Paisos Catalans

diumenge, 5 d’agost del 2012

Covar dies

Covar dies
covar nits
covardies
dies de covar
voraç estiu
"mercats" sens cor
desnivells sagnants
http://www.espolimetre.cat/  ( fan feredat la magnitud i les xifres)

17 comentaris:

  1. Aquesta imatge de la portada del diari és molt més que impactant: és la típica informació, com tanta altra, que no entenc a què esperen els polítics catalans a ensenyar i explicar al món sencer. No sé si són estúpids o és que ja els interessa, allargar l'agonia.

    ResponElimina
  2. Si que és impactant, xò crec que s'ha de mirar ben bé amb lupa.

    Quan parla de funcionaris, entenc que no inclou ni interins, ni laborals, ni treballadors amb contracte privat .... o si? xq llavors pujaria. I això em diu tb la precarietat dels treballadors de l'administració catalana. Si a la resta d'Espanya es funcionaritza els treballadors de l'administració, aquí costa moltíssim treure places (tb xq moltes de les places que no es funcionalitzen estan donades a dit). Cal dir que els percentatges van ser del 2007. Amb el segon tripartit es van treure moltes places a concurs, sobretot en temes d'Educació, on ara han qeudat completament paral·litzades.

    I què voleu que us digui. A mi tan m'és el que facin a l'altra punta de la península, xò no em sento gens orgullosa quan sé les condicions de treball ben precàries i que cada dia van a més, xò que a la gent tan se li en dóna. Criminalitzar el treballador públic és el que es porta.

    ResponElimina
  3. a les discoteques extremenyes es lliga preguntant: "estudies o ets funcionaria?" xD

    ResponElimina
  4. la veritat es que fot pena tot plegat i sempre pringuem els mateixos....

    ResponElimina
  5. I si fan el estudi dels polítics, xupòpters i d´altra calanya que es passeja pel territori nacional, almenys sabríem on localitzar-los.

    ResponElimina
  6. Però seguim aguantant, fent de cornuts i pagar el beure, en som experts!

    ResponElimina
  7. No fotis!! (perdó)... de cada 100 extremenys 29 són funcionaris!!! Però... què és això????

    ResponElimina
  8. Saber aquestes coses em fa posar de molt mal humor, em genera molta impotència.
    El que a mi m'agradaria saber és que pensen fer aquestes "lumbreres" que ens governen per solucionar-ho, que no tot s'acaba retallant dels que tenen menys.

    ResponElimina
  9. Ferran amb totes les des que posseïm jo tampoc entenc que fan els polítics marejant la perdiu!
    rits tens raó no compten segurament el munt d'interins i substituts que viuen a precari i aquest curs el faran treballar només amb un 85% del salari...no tinc res en contre els extremenys evidentment , però quan sento els ineptes del PP volen carregar tot el mort als de sempre, que es tinguin en compte totes aquestes diferencies , ignoro si realment hi ha nomenats a dit, pel que sé rits els nomenament a dit s'anomenen eventuals i cessen quan fan fora o cessa o acaba el mandat del polític que els va nomenar..., el gruix de funcionaris catalans són a educació i a sanitat si retallen més això serà insostenible...i han de saber a Europa aquestes diferencies no es pot aplicar el mateix a tot arreu..per exemple amb aquestes dades que són de cinc anys veiem com la distribució és molt desigual..si jo de cor encara em sento interina. fa poc vaig trametre una protesta al sindic de greuges en aquest sentit per denunciar la precarietat laboral dels meus companys...
    pons 007 no m'estranyaria gens!
    Joan si sempre pringuem els mateixos i no hi ha cap dret!!!
    Sa lluna pensa que al govern del PP poc l'importa tot plegat volen desmantellar l'estat de benestar i les altres llengües no castellanes , mira al País Valencià, a ses illes...què t'he de comptar! tornem a nivell de postguerra franquista...i com que els xupòpters són ells no estudiaran pas...
    No ,maria cap dret!
    Xexu hem de deixar de ser cornuts i pagar el beure perquè altres a sobre s'emborratxin a compte nostre..vergonya, injustícia, vull la independència ja!
    Assumpta les dades són del 2007 però rigorosament certes ...potser almenys podríem demanar incrementar els funcionariat català al 15% i encara estaríem per sota... però no els del PP exigiran el mateix a Extremadura que aquí i això si que és vergonyós ....i que consti torno a dir que el gruix de funcionariat català és educació, sanitat i en menor mesura serveis socials...
    Glòria saps que passa ? que no tenim lumbreres a cap govern i menys a l'espanyol, són ells els que han fet tot plegat i no els interessa gens arreglar-ho només volen seguir espoliant Catalunya i reduir-la a una província gran on el català desaparegui
    khalina i encara se't gela més la sang si vas a la web de espolimetre ...ens prenen els cabals a cabassos !
    Ai Carme ostres i sense perles....

    ResponElimina
  10. Estic rabiosa. No hauria de ser així però és que fan perdre la serenitat, la paciència i les bones maneres tots aquests imbècils (per dir-ho fluixet).

    ResponElimina
  11. Porto un tap al cervell. De vegades perd neurones, per les retallades :(

    ResponElimina
  12. Completament d'acord amb el que dius, eh! I si, la situació dels interins és ben precària. Els han abaixat jornada un 20%, son mooolts diners.

    ResponElimina
  13. Laura jo crec que val més estar amb una mica de ràbia que no pas trist ...les maneres no s'han de guardar pas amb qui no se les mereix!
    cantireta ai jo crec que somio amb tisores i dalles ...agafem la falç!!!!
    rits i no vull ser pessimista però encar veurem coses pitjors! no hi tene dret i tot per salvaguardar le finances, els diners a desgrat de les persones!

    ResponElimina
  14. Jo fa temps que ja he covat l'ou. Pel que sembla en aquest país encara hi ha qui el cova... però cada cop tenim més dotzenes d'ous a punt...

    ResponElimina

benvinguts comentaris