Paisos Catalans

divendres, 5 d’agost del 2011

Capicua : entrada 828!

Ja estem a divendres i aquesta és l'entrada o la sortida ( per què el bloc és com una finestra al món catosfèric) vuit-cents-vint-i-vuit!!! de fet , em vaig regulant : el primer any, la rucada de 524 posts! l'any següent només 204! una reducció digna de la crisi ( més del 50% menys) i enguany tal com manen les retallades arreu, en porto ,comptant aquest, 97! i què deu voler dir? doncs moltes coses suposo: que tinc menys temps; que el primer any era tant l'entusiasme que havia dies en que publicava més d'una vegada encara que fos penjar una imatge o un vídeo....el segon any ja em regulava més, em pensava una mica més si valia la pena o no publicar allò o això....menys temps també....i arribem al 2011 molt menys temps i més feina a fer ....tanmateix tinc un bon ritme, el meu, d'escriure i de publicar.... el bloc em segueix atraient, m'agrada ( fa de mal dir perquè és meu i com a tal potser sona bleda però diria que li tinc un cert afecte...m'ha permès i em permet ,de vegades ,desfogar-me, també m'ha ajudat a elaborar un dol, m'ha distret quan he tingut un dia dolent ....m'ha donat l'oportunitat de ser llegida, de participar en Relats conjunts, en 365contes, en Un-bloc-de-contes-relats-i-pensaments, en Jocs literaris proposats pel Jesús M Tibau; en Itineràncies poètiques .....d'enganxar-me a C@ts, de conèixer blocaires , de participar a un sopar blocaire que em va permetre saludar in person a blocaires ja coneguts i conegudes per llegits i llegides...no pararia de donar les gràcies al meu bloc ( que igual que els llibres....és ell qui em diu què escriure i no a l'inrevés...).... (segur que em deixo llocs on he participat....per exemple les propostes divertides de l'Assumpta, la foto misteriosa, endevinar el personatge....les endevinalles que no encerto del McAbeu....i no m'aturaria de mencionar blocaires i blocs amb qui ens hem cartejat ( per correu@) ) o ens hem conegut gratament ! i espero que la futura trobada del 2015 Roda el món i torna al bloc faci aparèixer alguns desapareguts misteriosament i altres que se'n van anar sense avisar i també els qui estarem encara al peu del canó blocaire!!!
imatge obtinguda de google imatges

30 comentaris:

  1. Dona, no sona bleda uqe diguis aquestes coses, perquè tots tenim molt per agrair als nostres blogs, aquests post segur que el podríem signar molts de nosaltres, els que passem per aquí segur. Hi ha moltes iniciatives que ens fan implicar-nos i sentir-nos part d'alguna cosa, i això ja és molt. Però bé, aquest blog no només és important per a tu, també ho és per altres, i si no t'ho creus, espera't a dilluns.

    ResponElimina
  2. Aaaaai, quina gràcia aquest post!! :-)) i és que jo vaig pel 599, el proper serà el 600 i estava pensant si fer quelcom especial o no... mira, i llegir-te a tu, parlant de tot el que tenen de positiu aquestes finestretes, m'està ajudant a decidir-me i crec que sí, que faré alguna coseta hehehe

    MOLTES FELICITATS PELS TEUS 828, pels teus jocs de paraules, pels teus punts suspensius, pels teus exercicis de monosíl·labs, noms, adjectius i tot el que tant m'agrada! :-)

    ostres, què deu voler dir en XEXU amb això del dilluns? imagino què pot ser, però per no ficar la pota millor esperaré hehe ;-))

    ResponElimina
  3. Quin post més maco. M'afegeixo doncs a donar les gràcies al teu bloc per ser la teva finestra al món de la Catosfera i a tu et felicito pels 828 posts!! :-))

    PS: Jo si sé a que es refereix en Xexu...

    ResponElimina
  4. Huit vents té la rosa:
    Garbí, Gregal,
    Ponent, Llevant…
    Dos a dos s'oposen
    i emparellen...
    Tramuntana, Migjorn
    Xaloc i Mestral.
    Huit destins té la rosa.

    Felicitats!

    Què passa el dilluns?

    ResponElimina
  5. M'alegro de conèixer el teu blog i a tu a través del teu blog, felicitats pels 828!!

    ResponElimina
  6. Penso que el teu blog és afortunat de tenir-te a tu.
    Felicitats, Elfreelang.

    ResponElimina
  7. Maco el comentari de la PILAR ;-)

    Què passa dilluns, MAC, XEXU??

    ResponElimina
  8. Gràcies XeXu què vols dir amb dilluns ah si els premis c@t! home però si encara hem de votar! dilluns és la llista dels proposats ....vols dir que estic molt proposada? doncs fa il.lu....sí
    Moltes gràcies Assumpta doncs si celebra-ho !!!!! així compartit fa mes goig ! celebro que t'agradin les coses que faig per aquí jejeje, les propostes del premis c@ts surten dilluns...jo ho he mirat però sóc incapaç de comptar-ho!
    Gràcies McAbeu! el bloc i jo estem contentes...és clar tu formes part dels organitzadors de c@ts!!!
    Vicicle un poema preciós gràcies! dilluns passa que c@ts, està enllaçat al meu bloc a la barra lateral és un bloc fet per alguns i algunes entusiastes blocaires que organitzen uns premis a blocs escrits en català ....ves a mirar-ho et podries apuntar!
    Gràcies Gemma! la resposta al dilluns en el comentari anterior!
    Pilar el bloc i jo et donem les gràcies! ets un sol!

    ResponElimina
  9. ui Assumpta te m'has colat mentre escrivia..jejejeje hem fet un bisbe...dona els c@ts...com si no ho sabessis...

    ResponElimina
  10. AH VICICLE important a més jo et vaig proposar a tu, vull dir al teu bloc en la categoria de bloc literari!!!

    ResponElimina
  11. Sí, ja pensava que era això, que el dilluns sortien els finalistes de C@ts :-P , per això he dit que ja ho imaginava, però segur, segur, segur no ho sé... i dissimulava per fer intriga ;-))

    El teu primer any vas fer gairebé tants posts com jo en més de tres anys!! Quin ritme!! :-D

    Aquest any en porto 101, anem molt semblants :-))

    ResponElimina
  12. Es que el primer any Assumpta l'emoció i tot plegat no parava de fer entrades i això que els primers mesos no em llegia ningú! enguany em guanyes de quatre....suposo que serà dilluns a la nit els finalistes que dius tu oi? bé ara crec que he d'anar a fer-me el sopar...

    ResponElimina
  13. Elfree, no ho sabia pas. Sí que vaig assabentar-me dels de l'any passat, i vaig felicitar-hi als que conec, però no ho he seguit. Veia les imatges als blocs però no se'm va acudir picar-los. Moltes gràcies per proposar-me. Quina il·lusió i quin honor. Un petó.

    ResponElimina
  14. Felicitats pels 828 i per tots els que vindran !!

    ResponElimina
  15. Vicicle un honor per a mi haver-te descobert, abraçada!
    gràcies Josep-Lluís!!!!

    ResponElimina
  16. La voluntat i el desig, la fe i l'esperança, el deure... tantes coses hi possem aquí que el que dius ho relaciono amb i mi i crec que amb molts d'altres... Ett felicito per que estem aparellats en la quantitat i crec que vol dir que l'estimem el blog aquest, jo, com altres que tinc i que ara vull activar en detriment si cal d'aquest... Es la nostra obra, com un rellotge que ens marca, com brujula que endiu... res que hi tenim un amic amb qui consultar, alegrar-nos i apena

    ResponElimina
  17. felicitats!
    en breu, espero regalar-te un capicua!

    ResponElimina
  18. Bonic, bonic...necessito el teu mail, sisplau!

    ResponElimina
  19. Enhorabona, Elfri, m'encanta aquest post i no m'agrada que la gent desapareixi i no digui res... gràcies per recordar la Trobada 2015!

    Crec que tos estem agraïts als nostres blogs i fins i tot estem agraïts als blogs dels altres, com ara aquest, que ens ha permès compartir coses amb tu.

    Una abraçada, Elfri!

    ResponElimina
  20. -Moltes gràcies Anton els blocs ens ajuden i ens fan sentir millor i compartir les alegries i les penes!
    -gràcies fanal blau em regalaràs un capicua? em tens intrigada! abraçada!
    -zel ara si prems el meu perfil hi surt un correu , el que vaig obrir per gestionar els blocs i també t'he l'he deixat al teu bloc en un comentari! ei i gràcies!
    Gràcies Carme i una abraçada per a tu!

    ResponElimina
  21. Realment la gent que té un bloc té alguna cosa estranya en comú, es curiós.
    Ànims i aviat arribes al 1000!

    ResponElimina
  22. moltes felicitats i endavant!!!!! hi ha temporades que s'escriu més i temporades que menys, que estem més inspirats o menys, xò aqui seguim!!! i amb moltes ganes de continuar llegint-te!!!

    ResponElimina
  23. felicitats i per molts mes anys !!!

    Petons,

    ResponElimina
  24. Jo també crec que és una bona celebració! Moltes felicitats i a continuar endavant, almenys fins el post 1881!

    ResponElimina
  25. Gràcies pons 007 tu també deus tenir alguna cosa estranya en comú ja que ets blocaire!
    Gràcies rits! seguirem al peu del canó!
    Gràcies jaka! abraçada!
    Salvador gràcies espero poder sobrepassar el post 1881!

    ResponElimina
  26. Felicitats amb retard, Elfreelang! Que en vinguen altres tants, com a mínim (i m'afegisc, també, al comentari de Pilar de més amunt)

    ResponElimina
  27. Vaig mooooolt taaaaard (llegir amb veu de Jordi Gonzàlez a La Palmera).

    Primer moltes felicitats pel teu post 828! Formes part d'aquell grup de blogaires que jo considero els autèntics monstres (en el bon sentit de la paraula) de la catosfera!

    M'ha agradat molt aquest post explicant tot el que aquest món blogaire t'ha donat! Sembla mentida que d'una cosa tan poc tangible (en principi) n'hagis obtingut vivències tan boniques!

    A seguir eh? A seguir!

    ResponElimina
  28. Mai és tard porquet per dir coses tan autentiques i amables com les que dius...gràcies! és clar que seguiré....sort que m'has aclarit això de monstre ja em pensava que tenia les orelles de color verd..jejeje

    ResponElimina

benvinguts comentaris