Paisos Catalans

dissabte, 24 de novembre del 2012

Quilòmetres i vots i altres coses importants

Sento no tenir temps per arribar a tot el que vull, porto unes vuit o nou hores de caminar aquesta setmana, tornant cada dia de la feina a peu, segons el google maps vora uns 5 quilòmetres diaris , ja en porto 25.....a aquest pas d'aviat faré la marató.....els meus agraïments als treballadors de TMB ,..mentrestant al cansament mental hi afegeixo el corporal...mens sana i corpore sano......

Avui hi havia una trobada blocaire amb ruta literària , ara deuen estar dinant, em sap greu però avui el meu cos i el meu cap s'han despertat més tard que mai....portava mesos que em despertava ben d'hora ben d'hora i avui m'he llevat tard, he esmorzat tard i tot em va tard....Cantireta, Glòria i la resta....em tindreu en esperit!

Per fi he pogut anar a verkami i fer la meva aportació , afegiu-vos-hi que queda molt poc temps i encara falten calerons

i  ep! només us dic que ull! aneu a votar demà !!!!  amb il·lusió i alegria! jo tinc dubtes entre caminar cap a l'esquerra amb solidaritat per la independència, amb iniciativa  o trepitjant raïm al cup i estic contenta de poder triar i remenar , fins i tot he arribat a considerar la possibilitat de convergència ....i tinc claríssim el meu no vot cap a ciutadans que  no ho són, cap a partits que fan por, escampen odi,  pena, urc inútil, libels difamatoris, atrocitats i sublevacions.....
per acabar un fragment del discurs el 1971 de Pau Casals davant les Nacions Unides:
"Deixeu-me que us digui una cosa... jo sóc català. Catalunya és avui una regió d'Espanya, però què ha estat Catalunya? Catalunya ha estat la nació més gran del món. Jo us n'explicaré el per què. Catalunya va tenir el primer Parlament, molt abans que Anglaterra. Catalunya va tenir les primeres Nacions Unides: al segle XI totes les autoritats de Catalunya es van reunir en una ciutat de França —aleshores Catalunya— per a parlar de pau, al segle XI... pau al món i contra, contra, contra les guerres, la inhumanitat de les guerres.... això és Catalunya."

12 comentaris:

  1. Apa, doncs a votar amb il·lusió i confiança que sabran sortir-se'n. Són massa partits, massa dispersos com sempre, però si després fan pinya... em reconciliaré amb ells.

    Si no en fan... ja veurem si ens en sortim!

    ResponElimina
  2. He votat en totes les eleccions i, aquestes, són les que em fan més il•lusió. Avui descansa que demà ens toca fer una feina important, pel país, per la dignitat, per la llibertat, per nosaltres, pels qui no hi són i pels qui vindran.

    ResponElimina
  3. Tens raó, aviat podràs fer la marató! :)

    Sort i seny!
    Bessets.

    ResponElimina
  4. Penso que els dubtes signifiquen pensar. Dubto entre votar en blanc (pels greus casos de corrupció, perquè els grans no plantegen canvis) o fer vot útil...
    Em quedo pensant en el que dius.

    ResponElimina
  5. Aixó és i serà
    potser aquest és el moment de donar un pas definitiu, sense por
    L'important és que es respecti la voluntat de la majoria, no pot ser d'altra manera

    Per cert, l'actitut dels camarades del TMB deixen molt que desitjar
    És difícil ser solidari amb algú que no ho és amb tu

    ResponElimina
  6. Jo també tinc ganes de votar... després d'uns quants dubtes, trepitjaré raïm i beuré perquè puguem avançar, perquè pitjor no podem anar... o sí! Que vagi molt bé demà, ah, he participat al verkami, m'ha agradat, gràcies, petons!

    ResponElimina
  7. De Pau Casals a Salvador Cardús, diguin el que diguin, el nostre sentiment està intacte. Vota, vota amb cap. N'hi ha que ja estan descartats d'inici, i al PSC ni el menciones, prova de que ja ningú no pensa en ells. Que tinguem sort, com diria una altra icona de l'imaginari català.

    ResponElimina
  8. Carme ja he anat a votar, si més no plena d'expectatives noves, potser és una percepció meva però diria que havia força gent votant !
    Quadern si he descansat per tenir el cap ben clar, ja he fet la meva part de feina ja he votat i ara espero que s'inicii un camí de futur per a tots nosaltres!
    Gràcies novesflors sort i moltes més coses ens caldrà!
    sa lluna ara potser frenaré uns dies la meva marató particular sembla que els del bus faran treva fins la segona setmana de desembre! aferradetes!
    Igor no he votat mai en blanc considero que és donar carta blanca per que facin i desfacin però és el meu parer...bon dia i bon futur!
    Gregori espero que puguem iniciar un procés que ens porti a un lloc millor , amb respecte i amb llibertat, els camarades de TMB fan vaga per la seva paga de nadal, paga que a mi com a docent també m'han pres, a sobre d'haver-me retallat el salari ja tres o quatre cops....vaja que en tinc els dallonsis plens...gràcies bon vot i bon diumenge!
    Bon dia i bon diumenge Gemma , m'alegro que hagis passat per verkami el projecte s'ho val, jo també he votat i espero que els nostres vots es converteixin en escons d'un parlament que ens meni a la llibertat! abraçades!
    Si XeXu al Psc ni l'he mencionat, m'han caigut als peus definitivament, ja he anat a votar alea jacta est! que tinguem sort!

    ResponElimina
  9. Et varem "sentir" entre nosaltres, però et vam trobar a faltar i molt.
    Confio que aquesta feina esgotadora que portes vagi minvant, que això no hi ha qui ho aguanti!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Gràcies Glòria vaig tant cansada que dissabte em vaig despertar a quarts tocats de 12 del migdia, tens raó no ni hi ha qui ho aguanti! la crisi que ens obliga a fer més amb un sou minvat!abraçades!

    ResponElimina
  11. Sí, et vam trobar a faltar, Elfree!!! Petons

    ResponElimina

benvinguts comentaris