Paisos Catalans

divendres, 21 d’octubre del 2011

A mi també m'emociona...



Em cau bé el Francino , n'hi ha per emocionar-se, arribar a la pau emociona...és una enorme notícia!
Res més humà....l'emoció...les emocions...

22 comentaris:

  1. Ho he sentit aquesta tarda. Impressiona que un home fet i dret com ell es posi a plorar per aquest motiu. I més sent un home que té una mala gaita considerable, i que és una mica destraler jugant a futbol, val a dir.

    ResponElimina
  2. doncs si, la notícia emociona moltíssim. recordo que ahir estava a casa amb la mare, fent-li la cura quan la tele va interrompre, ens vam mirar, i vam somriure.

    no havia sentit això d'en Francino. La de vegades que haurà començat un TN amb un atemptat.

    ResponElimina
  3. Que bé que es puguin mostrar i no amagar-se'n! la pau, emociona!
    un petó, elfreelang!

    ResponElimina
  4. M'agrada que es puguin ensenyar les emocions... sense por i sens vergonya. La pau emociona!

    ResponElimina
  5. És emocionant, sense dubte. Tan de bo siga realment el primer pas cap a la pau, per més que el camí serà encara llarg i dur...

    ResponElimina
  6. No ho sabia, i et felicito per haver posat aquest tall... sí, emociona molt... Segur que, com diu la RITS, més d'una vegada deu haver donat la notícia d'atemptats i de mort.
    Per fi s'ha acabat!!!

    ResponElimina
  7. No hi ha res millor, Free. Les emocions i les esperances no és poden perdre mai.
    Mai!
    Com hem patit tots plegats... quantes vides plorades...
    La meva filla no ho haurà de viure i com ella, molts i molts nens. Ha estat un infern.

    ResponElimina
  8. Ahir vaig estar enganxada a la ràdio alguna estona però aquest tros no el vaig sentir. No és per a menys, ha mort molta gent i els periodistes ho han hagut de viure de molt a prop perquè era la seva feina informar-ne.
    A mi també m'agrada molt en Francino.

    ResponElimina
  9. N'hi ha per fer plorar el més pintat, aquesta és la notícia de l'any, o de la dècada. El terrorisme etarra ha estat una xacra lamentable durant 40 anys, 40! Friso per viure la nova etapa, en pau.

    ResponElimina
  10. Xexu no sé pas com juga al futbol el Francino però vés el xicot s'ha emocionat i a mi també...no n'hi ha per menys
    Rits segurament per això l'home ha plorat...tantes morts inútils, tant patiment!
    Una forta abraçada fanal blau....emocionant ,emotiu i esperançador..ara a veure què !
    Carme sí la pau emociona....feia tant de temps que s'esperava!!!
    Alfred almenys tal com dius el camí ja està encetat ara pas a pas en el bon camí!
    Assumpta sí per fi! ara que res faci torna enrere!
    Mortadel.la sí quan patiment ....i ara sembla que ja punt final...( per cert abans he anat al bloc on ets ara i no m'ha deixat comentar el senyor blogger...em deia no sé què de les galetes...devia tenir gana)
    Euphorbia trobo que aquest dies per fi hi ha noticies bones noticies, celebro que també t'agradi el Francino!
    Ferran de la quarantena d'anys la noticia és la bomba ( amb perdó) ara anar caminant cap a la pau veritable!

    ResponElimina
  11. També veig que s'han emocionat el Rubalcaba i el Patxi López... A mi em va dornar per transmetre la notícia de seguida, la fi del terrorisme és una notícia que dóna gust de donar!

    ResponElimina
  12. Quines ganes devia tenir de poder donar aquesta noticia!! És emocionant la idea de la pau i de la llibertat i el fet de pensar que s'obre un nou camí en la vida d'Euskadi. Esperem que sigui només el principi de moltes bones noticies.

    ResponElimina
  13. No m'agraden les emocions fetes llàgrimes.... m'entristeixen... Prefereixo una emoció feta rialla i si pot ser, una rialla de les fortes! D'aquelles que quan les fas tothom es gira per mirar-te.... :P

    ResponElimina
  14. Gràcies Gemma sí això de l'emoció és curiós i emotiu, vés per in dels altres els peperos no ha plorat ningú....potser ells senten altra mena d'emocions...
    Oscar esperem que el camí tot just encetat ens meni a bon port,, el difícil era això ara a seguir treballant per la pau i la llibertat!
    Alba de vegades es plora d'alegria també, i aquestes llàgrimes eren barreja de moltes coses... les rialles poden ser de pura alegria ...però hi ha qui riu de nerviosisme ....

    ResponElimina
  15. Escolto la teva emoció i jo també m'emociono.

    ResponElimina
  16. Caram... no ho havia sentit. És molt emocionant, la veritat. I estrany de veure en un professional de la comunicació (no vull dir que no ho hagi de fer eh?, si no que suposo que estan entrenats per a no fer precisament això... i mira, tots som humans).

    Tant de bo, i ho repetiré amb majúscules, TANT DE BO totes les persones que s'han d'implicar en aquest procés se'l prenguessin amb aquest sentiment, amb valentia, deixant de banda personalismes i, especialment, rèdits electorals. Ai las! Potser demano massa.

    ResponElimina
  17. Porquet jo tinc moltes esperances a veure si tot va com ha d'anar ...jo valoro especialment que professionals del món de la comunicació i de la política els hagi traït l'emoció en donar la noticia o parlar-ne , això demostra el grau d'implicació i els vincles afectius al voltant de tot plegat jo també dic TANT DE BO

    ResponElimina
  18. Ostres, jo tampoc ho havia sentit!!! Emociona sentir altres que s'emocionen i et transmeten les seves emocions. Que maco quan diu "llorando aquí como una pepa"...

    ResponElimina
  19. res més humà que l'emoció... i si és per una bona causa encara millor!

    ResponElimina
  20. Tot i que sovint no sabem a on acaba el show i a on comença la vida, sembla que això del Francino és autèntic. Inavitable.

    ResponElimina
  21. gràcies Barcelona m'enamora; plora com una pepa ...si i que duri...
    gràcies lolita emocionant i emotiva causa !
    Autentic Gregori i també inevitable!

    ResponElimina

benvinguts comentaris