Paisos Catalans

dimarts, 21 de juny del 2011

M'he trastocat

Entre la calor, les línies de telèfon que venen i  se'n van com ones perdudes en platges desertes, les muntanyes immenses de burrocràcia que he d'emplenar, signar....( no us podeu ni imaginar les vegades que he deixat estampada la meva signatura aquest curs: cada avaluació un parell o tres de vegades, la Junta Ordinària - que no és que sigui grollera és que es diu així pobreta ella, la Junta Extraordinària- aquesta té un nom més lluit però per l'alumnat vol dir que ha hagut de fer alguna recuperació- i després els convenis de pràctiques: els estudiants de formació professional han de fer pràctiques i bé , per cada conveni quatre còpies signades per  l'alumne, el director i l'empresa i el responsable de l'empresa  tot amanit amb els segells corporatius corresponent i el pla d'activitats corresponent per quadruplicat i amb la meva signatura i la del tutor/a de l'empresa....no us donaré més detalls perquè seria excessivament farragós però calculo que he signat  unes 50 vegades i agafeu-vos! només per sis estudiants en pràctiques ....total només tinc vint-i-sis alumnes us estranya que em faci mal el trapezi, el quadrilàter, el rombe i l'escafoide ? Ui m'oblidava que a cada claustre que fem també signo ( la llista d'assistència) Trobo ben curiós que els polítics puguin decidir grans coses que afecten a milions de persones amb una alegria  ! i que mentre a mi em controlen si dic aaah ! perquè si dic aaah a classe i i aquesta vocal no l'he escrita i signada en la programació se'm poden demanar explicacions!!!!

Doncs bé em dec haver trastocat perquè tota l'estona .em venia al cap una cançoneta de l'any de la picor , mentre baixava a peu , avall tot fa baixada, des dalt d'un dels turons de la ciutat comtal ( aia ai ai ciu-tat ara ho entenc tot!)  i la cançó era aquesta :

Veieu com m'he trastocat! i a sobre que em vingui aquesta cançoneta que devia escoltar un munt de cops per la ràdio quan tenia 7 o 8 anyets! precisament ara que prou treball tenim a conservar-lo els qui en tenim ! i molt més els qui no en tenen a voler tenir-ne!
Em sap greu! deu ser un cop de calor....o una calor de cop!

21 comentaris:

  1. Elfree, tranquil·la, no pateixis... seu, seu aquí... Estàs bé? :-)

    (Ràpid! porteu-li una til·la i unes pastilles de valeriana!! correu!)

    Doncs sí... que tens una signatura molt bonica...

    (Hahaha la Junta Ordinària que no és grollera!!) :-DD

    ResponElimina
  2. Elfri, em deixes preocupada, noia, amb això de la cançó... em sap greu però no l'he resistida més enllà del primer minut... no fos que em trastoqués també ... la cançoneta aquesta.

    Té una til·la... sí, sí, tens una signatura molt bonica!

    I no ets gens ordinària, tu no, no ets pas com la primera junta! Tu ets ben extraordinària, Elfri!

    Petonassos, guapa!

    ResponElimina
  3. Ui doncs jo pitjor que la Carme... no he tingut prou forces per a posar-la... és que el Rapppael...

    En fi, espero que sigui això, un cop de calor, i només això.

    Encara hem d'esperar per a que la signatura digital sigui d'ús corrent i diari, mentrestant, a veure quina firma fem pitjor que l'anterior (les meves són lamentables...)

    ResponElimina
  4. Deixeu-vos de til·la, una bossa de gel al clatell, hem de baixar-li la calentor. Elfree, no et preocupis, això li passa al més posat. No facis cas del que posa pels camins: "Firme en mal estado", però a qui se li acut? Fes-me cas, gel al clatell i un whisky doble amb gel, of course; bé, entre nosaltres, de cursum.

    ResponElimina
  5. A mi la calor m'està matant, trastocant tant com per escoltar el Raphael no, xò poc li falta! només em compensa que d'aquí dos dies tinc uns dies de vacances!!

    ànims, pensa que ja queda menys per les vacances!!

    ResponElimina
  6. Noia, jo em passo el dia signant coses, temes de la iso9001, o com es digui. Així que si les teves signatures que dius no són per alumne i per minut, t'asseguro que et supero, i això vol dir que en un futur el meu braç dret quedarà inútil total. Com és ara l'esquerre, vaja.

    ResponElimina
  7. No he escoltat la cançó, ho confesso sense culpa :D

    Al final tindré raó, que vingui JA la tardor. Tot trastocat, tot alterat, tot aixafat, tot fos, tot confós...tot...
    Signar... són els signes dels nous temps, l’ofegadora burocràcia.

    ResponElimina
  8. he escoltat la cançó... i no la recordava.. deu ser que en Rafa aquesta no me la va cantar...:)
    ei no et tras-toquis gens ni mica per signar..signa que sagna signatures signades sense signe ni ne..

    ResponElimina
  9. i si et regalo un segell d'aquells per estampar amb la teva signatura?
    va...ja queda menys...;)

    Pel video ni hi he gosat passar...

    Ànims, noia, i una abraçada!

    ResponElimina
  10. Necessites unes vacances.
    La canço és de bon ballar. ^0^
    En té unes altres que també m'agradaven. Vaig a trobar-les. No, no estic trastocada. És cosa dels gustos. Somric.

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Aquesta cançó ja no te vigència, no és la feina la cosa que sempre t'acompanya com el teu amic més fidel —que s'ho diguen als cinc milions d'aturats— és la hipoteca.

    Anims que ja queda poc.

    ResponElimina
  13. Jo amb aquest home no puc! La feina és complicadíssima... i de la manera que estan les coses. T'entenc perfectament, de veritat! Una abraçada i ànims.

    ResponElimina
  14. Podríem afegir pel festival de trastocavisió la del:
    Duerme , duerme negrito que tu mama está en el campo... trabajando duramente.. trabajando y no le pagan...

    o la música de pel·lis de romans quan van en galeres

    PD. Resistirem

    ResponElimina
  15. Elfree, ja t'entenc... a mi em passa com a tu; vinga a signar per aquí, per allà, ara passa que has de signar no sé què... un rotllo! i total per a què? per a res...
    T'he de confessar també, que he posat el vídeo, però tan aviat he vist "Rafael", he tancat de cop! No el soportoooooooooo!!!
    Nena... ves a posar el cap en remull que ara sí que veig que aquesta calor t'ha afectat! :D

    ResponElimina
  16. No l'havia sentit mai aquesta cançó, m'ha fet gràcia això de "el trabajo nase con la persona", que no sé si és una bendició o una maledicció... ànims amb les signatures que, com diu el Porquet, aviat tot serà digital!

    ResponElimina
  17. Moltes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris, dispenseu que no us respongui un per un...el cop de calor que encara em dura!

    ResponElimina
  18. Què curiós, són dies de Raphael: m'ha mare, que de "raphaeliana" en principi en té poc, em comentava fa uns dies que li agradaria veure'l en directe al festival de Cap Roig, aquest estiu...

    Perdona que comenti la part "light" del teu post; si comento la dels polítics ficant el nas a tot arreu menys allà on l'haurien de posar, començaré a rajar i... fa massa calor ;) Ànims, Elfree!

    ResponElimina
  19. Gràcies Ferran curiós això del Raphael ! i tant que té delicte Deric!

    ResponElimina

benvinguts comentaris