Paisos Catalans

diumenge, 23 de febrer del 2014

23-F l 'operació Palace i perdre lletres...

Com passa i pesa el pas del temps , avui trist aniversari del cop d'estat del 23-F l'any 1981, vaig estar escoltant la ràdio gairebé tota la nit, sé de gent que va enfilar a cor que vols cap a la frontera, varem passar por , encara ara , actualment, ni hem fet net ni hem sabut ben bé qui i com i si el paper del futur sogre d'Urgandarin va ser com ens vam fer creure.....hi ha indicis que no va ser com ens van contar.....avui a la sexta, no us perdeu, jo no me'l perdré, el programa especial de Jordi Évole : Operación Palace sobre el 23-F , si el periodista i el seu equip, tal com ens tenen avesats, han fet una bona feina d'investigació ,igual ens assabentem de tot allò que mai ens han explicat .....
http://ca.wikipedia.org/wiki/Jordi_%C3%89vole

Llegeixo que al jutjat de Palma tenen "programada" una altra imputació acusació mediàtica, es veu que Ana Torroja , l'ex cantant de Mecano  està acusada de delicte fiscal , com que la justícia és igual per a tothom suposo que el fiscal de l'estat farà mans i mànigues perquè la tractin com a una princesa ......almenys ella es guanya la vida fent el seu ofici , no dic que no hagi de ser jutjada però perquè no jutgen i encarceren als gran estafadors?

Ahir la Plataforma d'afectats per la hipoteca  va complir cinc anys, mostra clara i demostració evident  que davant les agressions estatals, financeres i injustes la societat civil és gairebé la única que s'ha organitzat per lluitar-hi ....

Ahir el FCB Barcelona va perdre per 3-1 , almenys s'agraeix que el seu entrenador assumeixi que es va equivocar el seu plantejament tàctic , mal acostumats per governants corruptes, financers sense escrúpols i fatxendes a tot arreu tirant pilotes fora, el senyor Martino fa el que s'ha de fer,  reconèixer els errors i assumir-los és el primer pas per poder posar remei .

Constato com el mal anomenat PSC ha perdut definitivament la S i la C només li queda la Pe en votar al congrés espanyol contra el dret a decidir  , arrenglerat amb la més rancia dreta...i el PSOE és clar ( ja fa anys que li sobren la S i la O només és un PE partit espanyol)



11 comentaris:

  1. Resum de desastres que el que menys mal ens ha de fer és la del barça....encara que a primera vista ens enprenyi que el barça no acabi de brillar.

    ResponElimina
  2. Centrant-me amb el tema del 23-F, penso que a hores d'ara l'intent de cop es tracte com un espectacle mediàtic,un pèl sensacionalista, molt lluny encara de mostrar una investigació seriosa.
    Tot i que l'Évole em cau molt bé i que fa un programa que té el seu interès, em resulta sorprenent que hagi acabat sent el periodista de referència.

    ResponElimina
  3. Jo també vull veure el programa de Jordi Êvole. Crec que molta gent està expectant.

    ResponElimina
  4. A veure, no et desviïs... parles d'imputacions, d'injustícies, de cops d'estat... i lloes que un entrenador de futbol demani disculpes per un mal partit? Home, per una part és d'agrair que no culpi qualsevol altre factor, perquè el partit que l'equip va fer ahir és indefensable, però reconeixent aquest error ningú no demanarà el seu cap (més del que ja fan), ni li va la vida ni la de ningú. És futbol, i amb tota la grolleria del món diré que una punyetera merda comparat amb tota la resta de coses que cites. Indigne posar-ho en un post així, ja em perdonaràs. En canvi, hauria vist molt bé que parlessis de la imputació del club, sí sí, el mateix Barça, però no en la vessant esportiva, que és lúdico-festiva, sinó en la vessant institucional, perquè ara resulta que és un club tan corrupte i tan poc transparent com qualsevol princesa, ex-jugador d'handbol o cantant de Mecano. El fitxatge de Neymar és completament net, però pagarem immediatament 9 milions d'euros, va home va!

    I ara et demano disculpes perquè aquest és el teu blog i parles del que vols. Però és que estic una mica indignat, no sé si es veu (no amb tu, sinó amb la situació).

    ResponElimina
  5. Que els partits polítics vagin perden les lletres, i ja fa temps que passa, és molt preocupant: ni socialista, ni obrer, ni català.
    I el que es fa dir "popular" ho és per la corrupció, les mentires i les retallades.
    Es fa difícil confiar en ningú. Es fa difícil votar.

    ResponElimina
  6. Vinga, som-hi, demà serà un altre dia

    ResponElimina
  7. Molt divertit Operación Palace xD

    ResponElimina
  8. Des del principi que he dubtat, era massa fort per ser veritat.
    Salut i bona lletra.

    ResponElimina
  9. aixxx, que jo hi vaig caure de quatre potes!

    ara, vist des d'una certa distància, ja no ho trobo tan fort, però ahir estava cabrejada com una mona. Amb tot!

    ResponElimina
  10. Dons a mi el programa del Evole d’ahir en va decebre bastant... crec que amb aquest engany a tirat per terra part de la seva credibilitat. Amén del cabreig monumental que duia mentre el veia.

    ResponElimina
  11. Cert Joan el menys el resultat del barça al capdavall un joc, que mou milions, però un joc
    Gregori comparat amb les bazofies periodístiques actuals, al seu costat l'Èvole és un crack! és allò del borni enmig de cecs....
    Novesflors ara ja vist el vist que en penses?
    Xexu les opinions són ben lliures, mira mencionar el tal Martino enmig de tanta cosa greu i gruixuda, per a mi era una manera de trobar algú, ni que sigui nimi, superficial i intranscendent, que almenys assumís en el seu discurs una mica de decència, incapaç de trobar-ho ni en els polítics en general ( en salvo uns quants) ni en els banquers ni en els poderosos, tens raó podria haver parlat dels misteris sense resoldre del fitxatge, de la fundació del barça i del que han liquidat en acció social ( i aquest post me'l tinc guardat i algun dia el faré) de l'acusació sembla que ferma contra un expresident el Nuñez pel qui demanen una pena d'any o any i mig que estic segura que no complirà....del revengisme de Rosell i la seva junta contra el que fes tuf de Laporta, Guardiola o Cruyff..... Xexu què hi farem! em va sortir així , respecto la teva opinió ( jo també estic indignada però ja no dono abast )

    Glòria, malgrat el que dic i escric i el seu descrèdit encara segueixo creient que si cal votar ....i que alguns i algunes es salven del desori sinó estem exposades que surti un milhomes o mildones salvador/a de no se´què i ens porti cap un desori encara més gran
    Gràcies Loreto tens raó avui és dilluns!
    pons més que divertit ...fa pensar
    montse jo hi vaig caure, primer la perplexitat es va apoderar de mi, una certa irritació , tot era força absurd i al mateix temps creïble ....quantes coses ens han fet creure que són certes , aquest engany televisiu és una manera de fer que qüestionem les informacions, jo crec que convida a pensar....
    Montse doncs jo a mesura que la perplexitat anava donant lloc a una certa indignació contra el que m'estaven explicant, al final em vaig quedar altre cop sorpresa, tant o més que durant el programa, el missatge és dubten metòdicament i analitzem les informacions, per què no? alcapdavall el cert és que la figura del rei va sorir beneficiada, que van aplicar la LOAPA , que els poc encausats van viure a cos de rei dins la presó, que hi ha molt fils sense lligar
    Bruixeta , pensa-hi , cabreig contra el programa ? i no cabreig per la possibilitat plausible d'haver estat enganyats per l'estat? Wilileaks....Assange, tantes coses que han circulat destapant tantes mentides....jo crec que era una manera molt impactant de fer pensar a la gent

    ResponElimina

benvinguts comentaris