Paisos Catalans

dimarts, 3 de maig del 2011

Per si de cas....Mou...rinotxo



Doncs això per si de cas més mentides us poso el vídeo i cadascú que tregui les seves conclusions....i a guanyar! jugant a futbol!

17 comentaris:

  1. Magnífic vídeo!! :-))

    I a callar, Llourinho!!

    ResponElimina
  2. jajajaja l'ahas clavat Assumpta LLourinho! quina gràcia! no siguis Llourinho expressió del segle XXI per adreçar-se a aquell o aquella que defuig responsabilitats i fa el ploricó o el ploraminhes!

    ResponElimina
  3. Bé, la veritat és que l'expressió l'he llegit o sentit a algun lloc, no recordo on, però no és meva :-) ara bé, quan més s'utilitzi millor... Ridiculitzem a aquest tio tan patètic! :-))

    ResponElimina
  4. A mi m'ha agradat el Mou...rinotxo...vull dir que d'aquí no res el veurem amb un nas ben llarg, per mentider!

    ResponElimina
  5. Llourinho o mou o es mou en el rinho,
    es igual que es va retratant ell i tots els que l'agrupen i li fan el folre... La prepotència també pot caure i el sapot del que es creu que es gran i no arriba ni a infant...
    Auesta nit... Nois som-hi tots. Anton.

    ResponElimina
  6. La roda de premsa d'ahir del Karanka encara va ser més patètica. És com un titella que Mourinho mou al seu gust. Aquest Mandril fa molta peneta.

    ResponElimina
  7. Millor això, a guanyar jugant a futbol i passant d'aquest personal, que fa molt de fàstic. Ai, quins nervisssssssss! :)

    ResponElimina
  8. És el que sol passar, hi ha qui té molt poca memòria. Ningú no s'ha queixat massa de tots aquests escàndols, només en el moment, perquè en el futbol, aquestes coses passen. Per això és especialment greu que Mourinho critiqui la Champions de 2009, que és aigua passadíssima, i tothom qui més qui menys ha estat ajudat o perjudicat pels arbitres algun cop. El pitjor és que ho va fer a mode de pataleta, com un nen petit. Doncs ara no respiro!! I això és vergonyós en una persona adulta. N'ha fet moltes i n'ha dit encara més. Però hi ha coses que serien fins i tot denunciables per calúmnies. Faria bé de controlar-se una mica, perquè no tot val.

    ResponElimina
  9. Divertit açò del futbol (si es pren com una broma, es clar)

    ResponElimina
  10. Està bé que la imaginació s'apoderi del ridícul!!! Però no puc entendre quins valors transmet aquest home, no a la societat ni al futbol, sinó als seus propis fills!!!

    ResponElimina
  11. Molt bo, el vídeo, fa memòria!

    Mou...rinotxo o Llourinho les dues coses són prou bones per escampar-les.

    Quins nervis!

    ResponElimina
  12. Va que ja està a punt de començar.
    Bon vespre Elfree :)

    ResponElimina
  13. Assumpta, fanal blau, Anton, porquet,clidice, XeXu, Estonetes,Cèlia, Carme, Joana....gràcies! hem empatat el partit però hem guanyat per 3-1 o sia que a la final! i em temo que el llorinho seguirà igual tirant merda i mentides...s'ha de saber perdre! el que fa aquest home no és normal i el més greu és que s'encomana....penoses declaracions de Karanka....sí tot el món ho ha pogut veure....31 faltes comeses per ells 11 sobre Messi, el anomenat gol anul·lat no és cap gol anul.lat perquè es fa després d'haver xiulat l'arbitre invalidant la jugada....i encara s'han estalviat alguna targeta que si no altra vegada amb 10...cap a Wembley!

    ResponElimina
  14. Oeeeeeeeeeee oeeeeeeeee oeeeeeeeeee

    :-DDD

    ResponElimina
  15. Al final, ha guanyat el futbol! Me n'alegro. Una abraçada.

    ResponElimina
  16. oeoeoeoeoeoe uuipii Assumpta!
    gràcies jordicine! una abraçada de cine !

    ResponElimina
  17. Una imatge val més que mil Por Qué

    ResponElimina

benvinguts comentaris