Paisos Catalans

divendres, 29 d’abril del 2011

Llibres del Sant Jordi 2011

Tinc una llarguíssima llista de llibres per a llegir, mig encetats i a mig llegir uns quants, i entre això, i el poc temps, i la crisi poqueta cosa em vaig firar el 23....però anem a dir-ho ja , em vaig autoregalar : El diario del ladrón  de Jean Genet, i La Gavina  de Sandor Màrai, ah i em van regalar ( a petició meva): Una ola con sabor a pez  de Núria Riera ( si cliqueu sobre el nom llegireu una sinopsi i crítica del llibre) , aquest el va comentar la Carme i em vaig deixar guiar ( per cert l'he encetat i crec que no em decebrà pas....és màgic)  i només en vaig regalar un,  aquest : Nèmesi de Philip Roth....i ara tinc unes ganes boges de llegir-me aquests tres que de fet s'haurien de posar a la cua i demanar tanda però què hi farem ? hi ha un que ja s'ha colat i ha passat al davant....el de l'onada amb gust de peix....
i ara puc dir ja que m'he l'he llegit d'una o dues revolades i m'ha agradat sobretot la manera com està escrit , és com un conte, us poso un fragment: 
"Dentro   del agua se oye el silencio; un silencio denso que no te deja creer que estás muerto porqué sientes el palpitar de la vida en el mecer del agua, en el inexistente pero sonoro ruido de las plantas agitándose por la corriente.
Dentro del agua oyes tu corazón, no el de otros, solo el tuyo"

16 comentaris:

  1. Què macos són aquests posts en que es veuen fotos de llibres, títols de llibres, ressenyes de llibres... llibres :-))

    M'agrada molt com ho has posat, totes les fotos així... fa goig :-)

    Veig que el primer que has llegit t'agrada... espero que així sigui amb tots!!

    La meva llista de Sant Jordi encara és més petitona (el mínim: un rebut i un regalat) i el motiu és ben bé la crisi aquesta que ja cansa, però creuem els dits i pensem que l'any que ve anirem a comprar amb unes bosses mooooolt grans i les omplirem :-DD

    ResponElimina
  2. Jo encara els he de començar, vaja, no tots, me'n van regalar un de molt maco per la classe i la quitxalla ja l'ha remenat i fullejat!

    ResponElimina
  3. El que t'has llegit no l'havia sentit anomenar, però la cita és preciosa!
    Molt bons llibres! a gaudir de les lectures!!

    ResponElimina
  4. fan tots molt bona pinta, però m'has fet entrar mioltes ganes d'aquesta Ola con sabor a pez.. la cita m'ha semblat fantàstica, l'hauré de llegir!

    ResponElimina
  5. És una bona collita. Però si algun et crida, passa'l per davant dels altres pendents. Els llibres ens parlen, i els hem de fer cas.

    ResponElimina
  6. Sándor Márai, m'agrada. Ja diràs què tal és aquesta Gavina.

    Fins aviat i bones lectures

    ResponElimina
  7. M'has fet ganes de comprar-me qualsevol dels tres. Dins d'una estoneta vaig a passejar per la plaça major que han posat també la fira del llibre, a veure si en trobo algun, gràcies

    ResponElimina
  8. Me'ls apunte els quatre.
    Uf! Se m'amuntega la faena.

    ResponElimina
  9. Ei! com m'alegra que t'hagi agradat el de la Núria Riera! Primer perquè jo el vaig recomanar i sempre em sap greu si algú se'n sent decebut i segon per ella. Li desitjo tota la sort del món i aquesta sort passa perquè a la gent li agradi i es vagi corrent la veu.

    El de Sandor Márai, no l'he llegit, però segur que hi acabaré caient. M'agrada molt aquest autor i n'he llegit un munt, de llibres d'ell.

    Ja ens comentaràs els altres, eh? El de Jean Genet també em fa gràcia.

    ResponElimina
  10. Jo també me'ls apunto perquè els tinc pendents... aix aquesta crisi!!! Cal ressorgir de les cendres!

    ResponElimina
  11. Crec que no podré resisitir-me a llegir el màgic llibre que heu comentat i recomanat dues persones a qui tinc molt en compte. També deixaré que es coli el de l'onada amb gust de peix. Em fascina l'escriptura que fa ús de metàfores com les que ens mostres.
    Gràcies!

    ResponElimina
  12. Jo em vaig llegir el bestseller de l'Albert Espinosa fins que 10 pàgines abans del final es va tornar blanc, estava mal imprès, vaja. Està bé però em va agradar més l'anterior, una bona història de ciència ficció. I ara he començat Lágrimas en la lluvia de la Rosa Montero, que com diu el títol, s'inspira en Blade Runner... bones lectures santjordianes!

    ResponElimina
  13. Assumpta gràcies espero que els dos llibres que t'ha portat Sant Jordi t'agradin força! amb crisi o sense no ens trauran la lectura...
    Què bé Zel disfrutar dels llibres!
    gràcies rits bones lectures també! te'l recomano !
    lolita si el llegeixes ja em diràs...a mi m'ha agradat molt acabes el llibre amb un somriure als llavis!
    Cert XeXu és cert, són els llibres els qui ens dicten el camí i no a l'inrevés!
    Quadern de mots, no sé pas quan podré començar a llegir La gavina, fins ara cap llibre del Marai m'ha deixat indiferent, celebro que coincidim en Marai!
    rosana au a mirar llibres! espero que en trobis algun!
    Jmperch si totes les faenes fossin com aquesta! gràcies!
    Carme precisament des que vas parlar-ne tu em va entrar el cuquet de llegir-lo i m'ha agradat molt, és un bon llibre , escrit amb ironia i tendresa....ja l'he recomanat a molta gent! els altres llibres hauran d'esperar m'espera un final de curs amb moltíssima feina i potser m'hauré d'esperar a l'estiu...
    montse la collita dels llibres sempre és agraïda...
    Cèlia com l'au fènix renaixerem ....així espero...
    Pilar fes-ho si pots ....és un llibre amb l'encant de la màgia, hi ha tendresa i humor ....te'l recomano deixa un bon gust i un somriure....
    Estonetes gràcies! a veure si te'l llegeixes...
    Bones lectures Gemma! llàstima de la mala impressió....no vas reclamar? i a la Sara contes?

    ResponElimina
  14. Vinga, vinga! Doncs mans a la feina, menys escriure i més llegir! :p

    ResponElimina

benvinguts comentaris