuràs però m'envien per mail totes les actes, les reunions i les mandangues! i sí, no és broma ,tenim una mena de plataforma virtual on està penjat tot plegat i l'equip directiu també en té còpia...la realitat sempre supera la ficció!!!
    Gràcies kika el problema és que ara fer de profe està hiperburrocratitzat! o tothom o ningú!
    Carme jo també ho crec...a mi em molesta molt fe papers...a mi m'agrada ensenyar, aprendre...
    Albert aleshores ens farien fer servir les famoses firmes digitals que també requereixen un lector, programari adient, etc seria igual d'engorronidor...gràcies!!!
    Assumpta a L'ESO encara no es fa, només ara els pares han de signar la carta de compromís educatiu, els nanos tenen dret a reclamar les notes,vull dir si no hi estan d'acord, tenen el dret a reclamar tot....això dels treballs es fa a batxillerat i a cicles de formació professional, perquè sí ja ha passat que he entregat el treball que sí que no i reclamació a inspecció....i tot això Assumpta ve de la Llei d'educació vigent, no ens inventem res...gràcies la prova , mamografia ja està ara a veure que els resultats siguin correctes...
    Ada sí massa....però la llei ens obliga...ridícul oi? gràcies he tingut sort la maquineta és nova de trinca i no apreta!!!! cert!

    ResponElimina
  13. se m'ha penjat la pàgina i no sé si ja he deixat el comentari!! :s Però, per si un cas: tens raó, paperassa inútil, que no serveix per res!! I total, se l'acabaran passan pel forro els pares o els de dalt, així que puguin!
    Espero que els resultats de la mamo, siguin bons!

    ResponElimina
  14. Gràcies Anna Tarambana ...paperassa i més paperassa....he d'esperar uns quinze dies pels resultats a veure...

    ResponElimina
  15. Tanta burocràcia atabala qualsevol. Com si els mestres no tinguessin prou feina!

    ResponElimina
  16. Em pensava que amb els ordinadors s'acabava certa burocràcia.

    ResponElimina
  17. Gràcies kweilan, Helena...és pitjor que anar a cal notari!

    ResponElimina

benvinguts comentaris