Paisos Catalans

dimecres, 27 de juliol del 2011

ENSURT BLOCAIRE

Sí he tingut un ensurt, esglai, esverament, altrament susto .....resulta que com que treballo de profe, tinc assignat un correu electrònic de la xarxa telemàtica educativa de Catalunya, coneguda per XTEC....durant molts molts anys ha estat la única adreça de correu @ que tenia, amb ella vaig obrir aquest bloc ....i també un altre amb uns alumnes meus de tercer d'ESO ( quan també feia classes a l'ESO); més tard vaig canviar la connexió tirriosa i irrisòria que tenia  via cable telefònic, connectar-se a Internet era lentíssim i es penjava dia sí i dia també i finalment em vaig passar a l'ADSL , que barat barat no és...i aquí hi anava de regal associat un altre correu @......i a més en tinc una altra d'adreça en total tres....la de la XTEC per la feina i els cursos i els postgraus i les altres dues per familiars, amics i coneguts.....

Bé doncs va venir un dia en que la generalitat va llogar un espai dins gmail per encabir els correu de la xarxa telemàtica mencionada .....i d'aquí  ha vingut l'ensurt d'aquesta tarda quan gmail m'ha dit que la configuració del compte havia canviat.....canviat? hauré pitjat un botó? no....ha estat un canvi imposat, no sé si des de dalt o de dins google ...però m'ha dit que no podia seguir fer servint el compte de correu per accedir al meu bloc....horreur! i que tampoc podia fer servir cap altre compte de gmail que tingués perquè no podien traslladar les meves andròmines cap allà....embolica que fa fort...he hagut de crear un altre compte per no perdre el bloc ai las!  

Total embolica que fa fort i ara a sobre en tinc 4 de correus@......no és educatiu tenir un bloc? 

Dispenseu m'acaba de passar no fa massa, per sort ara el meu bloc l'he associat al 4t correu nou de trinca.....uf quina por que m'han fet passar!

A bona hora avisen! avui m'he trobat això:

19 comentaris:

  1. Elfreelaaaaang! Ja pots respirar! Ja ha passat! Però quin merder han fet amb aquest trasllat de mail? I no podien avisar?

    Bé, ja està tot solucionat i amb el blog ben a recer!

    ResponElimina
  2. ui sí em pensava que havia perdut el eu estimat bloc! gràcies porquet....no no m'han avisat....

    ResponElimina
  3. Embolicat sí que està. No he entés res. Però s'ha solucionat? Sí. Doncs com diu El Porquet, ja ha passat!

    ResponElimina
  4. El blog hi és! Això està clar... tota la resta deu haver estat una mena de malson!

    Perdre el blog! mare meva quin ensurt!

    ResponElimina
  5. A l'administració se li en refot dels nostres ensurts, malsons i de més tràngols, per això mai i dic MAI he fet servir l'adreça de correu XTEC que tan amablement em va proporcionar, sense haver-la demanada, i segurament per a vigilar millor la meva activitat a la xarxa, aquest estat que em maltracta tant com pot i encara més. Així doncs ja has vist que no és bona idea usar l'adreça que et dóna el "patró" per a la teva ciber-activitat privada, perque si un dia decidís deixar de pagar a google i perdés l'espai a Gmail, que per altra banda paguem tots, vulguem o no, perque ja se sap que ens sobren els diners i no s'ha de retallar allò imprescindible (to irònic, of course)... li repampimflaria si tu perdies un blog o la vida. Vès per on... passa el mateix amb tota la feina que hagis penjat a espais com MOODLE, etc... donat que es passen per l'arc de triomf la propietat intel·lectual del material didàctic que hagis creat pels teus alumnes, en el "seu" ciber-reialme. Petonet per l'ensurt Elfreelang! I bon estiu.

    ResponElimina
  6. Ei, i el "Santa Rita, Santa Rita lo que se da ya no se quita" què, això no crea jurisprudència?

    ResponElimina
  7. ELFRI... ja estàs millor? ;-))

    Ostres, quina suor freda de pensar en perdre el blog!!

    I per enviar mails, què? l'adreça que teniem val o no val? :-D

    ResponElimina
  8. Per què deu ser que només de llegir-te també m'espant jo??? Ànims que no ha estat res però... uf! Quins embulls de vegades que hi ha entre aquests fils de la xarxa!

    ResponElimina
  9. Per sort tot ha quedat en ensurt, i no pateixis dona, que qui més, qui menys, tenim o gestionem deu o dotze adreces de correu...

    ResponElimina
  10. Tal com ho expliques, realment la cosa fa por. Sort que al final la cosa s'ha arreglat!

    ResponElimina
  11. I encara et passaran més coses, hihi, el correu de xtec el vaig abandonar fa anys!!

    Petons!

    ResponElimina
  12. Jpmerch sí ja ha passat, espero que no em passi res més...
    Carme doncs sí em vaig espantar quan google em deia el seu compte ha canviat....bé ara sembla solucionat ....
    The silver blue veig que també ets del gremi....crec que és cert el que dius deu ser per a controlar-nos més, jo la veritat sí que el faig servir el Xtec per feina més que res, i tenia associat el bloc que ara m'han dit que no pot ser; una amiga meva que era professora en jubilar-se li van rescindir el correu xtec només faltaria! i tens raó se la passen pels dallonses ....jo també he de fer servir el Moodle! gràcies! una abraçada!
    Vicicle , lamentablement la cita que dius només se l'aplica la "vostra" senyora Rita Barberà....aquí se'ns donava i ara se'ns pren...passo per que m'augmentin la carrega de feina, per que cada vegada cobri menys, però que em fotin el bloc...per aquí NO HI PASSO!
    Gràcies Assumpta! l'ensurt ja ha passat , tranquil.la les adreces que tens segueixen vigents, el quart correu el tinc per tenir el bloc només i així fora embolics!
    Baraula la sensació aquesta que tot penja d'un fil i el fil l'estiren uns altres és impotència pura ....
    XeXu deu o dotze adreces dius? si jo amb 3 ja en tenia prou i de sobres!!!! tot ha estat pel bloc, per salvar-lo!
    McAbeu gràcies! el bloc a recer de moment...a que sí fa una mica de por?
    Zel no m'espantis! vols dir ? o sia que tothom fuig com de la pesta del icstec....i jo a la figuera?

    ResponElimina
  13. Ben renascuda!!! i amb el 4 sempre si pot jugar: 2+2 ; 1+3 ; 0+4 ; 5-1... en tot cas deu ser el desig millor per què els genis de les làmpares sempre en donen 3... ;-)

    ResponElimina
  14. Això és indignant, Elfree. Haurem de convocar una mani, a les barricades!

    Per cert, jo també vull un TXEC d'aquests ( si pot ser nominal)

    ResponElimina
  15. Ens han donat un bon ensurt. Fan experiments amb gasosa i ni pregunten ni ho expliquen ( ja ho van fer fa un parell d'anys i va ser antològic)

    Bon estiu i a conservar-se.

    ResponElimina
  16. Calaix gràcies ves que estàs de bon humor....-)) si ara puc jocs de mans amb els correus! sempre podré demanar 4 desitjos...
    Georges Samsa fes-te profe i tindràs aquest privilegi però després no diguis que has entrat en un món kafkià!
    Sí Rafel ni pregunten ni expliquen....bon estiu!

    ResponElimina
  17. glups!!! quin esnurt.
    jo tb tinc tres adreçes i porto un embolic... de fet tinc una quarta que fa tant que no faig servir que ni recordo la contrasenya.

    ResponElimina
  18. A mi ja em comença a passar igual rits un embolic de noms i de claus

    ResponElimina
  19. Aitx, que fan patir molt aquestes coses! Celebro que finalment tot hagi quedat només en un ensurt.

    ps: pel tema contrasenyes... jo tinc un Word amb una llista d'usuaris i contrasenyes. Per suposat, per poder-lo llegir cal... posar-hi una contrasenya ;)

    ResponElimina

benvinguts comentaris