Paisos Catalans

divendres, 28 de gener del 2011

Dies Veneris ( dia de venus)

Dies veneris avui , més aviat pels pronòstics del temps dies pluviam....No em plauen els cels grisos tirant a negres carregats de cumulonimbus i cúmuls o qualsevol altre nom dels núvols,  cirrostratus, niguls, nuvoles ,no pretenc estar per damunt dels núvols o amb el cap al núvols o potser sí que estic ennuvolada ....què hi farem que plogui si ho ha de fer  , no ho puc pas impedir, agafaré paraigua i esperarem que plogui bé i plogui recte , i cap avall, sóc fredolica i si a sobre em mullo ja tenim el senyor refredat trucant a la porta....mentre divago ennuvolada, ennuvoladament escric i el cel es pinta cada vegada més del color de la pluja....i mentrestantVenus es pentina la melena esperant el seu amant mentre el marit enganyat Vulcà forja les seves eines , enfeinat, encaparrat que no se li apagui el foc per a seguir amb les seves ocupacions forjadores....

Sabent que, com a mínim, hauré de seguir treballant fins els 75 anys per aspirar a cobrar la pensió sencera, si encara hi sóc és clar, doncs això...o preparar-me i disposar de les meves energies a ingressar en la classe política i obtenir una d'aquestes pensions vitalícies on no es demana pas haver exercitat ni exercit el poder 40 anys  ...sempre hi sóc a temps....de moment a veure com plou ,i si plou  i tenir el paraigües i l'impermeable a punt per entomar l'aiguat , la pluja, el xàfec o el plugim segons convingui....allò que diuen: sempre plou sobre mullat ....I Venus arreglant-se ja els vestits...

25 comentaris:

  1. Si aconsegueixes un bon càrrec polític ens endollaràs, oi???



    *Sànset*

    ResponElimina
  2. Espero que al menys no et mullis gaire... perquè l'altre tema està ben xungo...

    ResponElimina
  3. El futur és incert, últimament estic massa pessimista.

    ResponElimina
  4. Ostres!! Com m'has fet pensar en mi mateixa!! "esperarem que plogui bé i plogui recte, i cap avall"

    Si, a sobre que plou (cosa ja, de per sí, molt desagradable) ho fa de cantó i no hi ha forma de tapar-se amb el paraigües ja és horrible!!

    Confio en que arribis a caseta el més seca possible i que no agafis cap refredat :-)

    (Nota: Aquí a Reus plou força, i ho fa tort... a l'hora que havia d'anar a anglès tronava i tot... de fet... encara hi hauria de ser a anglès... ehem)

    ResponElimina
  5. M'has fet gràcia amb això de "ploure recte". És una expressió que l'Assumpta també utilitza molt, però ja veig que ja t'ha contestat. En quant a això de les pensions, també estic de mal humor. Tant de bo servís un simple paraigües per aixoplugar-nos del incert futur que ens ve a sobre. Salutacions, Elfri.

    ResponElimina
  6. Temps rúfol, fred i tristot
    Tant se me'n fot
    m'escalfo amb certa facilitat, en el bon sentit de la paraula

    bona nit i tapat

    ResponElimina
  7. Si, sempre plou sobre mullat i ens mullem els mateixos, que xunga que és la vida del treballador.

    ResponElimina
  8. Del que dius d'exercir el poder durant 40 anys… vols dir que el Franco ho va fer per poder cobrar la pensió? Mai no ho haguera pensat Elfree, mai de la vida. Em deixes ben parat. Açò canvia la història d'Espanya. Si ho hagués dit, ja li haguérem pagat entre tots la jubilació, no et sembla?

    ResponElimina
  9. I aquí ens ha fet un bon ruixat...i deien que podia nevar i tot. O sigui que ens haurem de tapar de valent perquè si hem d'aguantar treballant fins a ser uns iaios/es ja podem començar a cuidar-nos.
    Sort si s'apuntes a la política... i com et diu Sanset quan hi siguis enrecordat de nosaltres ;P

    Salut!!!!

    ResponElimina
  10. Tal com està el panorama, no ens ha d'estranyar que d'aquí uns anys ens diguin que la reforma va ser "insuficient" i que si no es reformen les pensions el sistema petarà en 20 anys. Llavors, aj no seran 67, en serà algun més.

    ResponElimina
  11. Crec que d'aquí cinc anys ho tornaran a canviar. Això només ha fet que començar.

    ResponElimina
  12. Elfree.. tu ho saps que si ingresses a la classe política et votaré, no? i a més a més faré campanya en pro del teu vot... :)
    tinc l'ordinador potes enlaire... se m'esclafa per moments... bon cap de setmana elvielfree for ever!

    ResponElimina
  13. Compta amb el meu vot també, Free, per ara ja en tens dos! I dos són dos, oju! Per alguna cosa es comen
    ça!

    ResponElimina
  14. Avui deus estar contenta, fa un bon solet. Doncs jo estava més còmode ahir. No per la pluja, que queia en abundància, però sí que m'agraden els núvols i m'apassionen aquells cels plúmbics que sembla que t'hagin de caure sobre el cap. No sé per què, però me'ls miro amb respecte i amb certa admiració, com la natura pot crear coses tan amenaçadores... m'encanta.

    Per cert, jo espero no arribar, ni de lluny, al moment d'haver de cobrar pensió.

    ResponElimina
  15. Gràcies Sànset sí sí que us endollaria però perquè crec que sou bons!
    Gràcies Carme per sort va ploure quan ja era a casa, el futur és incert però ara és quan podem repensar moltes coses...
    Estonetes no ets pessimista sinó realista...tanmateix albiro un possible món millor
    Assumpta és que compartim algunes "neures" meteorològiques hehehe ploure recte, el mestral....he tingut sort i no m'he mullat!
    Gràcies Josep-Lluís això de les jubilacions és desencoratjador i els autònoms encar ho teniu més fotut...espero que entre tots trobin alguna fórmula que millori i no empitjori la situació....
    Sort teva Gregori si pots regular la teva temperatura...al mal temps....
    Salut montse crec que hem de lluitar!
    vicicle quan escrivia això dels 40 anys hehehe també se'm va passar pel cap....el podíem haver prejubilat abans d'hora i ens haguessin estalviat un munt de problemes....
    Gracies nits! si em dedico a la política us ho faré saber! cuida't!
    Si Albert lamentablement és possible que facin això mateix...
    ai kweilan tant debò ens equivoquem!
    lolita, mortadelíns sou les meves primeres votants...hehehe ho tindré en compte! moltes gràcies!
    XeXu sí almenys va fer sol gran part del dia....reconec que pot tenir bellesa el cel gris prenyat de núvols...ai les pensions! ho tenim negre!

    ResponElimina
  16. No defallim, no podem pensar (i ho diu la més pessimista de la catosfera) que potser d'aquí uns anys les coses retornaran a la decència?

    Uix, és l'esperança qui m'ho fa dir, i l'he de deixar sortir!!!!!

    ResponElimina
  17. Ui! I no podrem anar amb els de l'Imserso?
    nosaltres ho tenim malament però els que pugen darrere nostre ho tenen més pelut. A quina edat comencen a treballar? després de la carrera i els masters els demanen experiència :(
    Bon diumenge Efree.que fa solet !

    ResponElimina
  18. l'hem de deixar sortir de tant en tant l'esperança zel oi? sinó acabarem fetes pols!
    Bon diumenge Joana ....la cosa pinta xunga però vés a saber si tornaran els anys bons!

    ResponElimina
  19. Els mal anomenats polítics, amb 11 anys de passar per la no administració, ja poden cobrar de manera vitalícia, i ningú els demana cap responsabilitat, diuen que a l’empresa privada guanyarien més, però se’ls exigirien resultats positius... La casa reial continua cobrant igual, el clero no diguem..., el pressupost militar és de 50 milions d’euros diaris..., 3000 senadors que no han fet res cobren i cobraran mentre visquin... De tota manera no els tinc enveja, em fan fàstic!

    Des del far amb pluja...
    onatge

    ResponElimina
  20. doncs a mi m'encanta la pluja i mirar les tempestes. Divendres em vaig mullar de valent, pero no em va importar massa. Després, veure la tempesta, va ser fantàstic.

    Precisament divendres, parlant de les pensions, vaig arribar a la conclusió que quan ens toqui a naltres, poden haver canviat tantes coses. Prefereixo no pensar-hi massa. Treballar i que passi el que hagi de passar (de fet, no crec que arribi a cobrar mai pensió)

    Una abraçada ben forta i bona setmana!!!

    ResponElimina
  21. Gràcies onatge! a veure si capgiren tot plegat salutacions des de terra ferma!
    Bona setmana rits per tu, i una abraçada també, i tens raó poen canviar tantes coses!

    ResponElimina
  22. Esperem que canvïin moltes moltes coses i que ens posem pels canvis!
    Dos anys de blog, avui?
    Per molts anys!

    Una abraçada molt gran!

    ResponElimina
  23. Avui m'han comentat (jo no el vaig veure) que als Estats Units hi ha gent que ho ha perdut tot (estalvis invertits en borsa, hipoteques, etc) i que s'han de posar a treballar. En concret m'han parlat del cas d'una àvia de 82 anys que encara treballava un dia a la setmana en una cafeteria... a on estem arribant?

    ResponElimina
  24. Gràcies fanal encara no fa dos anys el dia 2 però m'he fet un embolic programant el post! abraçada!
    ei porquet sí van fer un reportatge a la tv3 i feia feredat...no sé pas on arribarem!

    ResponElimina
  25. Avui fa vent... Res... era per compartir-ho... :-)

    ResponElimina

benvinguts comentaris