Paisos Catalans

dijous, 5 d’abril del 2012

Quan plou molt no valen paraigües!

Començo amb un refrany , el número 1895 de Dites,cat , un recull imprescindible de locucions, frases fetes i refranys a càrrec de  Víctor Pàmies, ben explicat , i amb un preu mòdic ...ja ja el tinc ....animeu-vos!
Avui he tingut la gosadia de sortir sense paraigües i  plas! s'ha posat a ploure a bots i a barrals! com que no volia mullar-me i agafar una calipàndria....dons m'he comprat un altre paraigües ( a casa en tinc un munt entre espatllats, petits i grans , plegables i sense plegar, alguns els conservo perquè em porten records d'altres temps...altres perquè em fan pena i no vull abandonar-los...és allò d'ell no ho faria...
Encara que tard us poso el vídeo promocional d'un any de contes !!!!!! el llibre nostrat, de tant i tans blocaires i no blocaires que gràcies a la iniciativa i empenta de la bajoqueta s'ha publicat ja i jo també el tinc a casa, orgullosa i cofoia de compartir aquest llibre amb tots vosaltres....
Gràcies bajoqueta!!!!

Més: m'he deixat "enredar" per l'Assumpta i altres il·lustres blocaires i participo a Silenci, estem llegint on parlem del Procés , novel-la inacabada de Franz Kafka , totalment kafkià , cent per cent garantit ....ens podeu comentar si us ve de gust...i també ens podeu llegir ( però no ho dieu a ningú eh? que la responsabilitat serà més gran...)

Ah i si la crisi ha fet forat i no sabeu què fer aquests dies podeu passar per casa de l'enigmista i poeta McAbeu on esteu a temps de participar en l'extraordinari de Pasqua, homenatge a la revista   Patufet ....

I recordeu : per un cigró no es perd una olla!!!! Bones minivacances!!!! ( ei que jo estaré per aquí, veient com plou)

18 comentaris:

  1. Noia, aquí també plou, quin corcó! Jo que volia sortir a córrer una mica i no podré.... vaja, quina llàstima, eh! =P Hehehee!

    Un post molt replet de novetats i altres no tant noves. En tot cas, bones minivacances tu que les tens. Jo només tinc dilluns de festiu, però per contra treballo dissabte al matí. Així que tinc un cap de setmana normal, però desplaçat un dia... Aquests gavatxos!

    ResponElimina
  2. Jo, si no és que estigui caient el diluvi universal, m'estimo més sortir al carrer sense paraigües. Això que em vagi caient la pluja a sobre, m'encanta! Fins que agafi una de ben bona i se'm treguin les ganes, hahaha.
    Déu n'hi do la quantitat d'apunts i recomanacions que ens dones. Me les apunto totes, que s'esdevé unes dies de festa avorridots i no tinc gens ni mica de ganes de posar-me a fer feina. Gràcies per ells!! Una abraçada i bones vacances, Elfree... ;)

    ResponElimina
  3. Si et sobren paraigües per casa dóna-me'n alguns que veuràs que ràpid te'ls vaig perdent... jo sóc un fenòmen paranormal a estudiar amb les pèrdues de paraigües... cuida't!

    ResponElimina
  4. Acabo de passar pel blog kafkià, bona iniciativa!!!

    ResponElimina
  5. Quin riure m'has fet amb això de la teva col·lecció de paraigües!! :-))

    En Josep Lluís en va perdre un que tenia de plegable, molt xulo, i ara va amb un de gran que no és plegable i té una "varilla" trencada... (com es diu "varilla"? "vareta"? Ho vaig a buscar al DIEC i torno...

    tic-tac

    Bé... vareta hi és al DIEC, però com no sigui el "Bastó prim i curt"... La vareta màgica ja em faria gràcia, ja :-DD

    Aquestes Dites.cat em faria gràcia, que em canso a mi mateixa quan, parlant en català, em surt algun refrany en castellà... i això del preu mòdic sempre anima :-)

    "Enigmista i poeta McAbeu"!! Boníssim!! El gran Mac s'ho mereix!! ;-))

    Hahaha a veure si kafkiaràs la catosfera! :-D

    I bé, ja que estic comentant punt per punt el post, aprofito també per felicitar-vos, ben sincerament, a tots els que aquests dies esteu anunciant que ha sortit publicat el llibre dels 365 Contes :-) Enhorabona a tots els que heu participat, entre els quals hi sou una bona colla d'amics blogaires!! ;-))

    ResponElimina
  6. Com el porquet, jo també he perdut un munt de paraigües (com encenedors, quan fumava), però n'hi ha un amb signatures de directors de cine que aguanta després de 20 anys, quan el veig encara em sorprenc. Aquest llibre de les dites em fa gràcia (potser n'hi ha una sobre paraigües que es perden...).
    Bones minivacances, amb Kafka i contes compartits!

    ResponElimina
  7. Per cert, més que un paraigües, són imprescindibles unes bones botes d'aigua per esquitxar als bassals ;) (comentari sarià).

    ResponElimina
  8. Quan no plou tots desitgem que ho faci (perquè la terra ho necessita), però quan fa massa dies que el cel està grisot i no para de caure aigua.... tenim mono de sol!! Almenys jo... ;)
    Felicitats per la part que et toca del llibre!!
    Bones minivacances, ni que siguin des de casa!

    ResponElimina
  9. Caram, quantes activitats blocaires!
    Això és perquè plou i no pots anar a prendre el solet, o és que estàs molt participativa?
    Hi vaig a fer una ullada.
    Gracies per la informació!

    ...i bona Pasqua!

    ResponElimina
  10. Mai plou a gust de tots i menys quan voldríem. És com una llei de murphy, et deixes el paraigua i plou.
    Bona lectura i bones mini vacances

    ResponElimina
  11. Felicitats pels 365, companya!
    Després passaré pel blog de l'assumpta, tot i que no sé si el temps...
    Avui sembla que para de ploure i potser acabarà per sortir el sol!
    Aprofita aquestes minivacances i ens veiem ben aviadet!
    Una abraçada, Elfreelang! :)

    ResponElimina
  12. Quins dies!! Acaba de fer una ruxadeta, que déu n'hi do!! i després, surt el sol! coses de la primavera!!!

    Enhorabona pel 365! fa il·lusió, eh!!

    ResponElimina
  13. Elfreelang,
    La teva potència i capacitat de treball és com un far. Ja ho he dit.

    ResponElimina
  14. Yàiza almenys aprofita el dia que tens de festa és demà oi? aqui porten dos dies de solet ....esperem que alà també..
    Joanfer si és estiu i fa calor mullar-me no em fa res però ara? un bon constipat...abraçades!!!
    Gràcies porquet! te'n podria passar uns quants de paraigües...!!! jo a part del cap no acostumo a perdre gran cosa..
    Assumpta varetes màgiques sostenint paraigües ....sona bé! ei si ets decideixes el dites.cat costa menys de 7 euros, crec que sis i mig....pels temps que corren és barat....Kafka és tan gran que tot ho encomana...jejeje
    i de fet ara que parles dels 365 contes crec que ens vam "conèixer" Assumpta a partir dels contes ...no sé si ho recordes...va passar un fet i tu vas dir que et retiraves , a mi em va saber greu i et vaig fer un comentari al teu bloc...gràcies i bona pasqua! ei i una crack en el joc del McAbeu!!! 12 de 12! ah i el Barça segueix perseguint sense treva al R, Madrid..jejejeje mira que si perdessin avui?
    Gràcies Gemma sembla que la pluja ens ha concedit una treva...dites.cat val 6 euros i escaig, és compacte, útil i de butxaca..té raó com sempre la Sara unes botes d'aigua!!! ara m'has fet pensar en que fa molt temps que no fico els peus als bassals!
    Gràcies Alba! sempre volem allò que no tenim...els dies clars són més alegres...bona pasqua!
    Glo.bos intento participar en tot allò que em fa patxoca ...em distreu de tanta feinada acumulada! bona pasqua!
    Joan la mateixa llei de Murphy és la que farà que plogui quan hagi d'estendre roba..és un clàssic...bona pasqua!
    Fanal blau si ha sortit el solet! una il·lusió immensa el llibre! és el proper dissabte el sopar!!! ben aviat sí! abraçades!
    rits gràcies estem iniciant una primavera boja, tal com ha de ser...fa una gran il·lusió! ( em referia al llibre no a la boja primavera)
    gràcies Jordi un far? ja m'agradaria ja ....bona pasqua!

    ResponElimina
  15. Dispensa Quadern de mots ...amb aquest disposició nova de blogger es fa difícil visualitzar els comentaris rebuts quan els responc...gràcies i bona pasqua...si et vols passar per Silenci, estem llegint seràs molt ben benvinguda!

    ResponElimina
  16. Després de la tempesta, torna la calma; en aquests moments, no tinc ganes de res. Dies massa intensos, i novament, comiats!!!
    Petonsssss entre aquesta pluja, que a poc a poc, deixa lluir el sol i de ben segur que asserenar l'ànima!!!

    ResponElimina
  17. Gràcies Dafne! a veure si asserenem ànima i ànims! aquesta setmana serà ben bé de primavera pujada i baixada de temperatura, sol i pluja etc...una abraçada!

    ResponElimina
  18. Tard, però arribo a aquest escrit, Elfreelang!

    Gràcies per fer esment del meu nou llibre de Barcanova. Espero que sigui una eina ben útil i, com bé dius, a un preu immillorable!

    Aquesta criatura roda sola, sota el "paraigües" de barcanova. Les que em donen més feina són les pròpies, les autopublicades. Ara em toca córrer per fer arribar al més aviat possible el llibre del cap a tots els meneces que l'han fet possible. A veure si me'n surto!

    ResponElimina

benvinguts comentaris