Paisos Catalans

diumenge, 3 de març del 2013

Recordatoris

Avui fa anys , era l'any 1976 es van produir els fets de Vitòria, on van morir 5 persones que estaven tancades en una església, era una protesta enmig d'una vaga per reclamar condicions laborals millors, algú va autoritzar que la policia entrés i fes foc  .....anys més tard encara no s'han tancat ni ferides ni responsabilitats ....en Lluís Llach els va dedicar Campanades a morts ....

El 3 de març del 2006 Lluís LLach va tornar a Gastiez (Vitòria)
El aleshores ministre de governació responsable primer de les ordres a la policia era el fundador d'AP després PP Manuel Fraga

Ah i la setmana passada el Congrés de diputats de L'Estat Espanyol va aprovar la llei que permet desnonar els llogaters que deguin un mes de renda.....( abans hi havia possibilitat d'anar al jutjat) insuperablement miserable!

10 comentaris:

  1. Espera't, no sabem mai fins on podem arribar. Aviat ens podran fer fora del pis si tenen uns llogaters potencials que pagaran més, encara que tinguem tots els pagaments en ordre. Igual que en terreny laboral, les persones cada cop tenim menys drets, i els que tenen els diners tenen també totes les avantatges.

    ResponElimina
  2. Ahir va fer anys que va executar a Salvador Puig Antich, sense cap raó ni justificació.
    Lluís Llach va gravar la cançó: I si canto trist, per a la pel·lícula que es va fer sobre la seva vida.

    Cal recordar.

    Gràcies, Elfreelang.

    ResponElimina
  3. Hem de començar a fer les maletes o fer-los tots fora

    ResponElimina
  4. Què bèsties, anar-los matant a mida que sortien de l'església!!

    Això del desnonament és terrible, terrible, terrible... Intentem imaginar per un segon que ens fan fora de casa "nostra"... que treuen al carrer allò que hi ha al pis... roba, mobles... i no tenim on anar... El PP no sap el que es fa. El desnonament, així, d'aquesta manera, és una immoralitat molt grossa.

    ResponElimina
  5. No millorem gaire, no.
    Assumpta, parles de moralitat quan aquesta gent(ussa) ni saben que és.

    ResponElimina
  6. I després encara surt aquella mala put... i es posa a plorar davant les càmeres... no té nom, no té nom...

    ResponElimina
  7. Xexu cada dia que passa els qui governen ho fan contra el poble enlloc de per al poble...és indignant!
    Gràcies Carme!
    Pilar sí i tant! des que tinc blog altres anys havia fet un post recordant a Salvador Puig Antic, va ser el 2 de març, saps? resulta que vaig conèixer a la seva germana petita, varem estudiar el primer i segon curs de la carrera juntes....cal recordar sí! moltes gràcies Pilar!
    Novesflors sí patiment i injustícia....tanmateix la situació és insostenible....cal fer alguna cosa, no sé ben be´quina o sí per començar desobediència civil cap tot allò que és injust!
    veí sort de eufemisme....jo diria més coses gruixudes! gràcies per la visita!
    Les dues coses Joan , les dues coses!
    Assumpta és terrible , immoral , injust, els diners a cabassos per salvar els bancs i financeres i la gent que ens morim de fàstic i misèria no té nom! jo crec que el PP sap molt bé el que fa i no l'importa gens ( i tenen la barra de fer-se dir populars .....pertanyent al poble, si almenys es diguessin impopulars o contra el poble seria més encertat!)
    Glòria, ja ho pots ben dir gentussa!
    porquet quina d'elles? o fills de ....encara que em penso que les senyores que es guanyen la vida amb el seu cos tenen una ètica pròpia i aquests i aquestes no tenen res d'això

    ResponElimina

benvinguts comentaris