Paisos Catalans

diumenge, 13 de març del 2011

L'ultim diumenge blanc

Sí avui és últim diumenge blanc, no parlo de neu ni de puresa, el computo com a blanc dintre de la primera i darrera setmana blanca de la meva vida in-docent...ai volia dir docent... dos dies de postgrau, tres de corregir treballs pendents, molt passejar per la catosfera , divertidíssima guerra metafòrica entre humans virtuals i Píxels, poc llegir literatura i molt llegir altres temes...molta pluja, catàstrofe al Japó amb milers de morts, desapareguts....què us de dir? impactant i tràgic, coses com aquestes terribles mogudes de la natura ens tornen a la nostra justa importància com a éssers, no som totpoderosos, la terra sovint reclama el que és seu.... i a més l'eix de la terra es veu que ha resultat afectat....no us estrany si durant mesos ens sentim inclinats o desplaçats....anirem més de tort que fins ara...i potser fins i tot més de pressa....
Ara que se m'ha acabat la setmana blanca començara la setmana de colors espero, de moment el color de la setmana vinent potser serà el roig, foc candent i a tota màquina, ajudada pel possible escurçament de la durada dels dies per deu centímetres de desplaçament de l'eix del món encara hauré d'anar més ràpid.....per mig pam tot de corcoll!

14 comentaris:

  1. Va, però diuen que aquest desplaçament no el notarem massa, nosaltres. Fa poc ja va passar una cosa així també, ja veus com són les coses, ni recordo on era el terratrèmol. Indonèsia? L'eix es va desplaçar i ara hi torna. És la manera que té la terra de protestar? Potser sí. O potser és que està cansada de girar sempre en una mala postura, i mira de redreçar-se. El que està clar és que nosaltres no tenim res a pelar quan ella decideix.

    ResponElimina
  2. Encara més de corcoll?

    Bé, d'aquí un mes tenim la setmana "morada".

    ResponElimina
  3. Això de l'eix de la terra ens afecta a tots, però no tinc ni idea de com ni de quan ens afecta. per tant intentaré no preocupar-me'n massa. El tema del Japó és una altra cosa, és terrible, tant que no sé què més dir.

    Avui de moment has encertat el dia, és diumenge, avui sí!

    Bona tornada a la "normalitat" i espero que no, que no hagis d'anar més ràpid...

    Una abraçada, Elvira.

    ResponElimina
  4. Vull pensar que els dies seguiran durant 24 hores!
    Ai, que arribarem tard a tot arreu...Bona setmana de colors, Elvira. Si la propera és vermella, segur que m'agradarà. Jo ho pintaria tot d'aquest color.
    Abraçades sense presses.

    ResponElimina
  5. ...fins i tot l'eix de la terra vol fer alguna cosa de diferent. No hi ha qui pugui quedar-se quiet.

    ResponElimina
  6. En XeXu ja m'ha robat el comentari... inconvenients d'arribar tard!.

    Però bé, com diu ell, amb l'anterior desastre d'Indonèsia ja vaig sentir que l'eix de la Terra s'havia desplaçat. Potser a força d'anar-lo desplaçant acabarem tenint dies de 17 hores o una cinquena estació.

    En tot cas, és clar que, per més avenços tecnològics i que ens creguem els reis del mambo, la Terra mana, ella ens hostatja, som els seus convidats, i quan ella decideix ballar, nosaltres hem de ballar amb ella irremeiablement.

    ResponElimina
  7. Aquesta tarda he sentit a dues avies parlant... una d'elles deixava anar tota mena de "pestes" contra la setmana blanca aquesta... imagino que la pobre deu haver hagut de "carregar" nets cada dia i a tothora. Estava veritablement enfadada.

    Dijous passat, una perruquera del meu barri també ho criticava perquè la noia que treballa amb ella ha hagut de demanar vacances tota la setmana perquè no sabia amb qui deixar els dos xiquets petits que té.

    Ahir va ploure tot el dia... va ploure 24 hores seguides... aquest matí ja no plovia... feia fresqueta i un solet molt maco... i he pensat "quin dia tan bonic"... i automàticament m'han vingut al cap les imatges de Japó, amb aquelles cases senceres flotant com si fossin vaixells, amb tota aquella destrucció... i m'ha semblat que el dia ja no era tan maco...

    ResponElimina
  8. L'últim diumenge blanc t'ha servit per deixar rastre en el meu bloc! Gràcies per la visita.

    ResponElimina
  9. Per a nosaltres la Setmana Blanca ha estat la Setmana dels Avis (poc originals, també).

    Esperem molt que la terra no es torni a emprenyar!!

    ResponElimina
  10. Espero la setmana dels colors amb unes gaaaaaaaaaaanes que no vegis. De fet la blanca, la meva blanca ha estat negre, per tant les properes les vull de vermell cap amunt!
    Ei, si pot ser!

    ResponElimina
  11. Com que la meva no ha estat una 'setmana blanca' (més aviat una 'setmana negra' per allò de treballar a l'hostaleria...), suposo que la setmana que estem a punt d'endegar serà menys dolenta que la que deixo...

    Malgrat tot, ja arribarà la 'setmana josepera' i, més tard, la 'setmana viacrucial' (que serà quan, de nou, la gent normal torni a descansar, cosa que per a un pobre cambrer no se li és permesa. Almenys no en les esmentades dates...)


    d.

    ResponElimina
  12. Potser la terra es revela per tot l'abús que en fem d'ella. Potser ens diu que l'hem de tractar amb més respecte. Qui sap?
    La setmana blanca ha estat vist i no vist.
    Al Japó, la catàstrofe... no tinc paraules...

    que tinguis una setmana plena de color!

    ResponElimina
  13. Ara entenc xq vaig de bòlit!!!!
    Donat que era única, era una setmana x recordar!!!

    ResponElimina
  14. Deu n'hi do Xexu quina manera de protestar! Haiti, Indonèsia, Japó...no hi podem fer res...
    Esperarem doncs Rafel que canvii el color a morat...
    Ui Carme doncs atrafegada estic i molt...bona setmana també!i una abraçada!
    Abraçades sense presses Pilar....però ai els dies se'm comencen a inclinar...
    Horabaixa potser la terra n'ha fet un gra massa...no?
    Cert porquet l'eix s'ha desplaçat ja dues vegades...podríem arribar a tenir onze mesos enlloc de dotze...si tot gira més ràpid...
    Assumpta ara que he passat la primera i última setmana blanca puc dir que reconec m'ha anat bé a mi és clar....no pas als qui tenen fills i no tenen calers, amb el dia de vaga del 2009 i el dia de vaga del 2010 m'he pagat amb escreix aquestes minivacances( amb els descomptes al sou) quan les coses es fan malament segueixen malament...( la vaga la vaig contra les decisions de l'anterior conseller) Això del Japó és tant terrible que tanco els ulls quan passen les imatges al TN...i agafa paraigües continua la pluja....ai!
    De res Helena ! de vegades hi passo però no comento...
    Hola Sara&Gemma tant debò no s'emprenyi més!
    Mortadel.lins agafem pinzell i colors i a pintar els dies!
    Deomises al sector teu treballeu més quan els altres fem festa....què hi farem! a veure si les setmanes vinents tenen millor pinta...
    Guspira encendré una petita flama per enrogir la setmana...
    rits i vigilem que no anem encara més de bòlit...hehe

    ResponElimina

benvinguts comentaris