Paisos Catalans

diumenge, 21 de novembre del 2010

Campanya de despropòsits

És la segona setmana personal en que el meu cap de setmana es redueix a mig cap, només diumenge per a fer-ho tot, les feines pendents, preparació de classes, descansar, escriure al bloc...i només em faltava rebre a la bústia un reguitzell de sobres , uns llampants de coloraines, altres camuflats sota l'aparença d'altre tipus de correspondència ( aquests són els del PP, suposo que saben que és l'única manera que reculli el sobre i l'obri) ...m'he quedat astorada i al.lucinada amb l'estratègia electoral del partit en qüestió, en l'interior amb una estètica deliberadament buscada que semble voler infondre veracitat a les seves mentides ...bé acusen  al govern de la Generalitat i també al de L'Estat ( que no són eleccions al Parlament de Catalunya?) de la crisi actual en un acte de pura i absoluta demagògia...cert que la gestió i la informació de la crisi no ha estat ni és bona...però aquesta gent clarivident del PP no llegeixen la premsa? no tenen economistes? o simplement són uns ineptes? Que no han vist el que passa arreu del món? què farien ells? deslligar-se d'Europa? Ells, que governen al País Valencià, no tenen atur allí? viuen en una bombolla aïllada de la crisi? Au va! que no ens facin combregar amb rodes de molins....el problema és que potser molta gent se'ls creu...ah i una perla més acaben la llista de despropòsits diuen ( cito literal) "tienes dos opciones ( per fer fora a Zapatero, continuen oblidant que estem a Catalunya) quedarte en casa o votar a CIU porque no te importa que Cataluña camine hacia la independencia.....Vaja o sigui que aconseguiran que moltíssimes persones de bona fe votin a CIU perquè es pensen gràcies al PP que CIU són independentistes quina gràcia! 
La segona opció òbviament  és votar-los a ells....S'han posat d'acord amb CIU per aquesta propaganda desinteressada que els hi fan? O potser també aconseguiran que altra gent de bona fe es quedi a casa davant aquest allau de patracols absurds....doncs a mi no m'importa gens ni mica que Catalunya camini vers la independència però votaré a aquells que la volen de veritat ...
I ja no sé ni si val la pena mencionar per enèsima vegada que a les TVs els partits no parlamentaris fins ara són invisibles, inexistents....igual que la vergonyosa fugida d'estudi davant els fets del Marroc.
El millor d'ahir: els vuit gols que va marcar el Barça ( i no sabia que l'any del meu naixement es va donar un 0 a 8 també del Barça a casa de Las Palmas  51 anys després uns altre vuit gols!)

22 comentaris:

  1. Hi ha tants i tants despropòsits en aquesta campanya, (crec que més que mai) que ja no sóc capaç d'escoltar-me ningú sense enfadar-me... per tant ja no m'escolto ningú. Votarem independència... i ja està, i a veure què passa!

    Avui sentia que les darreres enquestes li donen un escó al Laporta...

    clar que també sentia que els que juguen a matar immigrants i independentistes, pugen i els bilingües que parlen una paraula en cada idioma sense cap sentit del rídícul també. I jo encara no entenc d'on poden sortir aquests vots nous a aquests partits... quin país vivim! ple d'incultura i de mentiders i de gent que creu totes les mentides que els diuen. És desesperant.

    ResponElimina
  2. Elfreelang, ens queda el consol de saber que aquests del PP continuaran sent molt minoritaris a Catalunya, afortunadament i que sigui per molts anys. Són uns desgraciats... però són pocs.

    ResponElimina
  3. Ja sé que no és cap consol, però si doelnta és la vostra situació imagina la nostra (València), almenys teniu diversos partits que defenen el que és vostre, ací no en tenim res de res i la cosa no té pinta de millorar.

    ResponElimina
  4. El PP fa exactament el mateix de sempre. No tenen programa, només es dediquen a criticar els altres. I perquè ara no està de moda el terrorisme o perquè aquí som més pacífics, si no també en parlaria. Són patètics, però que tinguin tant suport no deixa de ser una prova de que a casa nostra la independència no és una cosa tan volguda, o que hi ha un alt percentatge de gent que no la vol, ja no que els és igual (que poden ser els votants de PSC i la majoria dels de CiU), sinó que directament estan en contra de la independència.

    ResponElimina
  5. Doncs sí, abans d'ahir a casa també va arribar la publi del PP i en Josep Lluís i jo varem comentar el mateix: "Què nassos pinta ara això de fer fora al Zapatero?"

    Aquesta gent dóna tan poca importància a unes eleccions al Parlament de Catalunya que passa pel damunt de tot i van directes al que els interessa: Espanya. I punt.

    Per cert, tota la publicitat d'aquest partit venia en castellà.

    D'altre banda, jo dec ser d'aquestes persones que fan tanta gràcia perquè penso votar CiU... :-)

    ResponElimina
  6. La gent que pensa vota CiU no és tan idiota com per votar-la o no en funció del que digui aquesta gent del PP, o almenys això em sembla a mi. Les campanyes electorals, és el que tenen, tots (i dic tots) els partits són lliures de dir les bestieses que vulguin. Les campanyes se les podrien estalviar.

    ResponElimina
  7. Ei Assumpta que el que em feia gràcia és pensar que CIU sigui independentista! no pas les persones de bona fe ! mentre no votis al PP ni a ciutadans ni a plataforma per Catalunya a mi ja m'està bé si a tu també....per cert el que si em fa gràcia és les teves fotos de quan eres petitona!
    XeXu sí encara hi ha molta gent que hi està en contra però penso que mica en mica ens hi podem anar acostant...els del PP és que són insuperablement dolents!
    Estonetes ja tens raó ja, malauradament la vostra situació encara és pitjor que la nostra...jo espero que poc poc canvii
    Ferran això desitjo que siguin pocs ben pocs fins que desapareguin, ens han fotut enlaire l'estatut i són uns demagogs!
    Carme quanta raó! és desesperant sí i crec sincerament que algú hauria d'haver denunciat per la via penal el joc on s'incitava a la violència...la llei d'Hont impedeix o si més no no facilita que puguin obtenir un escó els qui encara no hi són...tot plegat és vergonyós i indignant!
    Carme

    ResponElimina
  8. Josep Lluís estava acabant de fer el comentari quan ara he vist el teu...no voldria pas haver ofès ningú...jo em referia a , la gran massa de gent senzilla com la meva mare per exemple que pot ser induïda a votar creient de veritat en l'independentisme de CIU...en cap cas he tractat ningú d'idiota en tot cas de gent de bona fe

    ResponElimina
  9. Elfreeland. Entenc el teu maldecap i, t'ho dic amb sinceritat, em sap greu. Pel que fa a la resta de temes de qué parles, no em ve de gust parlar-ne. Només sé que de cara a les votacions actuarè com acostumo. Tindré en compte que no són eleccions generals i pensarè el que és millor per a Catalunya.

    ResponElimina
  10. El que em fa ràbia és que, malgrat les animalades del PP en aquestes darreres setmanes (i anys), almenys a Catalunya es segueixin mantenint en els seus 14-15 escons (i segons els sondeigs allà estaran). Tenen una massa ben fidel. És ben cert que tampoc creixen molt, però així com la resta de partits tenen anades i vingudes ells aguanten estoicament allà. No ho entenc.

    ResponElimina
  11. Aquesta campanya electoral és de les més desastroses que recordo! Només ens queda l'esperança que entre tots anem caminant cap a un millor lloc.

    ResponElimina
  12. Elfreelang: No me sentit en cap cas ofès ni al·ludit. Creu-me, de veritat. A l'hora de votar tots aboquem a les urnes les nostres idees i prioritats, pensant que això serà bo pel país. Ja sé, que CiU no s'ha declarat mai obertament independentista, encara que una part important de les bases, votants i les seves joventuts ho són. Però altres partits que si ho han fet, han mantingut durant set anys un govern que ens ha dut al desastre i no serà fàcil redreçar la situació, li toqui a qui li toqui governar. Jo votaré pensant en que el prioritari, ara, és que el tripartit no torni a sumar. Potser m'equivocaré, però jo sol, sense deixar-me influir per uns i altres.
    Ah!i jo també vull la independència.
    Al capdavall, tots els partits i tots els polítics, acaben decebent d'una manera o altra. Una abraçada, :))

    ResponElimina
  13. Elfree? Així com els rebo (ho sento!) de cop a les escombraries. NO em molesto ni a obrir-los, per dir-te. Tanta estratègia (mala), comença a molestar-me. Si creuen que amb tanta propaganda aconseguiràn alguna cosa, malament. SEmbla que ens vulguin posar el vot a la boca. A mi si no em demostren alguna coseta més...
    Els milions que es gasten em fan posar la pell de gallina!
    No m'agrada parlar d'aquests temes, et sóc sincera. T'entenc però.

    ResponElimina
  14. A València, els que no són a l'atur són els lladres institucionals. Però fins i tot els que encara treballem, ja estem pensant -ho comentava avui mateix amb un company de ruta- posar-nos a demanar almoina fora de l'horari de treball amb el següent lema (en castellà, és clar): "He acabado mi jornada laboral, ahora pido para comer" Això és el PP hui en dia.

    ResponElimina
  15. Jo vaig rebre un correu via mail perquè mirés un bloc de literatura que em va semblar fantàstic i molt superior al que veiem normalment per la blogosfera... em demanàven que en fes extensiva la propaganda si m'agradava, i estava entusiasmada quan em diuen que això era propaganda electoral i jo no m'ho crec, sin era literatura!!! però en obrir la resta de pàgines, sorpresa!!! propaganda de CIU!!!!! sort que havia fet un enllaç al bloc!! però de què van!
    Jo també penso com la Carme, i tant!

    ResponElimina
  16. No es poden dirigir a la ciutadania amb missatges més intel.ligents? A mi m'enfada molt que es pensin que la gent és tonta i fàcil de manipular.

    ResponElimina
  17. PSOE i PP només utilitzen les eleccions catalanes com un banc de proves per les que els interessen de veritat, que són les espanyoles. Per a ells, Catalunya és una joguina que maneguen per a treure vots i ja està.
    Sobre l'enquesta de La Vanguardia, ni cas. Els del Grupo Godó odïen al Laporta i menteixen descaradament. Estan desesperats perquè no volen que entri al Parlament. Altres enquestes internes de partits polítics ens donen molts més. Els resultats seran molt bons, ja ho veureu!

    ResponElimina
  18. A veure qui la diu més grossa!

    Sort que he votat a uns que segur que no guanyaran i que no pactaran amb ningú. Així m’estalviaré que juguin amb el meu vot.

    *Sànset*

    ResponElimina
  19. Gràcies pels vostres comentaris ja sé que és un tema malauradament massa actual i que cadascú té una sensibilitat diferent i personal envers aquests temes, només exposava la meva modesta manera de veure i viure

    ResponElimina
  20. I ben fet que fas, nena! Només faltaria que no poguéssis exposar el que et peti. Jo ho aplaudeixo, Elfree, t'ho dic de veritat.
    El comentari de Vícicle no té pèrdua!
    I la teva manera de ser tampoc. O sigui que arria!

    ResponElimina

benvinguts comentaris