Paisos Catalans

dilluns, 29 d’octubre del 2012

Dilluns de dilluns, tot dillunejant

Dilluns , obvietat, encetem la setmana amb aire gèlid..... el cap ple de preguntes:  arribarà abans aquest bloc a les 1000 entrades que el referèndum per decidir el nostre futur? em temo que sí, aquest és el número 981....si parlo de posts(  i la número 981 si parlo d'entrades) que sumat fa 18 i sumat altre cop fa 9, o sia tres elevat al quadrat! és el que anomenaven la quadratura del cercle? dintre de 19 posts o entrades o sortides arribaré als tres zeros.....insuficient triplicat?

Dilluns ,dia de la lluna, una esplèndida lluna rodona que es retalla , coqueta, dins un cel net i clar .....i Cronos i rellotges desaparellats ....anàvem dues hores diferenciats del temps universal i ara anem només una ....jo portaré l'hora del proper mes de març al canell esquerre i durant aquest mesos he de llegir restant una hora ....perquè ho faig ? potser perquè el rellotge, baratet, i submergible( si no fos per les lleugeres esquerdes al vidre) és complicat .....o perquè passo de canvis horaris artificials ? de fet per anar bé me l'hauria de posar en unitats de temps universal   ....ui o perquè m'agrada complicar-me la vida? o si més no el temps..?

Dilluns de dilluns i ara que de moment els conductors d'autobús fan una treva en les seves vagues intermitents quotidianes , la fal·lera de caminar em persegueix i em baixo abans del bus i camino o camino tot el que puc...el meu agraïment és infinit....he rebaixat un quilo i mig ( el meu pes corporal) ....almenys el cansament mental és una mica més compensat .....faig exercici ...mentre camino em dedico a comptar estelades penjades dels balcons....un dia d'aquest en faré un cens....persisteix el nombre i diria que augmenta...

BOON DILLUNS A TOTHOM ( no a tothom no.....els peperos que tinguin un mal dilluns)

15 comentaris:

  1. m'agrada que em dediquis un bon dilluns.....i segur que arribes als mil en un plis plas i que aquell dia les senyeres es comptaran amb més quantia que avui mateix.
    Comencem a posar el cava a la nevera. Bona setmana

    ResponElimina
  2. Aquest blog veurà el post 2000 abans que ens deixin fer el referèndum! Al pas que anem, i amb les coses tan poc clares com les presenten, no sé jo si això ho arribarem a veure. Tu ves fent posts, per si de cas.

    ResponElimina
  3. Molt i molt rebé que caminis tant com puguis! Quan jo era a Barcelona també ho feia tot sovint. Baixar a la parada de metro d'abans i caminar tot gaudint d'una bona passejada i comprant el pa del sopar. Mmmm quin petit plaer que era aquell... i per cert, també comptant estelades!

    ResponElimina
  4. Està molt bé caminar, molt bé!

    I les estelades també... el referèndum ja ens ho trobarem...

    I els teus posts 1000 i 2000, els tenim assegurats... no?

    ResponElimina
  5. Bon dimarts!!!

    segueix caminant, segueix comptant, segueix animant...

    ResponElimina
  6. I de caminar a pedalar
    tot no és sinó començar.

    Bon dimarts!!

    ResponElimina
  7. Per ser dilluns (ahir) trobo que tenies el cap molt clar per fer números, jo sol anar molt dormida...

    Està bé això de caminar, fa un any que m´hi vaig apuntar, de fet quan el cotxe em va dir, em quedo aquí per sempre. Encara que a mi no em fa el mateix efecte que a tu, no he baixat ni un gram!! ;)

    Bona caminada per avui.
    Bessets!!

    ResponElimina
  8. Qui es resisteix a fer càlculs amb tu?
    Au, vinga, que t'hi acompanyo!

    ResponElimina
  9. M'ha fet gràcia això del rellotge perquè jo tampoc canvio MAI l'hora del meu despertador... És molt vellet, no sí ni tan sols si sona i el tinc per mirar l'hora si em desperto per la nit... Mai li canvio l'hora. Jo ja sé quan va bé o quan va "malament" :-DDD

    I els peperus que diuen "nos gusta Catalunya" essent una clara mentida, que tinguin una miqueta de mal de panxa. Apa!!!

    ResponElimina
  10. Quotidianitats, que és el que conforma el nostre dia a dia.

    ResponElimina
  11. I dimarts dia de Mart!
    Com t'ha anat el dia? Com va el cens d'estelades? Has caminat gaire?
    I demà dia de Mercuri faran vaga els metros...

    ResponElimina
  12. Jo ara quan no puc dormir, compto estelades, m'adormo més aviat que amb els xais!!!

    ResponElimina
  13. Doncs jo arribo el dia de TOTS SANTS, i el dilluns ja queda llunyà, però no pas les teves paraules, que m'apropen sentiments compartits.
    Camina, fes salut. L'atre dia sentia, que per augmentar l'exercici podíem canviar la parada d'autobús o metro, i ja d'alguna manera inciàvem canvis en la nostra salut.
    Així, que caminem, però no massa perquè aleshores ens allunyarem del què cal assolir!!!
    Una abraçadaaaaaaaaaaaaaa llarga, ho has notat, no???

    ResponElimina
  14. vaja, doncs de dilluns ja en queda ben poc. Un bon divendres! si tens sort de fer pont, gaudeix-lo. I si has d'anar a treballar, ànims, que ja estem a tocar de cap de setmana!

    ResponElimina
  15. Hola a tothom! vaig tant atrafegada que no he tingut temps a pesar meu ni de navegar ni llegit blocs...moltes gràcies a tots pels vostres comentaris em reconforten i m'animen sempre...

    ResponElimina

benvinguts comentaris