Paisos Catalans

dissabte, 13 d’octubre del 2012

Aritmètiques ....i aritmètiques

A veure si ho puc acabar d'entendre.....o que algú m'ajudi.
1a) la gran manifestació de l'11 de setembre aplega segons la guàrdia urbana 1.500.000 persones ; els molt cultes i savis honorables del partit anomenat pop-up-lar ( traducció aproximada hogar emergente o surgido ) diuen que na nai que només 600.000
2a) la petita manifestació ( notis la meva mala fe en l'adjectiu) del 12 octubre aplega segons la mateixa senyora guàrdia urbana que va fer el recompte anterior 6.000 persones ; els del pop-up-lar afirmen que 65000 o fin i tot 600.000 ( per què els hi agrada tant el número 6? és per el número de la bèstia de l'apocalipsi ?)
I ella tant tranquil-la
3a) En el primer cas van dir que és clar ....i els qui no hi eren? doncs eren tots contraris a la independència; si fent un capmàs som sis milions ( per fer números rodons) uns quatre milions i escaig  eren, som anti-independents? o sia que volem ser dependents ( no trobarem tanta botiga)
4a) Aleshores apliquem el mateix desraonament : si restem els sis mil parells de peus .....tenim que els qui no hi vam anar 5.994.000 carai!
Conclusions :  tenim un gran dada el 90% dels que vivim a Catalunya volem ser part d'Europa lliurement .....
ah i si van haver de venir autocars de gent de fora de Catalunya a manifestar la seva part de sentir-se catalans ( al mateix temps que espanyols) trobo que és bo....no m'hagués imaginat mai que hagués tanta identitat catalana  fora....! tenint en compte els 5000 metres quadrats que fa la Plaça Catalunya la quantitat que els pop-up -lars defensen hauria d'haver fet castells i enfilar-se dalt els arbres perquè no hi caben ...mireu que algú ha fet  càlculs
ah i preparats i apunt per la gran gala de demà al vespre a c@ts
Diumenge  14 d'octubre
21:45h del vespre
Gala virtual d'entrega de premis c@ts 2012

11 comentaris:

  1. Està tan i tan clar tot això que dius... que no cal comentar massa res més.

    Bé sí, afegiré que us esperem a tots al bloc dels c@ts, demà! Una estoneta de bon rotllo i de somriures no ens la prendrà ningú!

    ResponElimina
  2. Tingues en compte que després estan els indecisos que van anar a les dues manifestacions i els que no van anar a cap. La cosa és complicada eh? Cal fer més números.

    ResponElimina
  3. El que no acabo d'entendre és que si tothom estava convidat a anar-hi, aquí va la meva pregunta, per què el que va pujar a l'escenari perquè duia una estelda va ser expulsat i quasibé apallisat?

    ResponElimina
  4. El més important és que no es quedi només en xifres, ni en actes, sinó amb fets!!

    Aferradeta ben forta!

    ResponElimina
  5. Home, encara demostren més el sentiment català que tenen, al mateix temps que la seva espanyolitat, si fan castells, no? Mira si eren patriotes de les dues bandes que potenciaven la cultura local i tot.

    Me'n ric per no plorar. Com hi pot haver tanta manipulació? Per no dir que va sortir abans a les notícies de la primera cadena espanyola que no pas la multitudinària de l'11 de setembre. I segur que no van dir res dels autocars... fa peneta aquest país, fotem el camp si us plau.

    ResponElimina
  6. Si ells mateixos ja ho diuen "Todo es según el color..."

    Fins demà a la GALA!

    ResponElimina
  7. Un societat infantil, que no sap ni comptar. Molt bo el joc de paraules del pop-up-lar.
    Crec, però, que a aquestes alçades ja no enganyen a ningú.
    Curiòs aquest moviment independentista. Des de que tinc memòria és el primer de la gent, el primer moviment pop-ular.
    Salut.

    ResponElimina
  8. Bah! Tothom sap de quin peu calcen aquesta gent (ecs!)

    Em va fer riure molt un comentari que vaig veure no sé on (crec que al twitter) i que va posar no sé qui (fatal, ja ho sé... estic cada dia més desconcentrada) que deia:

    "Avui a dinar a casa érem, segons els organitzadors 95 persones, segons la delegació del Govern, 65, però la Sílvia diu que érem 5" :-DDDD

    Serem als C@ts!!! :-DDD

    ResponElimina
  9. Això de comptar a l'engròs a mi no m'acaba de convèncer. Però de qualsevol manera em penso que la cosa està clara. I si ho volen aclarir més que no tinguin tanta por de deixar fer la consulta. Allà si que es veurà reflectit el que calgui, dic jo!

    ResponElimina
  10. Moltíssimes gràcies a tos pels vostres comentaris!!!!!!! i abraçades també! i un muaaaaac! ( és un petó...)

    ResponElimina

benvinguts comentaris