Paisos Catalans

dissabte, 18 de juny del 2011

Cent graons i sense línia

Arribo a casa, cansada, no pas del cansament d'avui sinó de l'acumulació de cansament que es deposita al trapezi ( que no és pas el del joc literari de l'altre dia) sinó la part superior de l'espatlla entre el coll , el clatell i la clavícula, dura com una mala cosa; l'ascensor espatllat au a pujar a peu els graons , crec que són uns cent, ara no ho recordo....entro a casa , em canvio de roba, aixeco d'esma l'auricular del telèfon , aquell que ara s'anomena fix, i res de res, no es sentia res, sense línia!!!! he mirat de connectar i desconnectar la clavilla, res, i horror vacui tampoc m'anirà Internet? les dues clavilles estan connectades al mateix lloc....doncs no miraculosament Internet va i aquí la prova ja que estic escrivint això...i ara rememoro que durant dos o tres dies el contestador que ve incorporat tampoc anava, després es va arreglar , justament ahir em va arribar la factura, que com cada mes religiosament pago, que barata no és, i em trobo sense línia telefònica sense saber-ne el perquè, serà un càstig perquè no em canvio l'aparell ? una represalia perquè envio sistemàticament a pastar fang totes les trucadetes a hores intempestives que em fan aquesta i altres companyies telefòniques? és perquè no vull canviar de mòbil? 
Bé ,per si de cas, encara que l'auricular sonava a silenci dens , he etzibat a través de l'auricular ( i que em disculpi en Fabra la repetició lèxica) que em canviaria de companyia si no posaven fil a l'agulla i ho solucionen aviat .....¿deu ser per l'ERO , l'expedient de regulació d'ocupació que la gran telefònica superstar es disposa a realitzar ( amb guanys milionaris i pujada de sou als alts directius)? Potser, com a acte de sabotatge, treballadors indignats han triat ,a l'atzar ,un grapat de línies de telefon, entre elles la meva per deixar-al muda, sorda i inactiva?
Mireu,  si fos això em solidaritzo i callo....cent graons a peu amb el múscul del circ com una pedra ....i sense línia, encara ho puc tolerar , ara Internet que no me'l toquin que m'agafa un patatum!
PD: per sort a la nit, com si no hagués passat res , la línia va tornar  igual que se n'havia anat, sense avisar i sigil·losament

19 comentaris:

  1. Hola Elfree, aquí t'envio un missatge abans que et tallin internet ;)

    ResponElimina
  2. Això del trapezi em sona...(i de vegades em fa eco); de tant en tant tampoc em sona la línia del telèfon fix (que també, com vós, pago religiosament).
    Si són els indignats, mira...faria com tu. Però, sincerament, tinc els meus dubtes.

    No fa massa mesos, després d'una gran batalla i pèrdua de temps amb el monopoli "telèfonica", vaig dir-los que immediatament enviava un "burófax". Immediatament, va telefonar-me un tècnic dient que li havien deixat una nota que deia: "señora muy cabreada". Paraula!
    Una abraçada alegra perquè encara tens internet! ;)

    ResponElimina
  3. Ui, no vull ni pensar com estaries si cau un llamp al parallamps d'un edifici del costat i l'única cosa que pots encendre és la llum. ;-(
    I sort que aquesta s'encenia!!! ^0^

    ResponElimina
  4. Ostres, ELFRI!! A mi ahir no em funcionava tampoc el contestador aquell de la pròpia companyia... serà que estan tenint algun problema? Però es va arreglar en un dia.

    Estem absolutament MALALTS, que diria en XEXU ;-) ... jo també preferiria estar sense "fix" que sense Internet... és en casos així que es pot utilitzar el mòbil (aparell que jo cada dia faig servir menys... ho explico perquè me'n sento tan orgullosa!! hehe)

    Cuida't el trapezi aquest!! Descansa :-))

    ResponElimina
  5. Hihi, jo ja hi estic tan acostumada...sense línia, sense mòbil, sense internet...ja ho té, això de viure al cul del món...
    Ànims, i cuida el trapezi!

    ResponElimina
  6. Sí, sí, es pot tolerar gairebé tot, que et tallin l'aigua, el gas, i que et posin alguns trams d'escala més, però internet ni tocar-lo, eh, on anirem a parar. Hauria de ser un dret de tothom, obligatori a totes les cases!

    ResponElimina
  7. Ui, cent escalons, sembla una condemna d'eixes de cent anys i un dia...tan de bó que ho hages pogut arreglar, un beset!

    ResponElimina
  8. Pip pip pip piiip Comuniques, tens línea.

    Bromes a part, jo que sóc nova amb els blogs i amb la navegació per la xarxa, ara em costaria molt estar sense Internet. Sense telèfon no tinc cap problema, sense mòbil també (que sóc un desastre) però sense Internet!!!
    Espero que solucionis tots els problemes de trapezi. Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Ostres, finalment la meva conclusió (com a malalta de blog) és que ets afortunada i nosaltres també perquè podem llegir-te... tens internet!

    Una abraçada, guapa!

    ResponElimina
  10. un petit "susto".. ja està, respira tranquil·la.
    Fa una ràbia quan passen aquestes coses que no tenen sentit.

    ResponElimina
  11. Bé, ja he vist que ja te ho han arreglat.
    Cuida't el trapezi, sé del que parles,

    ResponElimina
  12. Escolta, Elfree, amb tanta activitat frenètica, estress, trapeci espatllat, i tota la pesca, ja tens temps de cumplir amb les teves obligacions, diguéssim, nocturnes?

    és molt important

    ResponElimina
  13. Jo tinc per principi no ficar-me dins d'un ascensor, sinó és absolutament necessari. Pujar escales és molt sa,com a mínim 100 graons. Sí, Elfree, no facis que no amb el cap que t'estic veient ;) Bé, tanmateix, espere que a hores d'ara, tingues aquests petits desequilibris eliminats. I la bici, mà de sant pel trapezi. Cuida't.

    ResponElimina
  14. Jo fa temps que no estic amb Timofònica. No és que les altres siguin especialment fantàstiques (és més, ja m'he encabritat amb alguna d'elles com ONO en que vaig acabar explicant el meu cas surrealista per la ràdio) però és que odio profundament Timofònica! (el meu mòbil ja fa anys i panys que no els pertany)

    ResponElimina
  15. Ahh, un blackout comunicatiu, quina por. Espero que no em passi amb l'iPhone que m'acabo de comprar, que sembla que m'hagi sortit un apèndix. L'única pega que té és que encara no li he trobat els accents ni la c trencada, és estrany. Això sí, 204 fotos i vídeos en 15 dies, en el 85% de les quals hi apareix la Sara. I això de portar internet a la butxaca... un vici. Petó!

    ResponElimina
  16. la Timofònica com diu el porquet és odiable, però les altres no és que siguin gaire millors..
    sort que l'internet et funciona... toquem fustaaa!:)

    ResponElimina
  17. Esperem que no et tallen la línia telefònica. A mi em va passar una cosa pareguda, i el millor que pots fer és amenaçar...
    No és el que més m'agrada, però funciona.

    Salutacions.

    ResponElimina
  18. -Gràcies Rafel la línia ha tornat, el contestador va un dia si i dos no...i l'ascensor també....
    -Ai fanal blau precisament encara que siguin uns aprofitats em fa por canviar-me per si són pitjors encara...el trapezi ben tibat, els hauré d'enviar un burro per fax!
    Pilar som tant esclaus de l'electricitat i els aparells! ai las! només faltaria un llamp!
    - Assumpta gràcies si estic malalta de blocs i a més tinc 3 correus @ i de la feina totes les actes de reunions, els avisos etc per correu @ o sia que sense connexió malament! el trapezi va fent ahir vaig anar al jacuzzi del gimnàs...
    -zel entre les retallades, les manis del dimecres i el trapezi estic ben distreta
    -XeXu si em tallen el gas tant me fa mentre hi hagin entrepans però Internet és sagrat!!!

    ResponElimina
  19. -rosana el contestador de telefònica va i ve igual que l'ascensor
    - Gràcies quadern de mots el trapezi pse ! Internet funciona almenys és un consol!
    - Carme gràcies si Internet sí la línia també però el contestador torna a estar desaparegut!
    -rits no creguis el susto més empipador potser va ser l'ascensor amb la calor pujar uns 100 graons uf!
    -Jpmerch gracies veig que també hi entens de geometria!
    -Gregori doncs la veritat és que no...no puc complir amb tanta moguda...
    -Vicicle té fet cas i com que no se anar en bici avui he tornat de la feina a peu, per sort fa baixada !
    -Porquet el problema és que les altres companyies també timen de valent ....un cop vaig estar amb una altra i vaig sortir escaldada....impotència comunicativa!
    -Ui Gemma i Sara quin vici! per sort a Internet només amb els portàtils! tinc un Ipod però no el faig servir
    -Sí toquem fusta lolita! que a sant blogger no li agafi un altre iuiu!
    -Olguen és telefònica que s'ha trastornat....ben retornat! tu on paraves?

    ResponElimina

benvinguts comentaris