Paisos Catalans

diumenge, 29 de maig del 2011

DEDICAT a Mou.....per què

 L'Assumpta ,
 la veritable guanyadora d'eurovisió, canta, en exclusiva, aquesta cançó de la Rita Pavone amb una genial lletra fruit del seu talent i com que el Barça ha guanyat una altra copa d'Europa, per mèrits propis i sent l'admiració de tothom pel seu joc, no m'he pogut resistir a posar aquí aquesta gran interpretació, la dedico al Mou.....( espero que l'Assumpta no s'enfadi perquè no li he demanat permís.....)

Visca el Barça! Visca la Plaça Catalunya!




13 comentaris:

  1. Uaaaaaaaa!! Jo, enfadar-me per això? Al contrari!! Em moro de riureee!! :-DD

    Calla, calla, que em donaràs més entrades, encara em cridaran per anar a l'Eurovisió de veritat i tot hahaha :-DD

    Ara confessaré una cosa: Ahir, després de veure el partit per TV3 -amb el so d'en Puyal- i després fer una mica de zapping per altres canals per anar sentint totes les declaracions, comentaris, etc., li vaig dir a en Josep Lluís "on és allò de Punto Pelota"? (em va sortir la vena malèvola, ho reconec hehehe) però ell em va dir que segurament no farien res... però ho va provar i siiii!! vaig veure la cara d'aquell, en Tomás Roncero... cridaner com sempre, però pàl·lid, desencaixat, frustrat... amb una expressió que ho deia tot... doncs, apa, dedicada a tota la Caverna mediàtica, a la Central lechera, al seu ídol Llourinho... por queeeeee por queee

    VISCA EL BARÇA!!
    VISCA CATALUNYA!!
    VISCA EN PEP!!
    VISCA EN PUYOL I EN XAVI!!
    VISCA EN MESSI!!
    VISCA L'ABIDAL!!

    VISCA L'ELFRI!! ;-)))

    ResponElimina
  2. Ostres, ara l'estic escoltant i... quina veu, mare meva... hahaha... hi ha cada "desafinadeta".. però tot sigui per fer festa!! :-DD

    ResponElimina
  3. Assumpta, twelve points!!!!! és genial!!!!! :-)))

    ResponElimina
  4. Ara és moment de celebrar l'èxit, de mirar-nos a nosaltres i oblidar la resta. Quan ets el millor, no cal que estiguis pendent dels altres. No obstant, suposo que és inevitable tenir un record per en Mourinho, a hores d'ara. Ahir, en acabar el partit va aparèixer una pancarta al camp que em va fer molta gràcia. Posava: 'Mourinho, lo entiendes ahora?'. Doncs això, que felicitats a tots, som campions d'Europa!!

    ResponElimina
  5. Visca el Barça!!!!! ( i la veu de l'Assumpta) ;D
    El meu fill diu que és BRUTAL =)

    ResponElimina
  6. Ara en plena eufòria de la copa, aprofite per a demanar la cara B.

    ResponElimina
  7. Val a dir que tot i no ser gens futbolera, aquesta cançó m'ha fet molta gràcia!! I això ho ha fet l'Assumpta, doncs?? Té cops amagats, sens dubte!

    ResponElimina
  8. Hehehehe la veritat és que he entrat un munt de vegades durant tot el dia a veure els comentaris ;-))

    De moment no crec que hi hagi "Cara B"... perdre el sentit del ridícul una vegada ja va ser suficient :-)

    Clar que si... va, si a la súper copa d'Espanya (que ens tornarà a tocar amb "aquells") guanyem... la faig!! :-DD i us la dedico a vosaltres i al fill de la QUADERN!! ;-))

    ResponElimina
  9. Assumpta la cara dels qui tant i tant han malparlat del Barça deu ser un mal poema...jijiji i per cert l¡èxit total de la teva versió reclama com diu Jpmerch una cara b, espero que torni a guanyar el barça !!!!
    ferran twelve i twenty point per l'Assumpta oi que sí?

    ResponElimina
  10. XeXu és que no me n'he pogut estar...recordava la versió tant bona de L'Assumpta i l'he posat....encara podem guanyar més a l'agost altre cop contra el Madrid amb la supercopa!
    rits sí! Visca el barça!
    Quadern de mots sí sí que és genial!
    Completament d'acord Carme!
    jpmerch igual sí que tindrem cara B!
    Yàiza sí té cops amagats !

    ResponElimina

benvinguts comentaris