Paisos Catalans

dimecres, 3 d’agost del 2011

Avui és un altre dia! Tinc la solució a la crisi!!!!!

http://www.hear.org/starr/
Avui enfoco el dia amb optimisme justament quan la cosina del senyor Risc diuen que ha crescut tant que ja no la reconeix ni la seva mare, de tant alta que s'ha fet...i malgrat aquests negres averanys i la meva pròpia crisi estival tesinaire puc assegurar que no ens hem d'amoïnar per res....com és que ho sé? doncs gràcies a l'observació de la flora particular de casa meva! Ja fa molts anys que tinc una planta del diner Plectranthus verticillatus , i cap el començament de la crisi ( bé quan encara la negaven ) se'm va morir irremeiablement....ai aia ai vaig pensar aquest és el millor indicador de la crisi mundial!!! i a cor que vols li vaig demanar a qui em va dar la vida , que en té un munt, que em regalés un esqueix....i bé....la pobre( la planta) va passar uns dies fotuts escoltant les noticies del rescat bis del cresol de la filosofia i es va posar tota moixa, decaiguda i vaig témer per la seva vida vegetal...a més tenia unes taquetes com marronoses a les fulles ...però vés per on, vaig decidir comprar en una floristeria on feien rebaixes  una altra planta del diner....i ara fa un dies, que les dues plantes, la més antiga i la nova de trinca, desafiant el panorama econòmic, s'han transformar en plantes del diner ben formoses i eixerides, l'una ha reviscolat i malgrat les xacres ,ha crescut i presenta un bon aspecte ....l'altra s'ha adaptat prou bé ....i a més les dues han sobreviscut a l'embat d'aigua vent i calamarsa que van haver d'entomar, impotents, l'altre dia de juliol quan aquella bestiada líquida va assetjar la ciutat....

Vaja que enlloc de tanta cosina de Risc amunt i vall i tantes previsions i punyetes el que hauríem de fer és plantar moltes plantes del diner i observar la seva evolució....ara mateix diria que si algú està prop del poder, o si coneixeu algú que treballi ( és un dir) en alguna de les famoses  i agosteres maleïdes  Agències de rating. 
doncs feu-li arribar una planta del diner i que ens deixen viure.....

10 comentaris:

  1. jejejee, no els faré arribar la meva! a principis d'any estava tan pansida com el meu compte corrent, xò va començar a remuntar.... fa uns dies me la mirava i veia que tornava a marcir-se una mica,... i si els meus números tornen a estar una mica rojos!!

    ahir va ser un dia nefast. Sobretot si estàs envoltada d'economistes. Entre ells i el vídeo d'Argentina, vaig arribar a pensar el pitjor. Això si, fa una setmana qui coi sabia qui era la cosina aquesta?

    ResponElimina
  2. Creus tu la reviscolada de les plantes del diner té relació amb la convocatòria d'eleccions?

    ResponElimina
  3. M'encanta aquesta aproximació botànica a la crisi ;) I no deixa de ser cridaner que la teua primera planta reviscolara en posar-li companyia... deu ser el que diuen "efecte contagi", però al revés

    ResponElimina
  4. Visca la botànica vista en clau econòmica! Ei, i sobretot quan és per donar-nos una excel.lent notícia com aquesta; visca la crisi passada!!

    ResponElimina
  5. Veig que la cuides bé... jo no en tinc cap d'aquestes, però, ja veig que me n'hauré de comprar una de seguida...

    Paraula de verificació "calses" :) no sé pas que té a veure amb la botànica, però el senyor blogger a vegades està de bon humor...

    ResponElimina
  6. Empíricament...puc afirmar que l'ufanosistat de les meves Plectranthus verticillatus res tenen a veure amb el meu compte corrent...
    Però si el meu està ben poc ufanós (que no les plantes) n'hi ha d'altres que encara n'estan menys a costa d'alguns que sense plantes, s'ah esriquit del verd...
    I així anem...
    Esperem que ens deixin viure!

    ResponElimina
  7. els saltirons del teclat no els tinguis en compte...:)

    ResponElimina
  8. A final de mes crec que hauré de pagar amb les seves fulles. Això són els famosos brotes verdes?

    ResponElimina
  9. Em fas morir de riure!! :-DD

    La meva sogra també la té aquesta planta i també se la mira per saber la previsió futura hehehe

    La foto de la "cosina" que ha posat en JPMERCH és boníssima.

    Llarga vida a les teves plantes!! :-))

    ResponElimina
  10. Trobo que els vostres comentaris superen amb escreix el meu post!
    Rits veus com si que hi ha una relació? si per ventura visites Jpmerch trobaràs fins i tot una imatge a cosa sencer de la cosina de Risc!!!
    Jpmerch és molt possible..-)
    Gràcies Alfred je je potser sí l'efecte contagi!
    Ja ho veus Ferran si l'economia va avall almenys que apugi la moral la botànica!!!
    M'has fet riure Carme....ara amb els canvis dels comptes de blogger ens miren fins i tot les calces...jejejeje au que esperes a comprar-te una planta del diner!
    Fanal blau que sí que sí a més plantes del diner més resistència a les retallades de sou! jijiji tranquil-la pels salts del teclat deuen estar contents!
    Alyebard gràcies per la visita sí aquest són els brots verds! si vols un esqueix?
    Hola Assumpta, tal com va el panorama millor riure..oi? la teva sogra té raó , mentrestant que la mimi a la planta....i sí la foto de la cosina , ja l'he vista, és l'hòstia en patinet!!! llarga vida a les plantes síii!!!

    ResponElimina

benvinguts comentaris