Paisos Catalans

dilluns, 20 de febrer del 2012

Post noucentista

Sento molt comunicar-nos que a hores d'ara aquest és el post número 900 , això segons aquest oncle tant especial de nom blogger i de cognom desconegut, dir-vos que( El meu alter ego i jo) hem arribat a aquesta descomunal xifra perquè el primer any, encara no ens estàvem de res i moguda i empesa per una frisança blocaire impenitent ,la joia de la descoberta d'expressar-me lliurement i amb impunitat , va fer augmentar de manera inflacionista el volum dels post publicats, sense mesura i sense control, després mica a mica el soufle ha anat baixant a ritme del dictat dels mercats financers i la consegüent retallada de drets, d'il·lusions i d'ingressos, per això dels primers 524, l'any posterior la rebaixa va ser substancial , més d'un 50% menys : 207 apunts escrits i publicats...i seguint la petja de la crisi , el tercer any la disminució ha seguit el seu curs descendent i hem rebaixat la xifra a 151...espero que el Senyor Menys i la senyora Camascle m'ho agraeixin com cal i m'ofereixin el primer premi de les tisores d'or i brillants de la Delegació permanent de les Corts al Principat de Catalunya i als regnes de València i d’Aragó des de la segona meitat del segle XIV ( bé ,és evident i palès que, a hores d'ara ,ja hem retrocedit en el temps fins el segle mencionat).
Mai hagués pensat ni dubtat que m'adaptaria tant a les condicions laborals, socials, i sanitàries dels temps que vivim ....
Elfreelang i jo mateixa, o potser les dues, us agraïm la paciència i les visites i els vostres comentaris, així mateix una menció especial per les adreces spam que se m'introdueixen com una plaga al bloc i  fan créixer d'una manera absurda i inconsistent les estadístiques: googlecorrection  no sé què més, justforlaughts ,log.co etc etc etc....en fi avui dia del sanguinyol o pelabou del mes de Ventós ( com que som al segle XIV ens falta encara per arribar a la revolució francesa ) 
Si en voleu saber una mica del present llegiu :
http://blogs.sapiens.cat/socialsenxarxa/2010/10/20/catalunya-i-la-crisi-de-la-baixa-edat-mitjana/ 

21 comentaris:

  1. Realment Elfri sembles l'abanderada de les retallades, la tisora de podar d'or, el rasclet de neteja d'argent!!! ;p

    Enhorabona per aquesta xifra que, amb retallades o sense, és descomunal!

    ResponElimina
  2. Vinga!, ja veuras com abans de l'estiu arribes als 1000, motius per a escriure no et caldràn.

    Felicitats!

    ResponElimina
  3. 900! Déu n'hi do! Però encara m'impressionen més els 524 del primer any... Apustuflant!!!

    ResponElimina
  4. 900 posts!!! una bona xifra no? De moment a escriure ningú ens retalla!!
    Petons!

    ResponElimina
  5. Tu no et tallis i escriu que això de moment és gratis......Moltes felicitats i segueix amb aquest ritme, que tres per setmana està molt bé, de apunts vull dir..... :-)

    ResponElimina
  6. No te n'adones, però això que expliques és una amenaça de cara al futur. Tard o d'hora s'acabaran les retallades i la situació reflotarà (sobretot per alguns que jo em sé), i per tant, amb la bonança econòmica, el teu blog també tornarà a activar-se i a recuperar els números passats. Tot quadra, no? Així que ens haurem d'anar preparant per totes dues coses.

    ResponElimina
  7. Espere que la crisi no t'afecte tant com per a deixar-nos sense els teus comentaris tan benvinguts sempre.

    ResponElimina
  8. Ja vas camí dels 1000, almenys seràs mileurista (maleïdes retallades). Per molts posts més.

    ResponElimina
  9. Els alemanys tenen una paraula que m'encanta, per usar en casos com aquest teu dels 900 posts: Respekt! M'agenollo davant de vos i us venero, i camí dels mil, us felicito!

    ResponElimina
  10. 900 posts!
    OOOh, quin exemple per les noves generacions de blocaires! Em trec el barret.
    FELICITATS i ENDAVANT!

    ResponElimina
  11. Uaaaaaaaaaaaau 900!! M'agrada molt el número!! :-))

    Només tu aconsegueixes fer-me riure parlant de coses així (el Sr. Menys i la Sra. Camascle!!) Que ben aviat s'acabi el període tisores i que tots puguem anar endavant!!

    En els meus somnis del conte de la lletera les coses sempre acaben bé... Algun dia, ni que sigui per càlcul de probabilitats, l'encertaré :-)

    ResponElimina
  12. Veig que arribo en un moment de celebració i això sempre és bo...Enhorabona per aquests 900!!
    I gràcies per passar-te pel meu bloc, torna sempre que vulguis!!

    ResponElimina
  13. Enhorabona, Elfree. Arribe tard, ho sento. Un petó molt fort i que els 1000 ja estan al tocar.

    ResponElimina
  14. Saps el que més il·lusió em fa, és haver-te trobat. Perquè és com un regal llegir-te; així que tinc feina si em vull posar al dia; però a poc a poc aniré entrant, i desitjo que no hi hagi retallades en aquest espai teu, tan i tan especial.
    I ja ho pots dir, per què tenim aquesta capacitat d'adaptació? Ara, potser ens cal quelcom més!!!
    Petonsssssss i felicitats, 900!!!!!

    ResponElimina
  15. 900 Posts!!! Moltes, moltes felicitats per aquestes entrades sempre diferents i sempre interessants. Una abraçada!

    ResponElimina
  16. Felicitats pels 900! A mi m'ha passat igual, però penso que és millor un post a la setmana que cinc o sis. El que si valoro és la continuïtat, que no és fàcil. Te'n falten menys per mil. Una abraçada.

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats, Elfree, m'agrada que t'expressis lliurement i amb impunitat! I tot i les retallades has arribat a una xifra impressionant en tres anys, 900, de cara als 1.000!! Això sí, prou de retallades, eh? ;) Petó.

    ResponElimina
  18. En un no res 1000! Felicitats Elfree! ja et felicitaré el 14 d'abril.M'agradarà veure't de nou
    Petons wapa!!!

    ResponElimina
  19. Gràcies mil menys una a tots i totes! i nou-centes abraçades! espero veure-vos el 14 d'abril!

    ResponElimina

benvinguts comentaris