Paisos Catalans

dijous, 5 de juliol del 2012

Avui dia de la guixa, tercer dia d'orella picada


Avui , gràcies a Hollande, torno a recordar el calendari del vuit-cents francès i republicà , avui dia dedicat a la Guixa, amb la farina se'n fan les gatxes , altrament amb altres tipus de farina les nostrades farinetes, menja que es va fer molt popular durant els anys de fam i misèria de la postguerra; doncs bé a França el senyor Hollande ha gosat fer el que aquí haurien de fer també, menys esprémer els febles i més impostos pels qui fa anys s'enriqueixen cada dia més; Hollande -vol-apujar-impostos-a-empreses-bancs-i-rics.html , un aplaudiment per ell plas plas plas, també avui dia de la guixa els Rato,Olivas i companyia  sembla que seran finalment objecte d'encausament per part de l'Audiència nacional ; més; des d'avui Twitter també en català, a l'anomenada Franja alguns alcaldes es manifesten en contra de la denominació aragonès oriental......en fi aquí anem per la tercera o enèsima retallada abusiva, injusta i sobrera contra sanitat, educació i cultura .....

Al CAC ( Consell audiovisual Catalunya) gràcies al PP fan fora en Salvador Alsius i posen en el seu lloc el Daniel Sirera ( si cliqueu anireu al seu bloc , si us fa venir basques mireu de tenir un cubell aprop, jo us he avisat) ....bé i dir-vos que ja que feia temps que ensenyo l'orella , que a sobre la mosca la tenia al nas...

Doncs ara puc dir que dimarts tot passejant pel parc de la Ciutadella , vaig ser atacada per una abella , a qui jo involuntàriament, quan vaig passar per sota un arbret , devia destorbar del seu son, i la molt .....em va picar a l'orella esquerra, en fi mai m'havia picat cap abella i espero que passin molt anys fins que em piqui cap altra.....un mal terrible! ahir l'orella esquerra va arribar a doblar, la seva grandària, tumefacta, envermellida en extrem,  inflada  ....amb antihistamínics i Appis meliflua  al mateix temps ( si ja sé que usar alhora al.lopatia i homeopatia és contradictori ) avui l'orella segueix envermellida, no tan tumefacta i almenys ha recuperat forma i i mida .....vaja que avui com a mínim començo a veure'm les orelles ( encara que me l'arrencaria gratant-me, fa mal i pica encara) ja torno a ser Elfreelang, ahir vaig ser una mica Coronel Spock que com sabeu era del planeta Vulcà i ostentava unes orelles grans i punxegudes.....
Ah i encara sóc tota orelles!  no és cap consol saber que l'abella hi va deixar la vida rere el fibló clavat al meu apèndix auricular esquerre !
Es tornaran a menjar farinetes com a plat únic? 
Vull ser d'un país independent! 

22 comentaris:

  1. Com couen les picades, i més si no paren de pujar-nos mosques colloneres al nas. Uf, uf, no t'he fet cas i he clicat el link del Sirera... becus!!! Espero que no hi deixem el fibló menjant tantes farinetes.

    ResponElimina
  2. Jo també he clicat, però m'he fet enrere de seguida... en veure que no havia preparat cap palangana,,, ho he salvat pels pèls.

    Jo t'aplaudeixo, Elfree perquè has aconseguit alguna bona notícia entre les dolentes. Això ajuda, guapíssima, això ajuda.

    Espero que l'orella millori ràpid. A mi fa molts anys que no m'ha picat cap abella. Fa molt mal....ja me'n recordo!

    ResponElimina
  3. No m’hauria d’estranyar però CIU, un com més, s’hi ha lluït. He anat a visitar el Daniel Sirera i no he vomitat, no. M’ha deixat sense paraules.

    El Coronel Spock sempre em va caure bé. Cuida’t!!!

    ResponElimina
  4. Com deia no sé quin filòsof, tot està connectat. Des de l'abella dolenta del parc de la ciutadella fins als amics d'en pepe's club passant pel twitter en català.
    Ahir la meva dona va dir una cosa que em va preocupar: el català està perdent pistonada. Les xarxes socials són en castellà, majoritàriament. Ostres, altre cop el futur es l'univers negre que explora Spock and cia.

    Salut. Diuen que el fang va bé per les picades.

    ResponElimina
  5. ja tenim nous elements en comú: Spock i Bogardisme:


    http://penyabogarde.blogspot.com.es/2012_03_01_archive.html

    ResponElimina
  6. Tu creus que Hollande se'n sortirà? Quan trigarà a adonar-se que els que manen són aquells a qui vol pujar els impostos i no ell?

    Cuida't les orelles i allunya't de les abelles, a mi sempre em fan impressió, i això que no sé si mai me n'ha picat cap. És d'aquestes coses que no em cal viure, francament.

    ResponElimina
  7. Uix, quin mal!!!! espero que vagi baixant la inflor!

    A França les famílies més riques VAN DEMANAR que se'ls apugéssin els impostos. T'ho imagines aquí? I Hollande fa bé. Seran com seran, xò els francesos sempre ens donen la mà per la cara. Amb la Constitució Europea ja ho van fer, i sort que ho van fer! Si t'interessa, et recomano la Constitución furtiva, un llibre d'un bon conegut que quan el va publicar tots li vam dir que es passava i que ara s'està demostrant que era ben cert.

    Ais, aquí,... millor no miro.

    ResponElimina
  8. i si domestiquem les abelles fins fer-les anar on volem? i que ataquin a les nostres ordres....si ja ho sé descabellat, però aniria de conya

    ResponElimina
  9. Una altra bona mesura de l'Hollande és la de limitar els sous dels alts càrrecs públics a un màxim de 20 vegades (20 vegades, no està malament!) el sou més baix. Esperem que se'n surti, amb tot plegat.

    No sabia que el Parc de la Ciutadella era terreny perillós... mala cosa les abelles (a excepció de la Maia i el Willy). Petó tossenc!

    ResponElimina
  10. Ostres, pobreta Elfri... uissss!! Crec que mai m'ha picat una abella, però estava al davant un dia que una va picar al meu germà, quan érem petits i ja ho va dir el mal tan terrible que fa!

    Això d'en Sirera... aggggggg (vaig a buscar un cubell)

    Amb això de les farinetes m'has fet pensar en Oliver Twist...

    I res, que la notícia de pensar que Rato i Acebes estan imputats, em fa mooooooooooooooooolt contenta!! :-DDD

    ResponElimina
  11. 20 vegades també és una passada, no? Esclar que en el món privat les diferències encara són més bèsties...

    ResponElimina
  12. De la manera que ho expliques m'ha fet gràcia i tot lo de la teva orella, perdona. Ho sento. No és cap broma una picada d'abella!
    Ara posar un enllaç amb la web d'en Sirera...Elfree, com et passes.

    ResponElimina
  13. Com couen les picades d'abelles, vespes i similars, Elfree. Als ciclistes ens tenen fregits. A mi m'han picat per tot arreu: al cap, a les cames, braços… Bé, cosa de l'ofici, del sant ofici de pedalar. Vive La France... i Le Tour, és clar.

    ResponElimina
  14. A mi no me n'ha picat mai cap! I espero que no em piqui a l'orella... Se't passa una mica el mal escrivint-ne, oi?

    ResponElimina
  15. gràcies Sílvia jo també espero que no em piqui cap més insecte ni real i metafòricament! i que no haguem de menjar només farinetes!
    Carme no creguis costa trobar bones noticies entre tanta foscor...però n'hi ha ....el bloc del Sirera és per saber el que hem de fer i el que no....per exemple no votar-los...ñla picada fa el seu curs porto ja tres dies amb antihistamínics i encara l'orella és vermella ...això si almenys té la mateixa grandària que l'altra ...
    Quadern de mots tal com dius s'han ben lluit i per desgràcia ens governe.. gràcies!

    Igor això de que tot té una relació jo també ho crec..no creguis en les xarxes socials almenys en blocs i altres el català està ben situat ara espero que els tuitaires es passin al català!
    penya bogarde ja us tornaré la visita no hi veig la relació entre Spock i el bogardisme...

    Xexu la veritat és que no ho sé però almenys pel gest i la voluntat de fer pagar als qui més tenen ja em sembla una bona alenada d'aire fresc...mai en la vida m'havia picat una abella!!! coses que passen...millor que no et piquin mai
    rits confio en que s'imposi a Europa la visió d'Hollande...no aquí cap gest al contrari ara qui hagi defraudat té prou amb amollar uns quants cèntims ...quin país! m'apunto la Constitució furtiva on es pot trobar?
    Joan t'asseguro que seria bona idea amb unes quantes abelles al nostre servei acabàvem amb tota aquesta conya de la crisi....el perillós seria que ens furtessin també les abelles...
    Gràcies Gemma si hi dec haver passat milers de vegades pel parc i mai mai m'havia picat res....20 vegades el sou més baix..ehem almenys per alguna cosa comença....aquí anem com anem...abraçada barcelonina!(jiji)
    Assumpta t'asseguro que que fa molta pupa i fixa´t que porto ja tres dies amb medicament i encara l'orella pica i és de color roig ...espero que tinguis cubells grossos....ah és clar que et recorda Dickens temps de farinetes temps difícils! ara a veure com segueix això de bankia i els comdenen a tots!!!
    No t'amoïnis Glòria si de fet me'n ric jo mateixa....l'orella l'he arribat a tenir de gran com la prima de risc! ara almenys té un posat normal, rogenc però normal...l'enllaç era per si volíeu fer nets els budells...
    Vicicle gràcies deus tenir un cos a prova d'abelles jo potser hagués preferit que m'haguessin picat a un lloc més discret....Vive la France i el tour de force!

    ResponElimina
  16. Helena que be que no t'hagin picat! si ,escriure és un bàlsam gairebé per a tot!

    ResponElimina
  17. Quina pluja de pensaments a propòsit de les informacions que ens arriben! I per si faltava alguna cosa en aquest panorama que tenim... l'abella. Espere que la teua orella haja retornat al seu estat original.

    ResponElimina
  18. Ostres l'abella!! Sort que ja vas a millor.

    Aquest Sirera, bufff, haig de marxar al WC

    ResponElimina
  19. gràcies novesflors sembla mentida ...vols creure que encara em pica?
    Khalina milloro però encara cou això si a mi em passarà aviat ...veus? per fer net va bé!

    ResponElimina
  20. he clicat l'enllaç del senyor aquest...Daniel i he tornat enrere, el que si he llegit és el seu currículum..i quina por, deixem'ho. CIU, es va carregar a la Mònica Terribas i va posar Eugenie Sallent un cas una mica semblant..tot plegat fa un pudor. Espero que la teva orella estigui més bé i recuperi el seu equilibri normal a mi sols me'n ha picat una d'abella a la cama i ho recordo com a molt dolorosa, el diàmetre de la cama es va duplicar. A cuidar-se i feliç setmana

    ResponElimina
  21. ep...Spock ha tornat al blog enfilat dalt d'un balcó...per cert: necessitem una imatge teva per poder fer de la teva persona un actiu bogardista...si la pots enviar en forma d'enllaç en un comentari al noste blog, aleshores ja fem xerinol·la, ànims!

    ResponElimina
  22. Marta estan fet coses esgarrifoses...no sé com ho podem permetre..l'orella millor gràcies...feliç setmana!
    penyabogarde no tinc foto meva a la xarxa com no pengeu la imatge que faig servir que és d'un quadre de Magritte? a més això de ser una activa bogardista no ho tinc tant clar amics...aneu amb massa pressa

    ResponElimina

benvinguts comentaris