Paisos Catalans

dissabte, 5 de gener del 2013

República catalana o tripartit de reis mags!

Reclamo la república catalana o en tot cas que els reis o reixos de l'Orient, de Tartessos o d'Hispalis o d'on vinguin perquè al capdavall són metàfora d'il·lusió, representen la saviesa, la màgia , i són plurals, ens governin de manera immediata! estic fins al capdamunt de tanta estultícia, i tanta ineptitud: el paio de Bankia  ara es contractat per telefònica , encara estic en estat catatònic....i mentrestant l'altre monarca, el tarambana, el caçador d'elefants declara la seva gran preocupació´per la divisió del regne ......aggggg és per llogar-hi cadires i no asseure's mai !!!! 
Baltasar el rei negre podia encarregar-se dels afers exteriors, en Gaspar el posem a educació? i Melcior de president? estic convençuda que viuríem millor  o això o república ( catalana és clar) i per cert ,com els reis són mags també tenen web
Aquest és el post número 999 i encara no tinc ni fava ( la del tortell de demà) què o quan o com celebrar amb un post de planxar especial la fita....espero que l'estel que va guiar els tres reis mags em guii cap algun lloc on la imaginació sigui ben florida i esponerosa com una bona planta bona.....o també em podria tocar la loteria del nen i de la nena que m'aniria molt bé ....
imatge que pertany a http://www.reismags.cat/
en fi avui la cavalcada dels tres futurs possibles governants del nostre país lliure enfilarà camins, carreteres, places, pobles i ciutats com mags que són, els reixos seran arreu amb personalitats diferents però al mateix temps seran tres.....
i no permeteu que la bogeria de coses que estem vivim i patint us emboiri la il·lusió ! siguem infants de nou, deixem les sabates al balcó o a l'ampit de la finestra, al costat dels qui dormen al carrer, a les portes de les llars on tots estan a l'atur, escampen ni que sigui una mica la solidaritat, regalem somriures, obsequiem amb el que bonament puguem a aquells i aquelles que no tenen res a perdre perquè ja ho han perdut tot i portem-los la màgia de l'esperança, un plat calent, un regal, una mirada.....una joguina pels nens....
Aquests si són els nostres reis!

20 comentaris:

  1. Aquests 3 reis son la única monarquia que tolero bé ;)

    ResponElimina
  2. nosaltres tenim la consciència molt tranquil·la, cosa que ells no poden dir per bé que ho dissimulin.
    Potser la seva felicitat no és tanta, o així m'agrada pensar-ho. A casa hi haurà regals, potser petits, però autèntics segur.
    Bon Reis mags

    ResponElimina
  3. Trobo que el teu post 999 coincideix amb una bona data! Més tard o més d'hora (esperem que més d'hora) arribarem a la república, perquè la monarquia és un anacronisme que cau pel seu propi pes, un anacronisme que també té la seva part bonica, la que tenen les princeses i els contes de fades... i els Reis d'Orient! Bons Reis, Elfree!

    ResponElimina
  4. Com he llegit avui, aquest és l'únic dia que som monàrquics. Perquè no tots són com aquests, si no ho seríem més segur!

    ResponElimina
  5. "siguem infants de nou"?? Però sí aquesta societat de Peterspans mai ha entrat a l'edat adulta!

    ResponElimina
  6. Són els únics monarques que em cauen bé! 999... quina xifra més esplèndida, facis el que facis serà especial, Elfree (seguríssim!). M'ha agradat molt el final del teu post, no ens hem de deixar emboirar la il·lusió en un dia com avui, i si podem fer de reis mags perquè algú altre la conservi, ho farem! Petons

    ResponElimina
  7. Elfree, el pròxim, 1000. Demana'l als reis d'Ontenient, com diu el meu quiosquer. :)Un petó.

    ResponElimina
  8. Aquests són els nostres Reis!!!

    Bona nit de Reis, Elfree, i a veure si et toca la loteria, ami segur que no! :)

    ResponElimina
  9. Molt bona idea. Bona diada de reis.

    ResponElimina
  10. A mi també m'agrada molt el paràgraf final.

    ResponElimina
  11. ·3 per 9 igual a 27 i 2 per 7 em sembla que fan 14... Doncs, mira, tens travessa encertada, si tmbé hi sumem del teu escrit els bons desitjos, em sembla que entres al mil amb un bon paquet d'alegria, botant i remenant els papers... Que ni el 999 ni el 1000 el tenim cada dia. UNA SALADETA D'HUMOR NO VINDRÀ MALAMENT...que si ens posem a filosofar el plor pot arrencar més aigua que l'Ebre que tinc aquí a prop... Que tinguis un bon 1000, una abraçada per que no caiguis en la tristesa de la veritat que ens envolta. Anton.

    ResponElimina
  12. Tan debò els tres mags poguéssin governar.

    Bon any nou i a per al post 1000!!!!

    ResponElimina
  13. Els mags ja han marxat, així que millor anem de cara a la república.
    De faves, m'han tocat dos...Les probabilitats sempre em fallen. Deu ser cosa de'n Ferran, que es un dels reis que s'han instal·lat en la meva vida.
    Espero que no se m'escapi el 1000!

    ResponElimina
  14. Albaa viscaaa!
    montse sí deixem-los volar!
    pons a mi em passa el mateix!
    Joan espero que els reis de l'orient hagin estat bons per a tu! carbó gens eh?
    Gemma d'aviat d'aviat ja ve el post 1000! si ja m'està bé els reis en els contes de fades no pas en la societat on només són antigalles nodemocratiques amb tuf de naftalina!
    Xexu sí avui som monàrquics però demà ja no eh? visca els reis mags!
    Josep potser tens raó, encara que el hi ha és molta immaduresa i poca cultura el ser infants és tornar a la innocència perduda!
    Sílvia la veritat és que no serà un post gaire especial, ja l'he fet per si de cas la feina m'impedia publicar-lo fins tard...o sigui que crec que sortirà demà , no no ens hem de deixar emboirar!abraçades!
    Vicicle potser li faré cas al teu quiosquer! gràcies
    gràcies Carme....ai no no m'ha tocat a loteria! quin greu!
    Gràcies maria! igualment!
    Gràcies Helena!
    Anton moltes gràcies m'has fet somriure amb les teves multiplicacions! abraçada!
    rits a que seria fantàstic? almenys somriuríem

    ResponElimina
  15. Pilar has vingut quan estava responent i ara t'he vist tenir un rei que es diu Ferran està prou bé....anem cap a la república catalana ja...gràcies! abraçades!

    ResponElimina
  16. Ai, Elfree, m'has fet riure amb els teus comentaris sempre tan oportuns i incisius, tot i que el que expliques no fa gens de gràcia. Quin país...
    Lo d'en Rato m'ho diuen el dia dels Innocents i em penso que és una broma. :( I de gràcia ni gota!

    ResponElimina
  17. Glòria la realitat està superant la ficció! si fa deu, vint anys m'haguessin explicat el que està passant ara m'hagués fet un fart de riure.....esperem que algú tingui seny i valentia per posar fi a tanta lladronia! sort que encar puc, podem riure oi?

    ResponElimina
  18. Los reixos (com m'agrada dir-los així, a la forma ponentina, la dels meus padrins) segurament carretegen molta més saviesa que la que corre per aquests (perdó, aquells) verals espanyols. Malauradament són flor d'una nit, i la resta de 364 nits anirem a dormir amb la llosa de la corrupció, de l'amiguisme i del clientelisme.

    Només espero, amb delit, que arribi aquella nit en que ens n'anem a dormir lliure i potser, llavors, haurem avançat un petit pas, malgrat la feina que quedarà per fer, per deixar enrere aquest país de sapastres.

    ResponElimina

benvinguts comentaris