Paisos Catalans

dijous, 3 de novembre del 2011

Entrar i sortir

Em fa gràcia que el tauler aquest nou o interfície o com es vulgui anomenar em digui això de crear una nova entrada...ai si pogués crear , així del no-res una nova entrada per cada ocasió i una nova sortida per tots els dolors i els mals que ens inquieten....tot es pot reduir , sent molt reduccionista  a l'equilibri entre allò que entra i allò que surt ( i que ningú pensi malament...encara que ben mirat  tothom és ben lliure de pensar el que vulgui...i no seré jo qui digui quin pensament és dolent ni quin és bo...) Si entrem més calories de les que surten ens engreixem; si n'entren menys del que ens calen ens surt la fam, el cos i el cap no funcionen bé i ens aprimem, ens amagrim i ens debilitem....
Si entrem menys diners dels que fem sortir anirem a mal borràs ( l'eterna qüestió entre el que entra i surt de Catalunya ) ...si n'entrem més del que gastem aleshores estalviarem...
Entro i surto surto i entro ....entrem a la vida quan naixem i sortirem quan ens toqui sortir ...ningú tria quan entra...i un cop dins  maldem per a retardar la sortida....
Avui he entrat al metro, n'he sortit, després he entrat a l'autobús , i he sortit per tornar a entrar, a l'institut, i un cop dins he entrat per una porta, després he sortit per una altra, he baixat escales , les he pujat, he entrat a classe, després he sortit....he entrat a la sala de profes ...més tard he sortit...més tard he entrat al departament , i he sortit , i tornat a sortir per una porta, i he tornat a sortir per una altra..he entrat a l'autobús...i he sortit...he entrat al metro , he sortit del metro, he entrat a casa, he entrat a Internet, a blogger, al meu bloc he fet l'entrada i ara hi sortiré...més tard entraré al llit, entraré al món privat dels somnis, en sortiré, i així vaig fent entrades i sortides...i aquesta entrada m'està quedant com una sortida de to , potser...

29 comentaris:

  1. heheh! No hi havia pensat mai! La vida és un entrar i sortir.... I com és crea una vida sinó entrant i sortint??

    ResponElimina
  2. És una qüestió de recuperar l'estat, com si fóssim una partícula que, empesa per algun estímul, canvia de forma. Després cal tornar a l'estat inicial, i per això cal una acció igual, però de sentit contrari. Com les lleis de Newton!

    ResponElimina
  3. ELVIRA, només de llegir-te crec que em sento cansadíssima!! Entra al metro, surt del metro, entra al bus, surt del bus... hehehe... mare meva, quin estrès!!

    Ep, això de les calories m'ha fet meditar... els panellets m'han fet recuperar pes... havia d'haver llegit primer aquest post ;-))

    ResponElimina
  4. Alba cert tot el que entra ha de sortir...jaja
    Xexu...dons sí tu has aportat el to científic que mancava ...les lleis de Newton....llei de gravitació universal oi?
    Assumpta pssss :Elfreelang ,que vaig d'incògnit....,és clar el panellets .....ai ai però vigila les entrades i sortides i tornaràs al bon camí

    ResponElimina
  5. Ens en fem uns tips d'entrar, sortir, baixar, pujar, amunt, ara avall, torna a entrar, tanca, obra; quin, mal dit, cansanci!
    M'agraden les sortides de to, Free, ja ho saps! Són les millors!
    Ostres! Ara he de sortir un altre cop?
    Estones de Costura (Compte de Google) – Surt

    M'hi passo la vida!
    Bé, per un dia no et fa res, oi? Sóc jo, la MOrtadel.la! Farta de canviar el compte de Google. :( No sé com fer-ho. M'esgota.

    ResponElimina
  6. doncs entrem i sortim tant com ens vingui de gust....

    ResponElimina
  7. Molt bo! Mai m'havia plantejat la vida en aquest sentit... una mica estressant, la veritat!

    També hi ha alguns moments que decidim romandre en un lloc i així ni entrem ni sortim no? Ben mirat, però, podríem dir que entrem en una fase d'aturada... que ve d'atur i aquest sí que està entrant en un espiral de caiguda lliure...

    ResponElimina
  8. Calla, calla, que m'estic menjant un ametllat... fase crítica de la dieta!!... ALARMA!! :-DD

    ResponElimina
  9. M'has fet riure tant d'entrar i sortir! Però escolta, aquest episodi d'Epi i Blas me'l vaig perdre, em sembla que potser no ho faig prou bé, l'he de recuperar al youtube!

    ResponElimina
  10. Em passa com l'Assumpta, em canso i més si penso totes les vegades que he entrat i sortit avui de llocs, en especial d'una aplicació informàtica de la feina. Un dia de bojos! i després diuen que els empleats públics no fotem brot.

    Perdona, m'he desbrevat (que no sé si s'escriu així).

    Anem i venim, i aquesta és la gràcia, que puguem continuar entrant i sortint de tot arreu, amb plena llibertat.

    no he provat la interfície aquesta, xò tots no en parleu gaire bé i m'hi resisteixo!!

    que tinguis molt bona entrada al món dels somnis aquesta nit i descansis.

    ResponElimina
  11. Molt bo aquest post, i la foto que l'il·lustra de manera genial!

    M'agrada aquest teu punt de vista de les entrades i sortides... l'utilitzaré més sovint.

    ResponElimina
  12. Jo com a pedagoga crec que és absolutament didàctic per explicar el moviment vital!

    L'Epi i en Blas ja ho deien: dentro, fuera. Fuera, dentro...

    M'encanta llegir aquests escrits tan il·lustradors del pensament, que no tots som capaços de posar en paraules!
    Un 10, elvira!

    ResponElimina
  13. He, he!!! A mi també m'ha encantat llegir aquesta breu reflexió sobre la vida i, al meu parer, no gens reduccionista! Justament la vida, la creació de la vida, és un entrar i sortir sense parar i amb orgasme... I si no entréssim en aquest joc, no seríem aquí per poder-ne sortir. Més clar, Epi i Blas... he, he!!!

    ResponElimina
  14. Com ja passava amb els dibuixos de la tele que deien “Epi, Blas i los demás “, ens has fet anar a tots de corcoll tan entrar i sortir, però ben mirat és una mica això el dia a dia.
    Boníssim apunt, com sempre.

    ResponElimina
  15. Sort que les portes s'obren i es tanquen, i ens ajuda a saber on som.^0^

    ResponElimina
  16. Jo diria que si n'entren menys de calories no surt la fam, sinó que entra gana:) Bé, és com les ampolles, mig plenes o buides. Sobre els diners, n'hi han llocs on entren molts i surten pocs, no sé si coneixes açò:

    http://www.youtube.com/watch?v=bEHFPox1ZgU


    Intel·ligent escrit, com sempre. Bon cap de setmana, Elfree.

    ResponElimina
  17. Jo arribo tard i entro a destemps però espero sortir amb dignitat.

    Jo la lliçó de l'Epi i Blas d'entrar i sortir la vaig aprendre bé, la que no vaig assimilar va ser la de dreta-esquerra.

    Petons i bona entrada al cap de setmana... i bona sortida també.

    ResponElimina
  18. xD molt xulo el post! :) una manera original de veure la vida. A la vida, entrem i sortim sempre, cert, i crec que d'alguna manera sí que tenim l'opció de crear noves entrades i sortides, gràcies al libre albedrío, no?? xD doncs això, a crear!

    ResponElimina
  19. Hahaha!! un post boníssim, que d'entrada no veia clar com aniria, però del qual surto amb un enorme somriure als llavis :))

    Bona entrada tinguis al cap de setmana! (i sortida, diumenge)

    ResponElimina
  20. Bona aquesta, Elfree
    només em queda un dubte: per què quan es va calent com un ciri es diu que es va "sortit" si en realitat el què vols és entrar (o que t'entrin)ic?

    a passar un bon We can

    ResponElimina
  21. M'ha agradat aquesta. Entrar i sortir. Déu ni do les entrades i sortides de cada dia.

    ResponElimina
  22. Què puc passar? Vull dir entrar.

    Quan has parlat del que entra i surt a Catalunya, m'he imaginat el conseller d'Economia explicant a Madrid el pacte fiscal amb ninots de l'Epi i Blas.
    De totes maneres riuran igual.

    ResponElimina
  23. jo soc més d'entrar, això de sortir, normalment em fa més mandra, però s'ha de reconèixer que difícilment pots fer l'una sense haver de fer l'altra.

    ResponElimina
  24. ara mateix no sé si sóc dins o afora però tant se val segur que més tard o més d'hora acabaré sortint o entrant... entro i surto luegu existu!
    ei jo enlloc d'un 10 et poso un 69!

    ResponElimina
  25. gràcies mortadel.la ! et reconec fins i tot si t'amagues dins un didal!
    Això mateix garbí24 sortir i entrar quan ens vingui de gust....
    Porquet potser per això mateix per no restar aturats val més que albirem una possible sortida!
    Assumptaaaaa! ull! hauràs de fer més exercici amb tantes entrades dolces! ànim!
    Gemma m'alegro si t'ha fet riure...Blas i Epi fan una bona parella ...si es presentessin jo els votava!
    Rits no parem de treballar i que ens duri....sortir i entrar heus aquí la qüestió...que tinguis una bona sortida del cap de 7mana i una bona entrada dilluns!
    Gràcies Carme, ja veus entrant i sortint!
    Gràcies fanal blau quina bona nota m'has posat senyo! bona entrada de 7mana! ja sé que aquest dies són per a tu de recordar....et desitjo una melangia dolça sense cap ratre de dolor...una abraçada!
    Baraula gràcies si ens passem la vida volent entrar i sortir....jijiji

    ResponElimina
  26. Gràcies quadern de mots...la vida al capdavall és un obrir i tancar portes i finestres...entrem a la vida i en sortim....
    Gràcies Pilar i sobretot que es puguin obrir!!! bona entrada i sortida de 7mana!
    gràcies vicicle aniré a veure l'enllaç! sortiré d'aquí i entraré al youtube! bones entrades i sortides de 7mana!
    Euphorbia entrar i sortir, esquerra i dreta...sempre és un equilibri desequilibri de contrastos....em surt més aviat una abraçada que t'envio! bona entrada de 7mana!
    Anna Griera gràcies...lliure albir ...ui això em sona, a seguir entrant i sortint! frueix la vida!
    Montse si acaba i comença surt i entra..alfa i omega...
    Gràcies Ferran ! amb tantes entrades pessimistes ( que provinent del món no virtual) almenys va bé tenir sortides amb humor! Bona entrada i sortida!!!
    Gregori això ja pertany al misteri de la vida! després ja es comencen a tenir entrades ( al cap) Bon we can ( vols dir que no seria milor we want)
    Oscar merci...espero no haver-te cansat amb tanta entrar i sortir!
    Rafel ben pensat seria boníssim que passés! màxima audiència! tu també tens unes sortides....
    pons007 gràcies per entrar! després sortiré cap al teu blog!
    Lolita un 69? o un 96? gràcies mil per la teva entrada! i que tinguis bones sortides!

    ResponElimina
  27. La imatge de l'Epi i Blas em recorda les reflexions obsessives de l'Epi, que tu sembles fer amb aquesta entrada que t'ha sortit tan bé!

    ResponElimina
  28. Gràcies Helena! de tant en tant un Epi i un Blas com a assessors...

    ResponElimina

benvinguts comentaris