Paisos Catalans

divendres, 2 de setembre del 2011

Blogger ha canviat....any nou beics wauauapi i c@ts

Ja entenc el perquè blogger estava liró.....resulta que ja ha canviat la interfície, o la subsuperfície o dit d'una altra manera les entranyes del bloc .....em deia vols provar la nova no sé què? hi vaig i i vull tornar a la manera antiga però aleshores em surten tot de recomanacions en anglès que em diuen que al capdavall dintre de poc ja no podré triar l'antiga o sigui ara que sé de quin mal patia el tauler ....estreno per dins una nova visió, que potser, com a tot, m'acabaré acostumant però ara em sobta i ho trobo tot nou i capgirat i regirat....vaja que almenys blogger, ni que sigui parcialment et pregunta una mica .....no arriba a fer cap referèndum, però almenys et pregunta en anglès què et sembla aquest canvi....
Inici de curs, tempestes que s'acosten i un diluvi universal anunciat que almenys em deixa temps per construir-me una arca de Noè....de no! eh? bé una arca d'Elfreelang...però no hi posaré parelles d'animals....en tot cas paelles d'arròs per si m'agafa gana mentre duri el diluvi.....
I parlant de consultes populars i referèndums passeu-vos per c@ts que allà podem votar tranquila.ment ..... c@tvoteu en pau i amb alegria!

16 comentaris:

  1. I tant, voteu en pau i lliurement, els blogs que més us agradin. Gràcies Elfreelang per la difusió, i la teva manera de votar s'ha entès perfectament.

    M'agrada molt l'expressió 'estar liró'! A casa ho diuen això. A mi també m'agrada més la interfície d'abans, però ja se sap, ens acostumem a una cosa i després ens costa canviar. El mateix ens passarà quan canviïn aquesta d'aquí a un temps. Però ara per ara em sembla tot massa blanc i espaiós. Paciència.

    ResponElimina
  2. Blogger pregunta si ens agrada la nova interfície, però acabarà fent el que li done la gana. No aplicarà la màxima que diu: "Si una cosa funciona, no la toques".

    L'inici de curs tard o d'hora havia d'arribar. :-(

    Per a l'arca millor que parelles, a banda de les paelles, posar-hi trios, més conflictiu però també més divertit. ;-)

    ResponElimina
  3. Puc anar de paeller? M'ixen molt bones, i amb el peix que tindrem, ni te cuento… Puc dur-me la bici?... A poc a poc baixarà la mar, no? :)

    ResponElimina
  4. A mi m’ha fet mandra fer ara el canvi en el blogger, però és el que dius, ens hi haurem d’acostumar.
    En quan al diluvi, aquí al Vallès està una mica tapadet, de núvols de no res, d’aquells blancs gens amenaçadors. Jo m’esperava una bona tronada, però segur que plou, perquè avui comencen les festes i sempre ens plou (poc o molt).
    M’apunto a l’arrosset.

    ResponElimina
  5. Els canvis sempre fan mandra... i com diu Jp, ja funcionava prou bé, no calia canvis. Però ens hi acostumarem, com a tot!

    ResponElimina
  6. A mi de moment no m'ha dit res...però el nou look és xulo!
    Apunta'm a la paella d'arròs! :)
    I...si plou molt...xiula i vindré al rescat! :)
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Molt ben conduit el tema cap a la qüestió del referendum. Espero que la serva barca resisteixi els aiguats. Espero que no sigui tant com pronostiquen.

    ResponElimina
  8. El meu blogger deu anar despistat perquè ni em presenta nova interfície -si és que sé el que vol dir, glups- ni em diu res de res (el dec tenir de vacances a Silicon Valley). M'estic mirant blogs pel C@ts, és molt xulo, però no dono l'abast!!

    ResponElimina
  9. Gràcies Xexu celebro que s'hagi entès...jo no m'acabo d'aclarir amb la nova interfície....volia programar un post per a demà i sense voler l'he publicat avui...liró no es diu gaire , s'ha de salvar les paraules com liró!
    Jpmerch tractaré de posar trios i dobles parelles i repoquers a part de paelles...
    Vicicle quedes nomenat mestre paeller! i tant! la bici també hi cap!
    Quadern al final el diluvi sembla que s'ha quedat damunt la mar, l'aigua crida l'aigua! vinga amb l'arroset !
    Ai Carme no sé si ens acostumarem , de moment a mi ja m'ha fet la guitza...el post d'Estellès era per demà .....
    Gràcies fanal no ha calgut xiular que les tempestes sembla que han caigut al mar.. agafa un plat d'arròs! abraçada!
    Oscar al final ni barca ni paraigües....gràcies!
    Gemma hauràs de trucar al gegant del pi , igual t'ha segrestat els canvis... apunta`t a c@ts i podràs participar!

    ResponElimina
  10. Doncs a mi encara no m'ha canviat la interfície (tot i que veig l'opció), però sospito que el proper cop que vulgui publicar, m'ho trobaré... Ai làs! Quina por!

    I aquí, el 70% d'amenaça de pluja, segueix amenaçant, però no cau ni una gota... al menys, corre la fresca i no fa tanta calor!

    ResponElimina
  11. Yàiza blogger sap que has de fer mudances i s'espera per després....de moment sembla que la pluja s'ha esvanit! i tens raó no fa calor! iupi!

    ResponElimina
  12. Doncs jo vaig posar la nova... vaig fer un post, vaig pensar "què hi farem...." i aquesta tarda m'ha costat tant fer un post nou que m'he empipat i m'he tornat a posar l'antiga... apa!! La nova la trobo HORRIBLE, lletja, caca.

    Ah, això sí, amb la vella em dóna error cada vegada que vull entrar al tauler... doncs: a la porra el tauler!!... El meu blog és meu i a mi no em canvien la interfície aquesta si jo no vull, apa!!

    Ei, tens una ARCA molt maca... clar que no ha fet falta, eh? aquí a Reus ni una gota... núvols bonics això sí, però prou :-)

    ResponElimina
  13. Assumpta dintre de poc no t'hi podràs negar i hauràs d'adoptar la nova....jo no m'hi aclareixo gaire i també m'agradava més l'antiga ...fa la impressió que han volgut copiar-se de wordpress però si estem a blogger és per alguna cosa...no? per una vegada Assumpta m'he alegrat que els homes del temps s'equivoquessin...no ha calgut ni paraigües, a BCN va caure un xàfec a la nit però va ser una pluja que sabia ploure ni tempestes ni pedra ni res... uf hauré de tornar l'arca al moll!

    ResponElimina
  14. Guarda l'Arca per un altre dia que ens anirà molt bé per protegir-nos ;-)

    Bé, quan em facin fora de la vella interfície doncs tancaré el blog... hehehe... noooooo!! :-D
    Llavors ho hauré de fer, però serà per força... quin remei :-)

    ResponElimina
  15. Di i fet arca desada per si de cas... ui no tanquis ja t'adaptaràs...a veure si ho fem com el Cesc!

    ResponElimina
  16. Hehehehe aquest ja va venir adaptat :-))

    A mi em va fatal la nova... no puc posar apòstrofs a les etiquetes! :-(

    ResponElimina

benvinguts comentaris