Paisos Catalans

dissabte, 10 de maig del 2014

Deu dies de maig , pans curts i dies llargs!

Elfreelang es va passar del 2 al 4 de maig lluitant aferrissadament contra un seguit d'amenaces greus que li van invadir l'ordinador , finestres emergents, programes maliciosos i un segrestador de navegador que la  redirigia constantment en un bucle......onze hores de batalles van obtenir, creiem, la victòria ....gràcies a la bona gent que té pagines webs on explica què fer quan passen coses d'aquestes .....encara no es refia i el pc pobrissó n'està tip de ser analitzat , sembla que tot està ja correcte......i per si de cas vaig canviar totes les contrasenyes ......el navegador per aquest immens  oceà virtual va haver de ser eliminat i tornat a instal·lar....i  com a mal menor ara Elfreelang ha d'anar a poc a poc recuperant adreces d'interès i altres galindaines .....en tenia més de 150 direccions de webs desades .....

Més .....aquest mes de maig pel l'alter ego no virtual d'Elfree també està ple d'obstacles i maratons .....molta feina de gestió i paperassa, maldecaps diversos , malentesos amb companyes....alumnat estressat ....conflictes que es van afrontant i resolen .....molt cansament mental i anímic.....

És per això  que feia dies que ni la personalitat real ni la virtual no podien treure el cap per aquí..... mentrestant el món real i el virtual , ha anat girant  sense aturar-se......encara no han trobat la dona misteriosa de la bufetada ......els del pepé  segueixen com és habitual fent destrosses arreu......s'inicien les campanyes per les eleccions europees.....heu de votar! 

I en un altre ordre de coses , les  trivials .....a can Barça han passat de tirar la tovallola a tenir la lliga altre cop a l'abast ....panem et circenses sí .....alguna cosa ens ha de distreure .....

aaah i per cert ja tinc , ja tenim , Elfree i jo , els llibres que havíem  encomanat!!!( Fils de vidre, La sergent Anna Grimm i balneari del nord)

17 comentaris:

  1. Buf!!! Elfree, quins mals de cap tot això... No crec que ningú se'ls estalvii, un dia o altre ens han de tocar a tots els programes maliciosos, les finestres no desitjades, les publicitats invasores i els navegadors que no rutllen.. Una veritable llauna.

    Espero que estigui tot resolt i et desitjo que el final de curs no sigui massa estressant, de moment veig que Pinta que sí... Esperem que suavitzi una mica.

    ResponElimina
  2. Celebro que guanyéssis la batalla contra els pirates informàtics!!!

    I espero que tot es vegi posant a lloc!

    ResponElimina

  3. Per altres raons, una és la feia, jo fa temps que no em manifesto virtualment, però avui finalment he decidit publicar un post, i ara tot just aprofito per enviar-te ànims i una abraçada, des de El Far.

    ResponElimina
  4. Felicitats per haver superat aquest "virus" primaveral, Elfree !! I ànims per tot el que vingui ; )
    Bon cap de setmana !!

    ResponElimina
  5. Mira que arriben a ser d’emprenyadors aquests virus, programes espies i demes dimonis que ataquen els ordinadors. Com si no estiguéssim prou distrets amb la realitat diària!
    Fora conyes m’alegro de que ho hagis pogut superar :)

    ResponElimina
  6. Els pirates ja no són com abans, ara són més emprenyadors.

    ResponElimina
  7. Uf, has guanyat una batalla dura! La resta també s'anirà posant al seu lloc, segur. Tot està per fer i tot és possible. T'envio molts ànims a tu i l'Elfree ;)

    ResponElimina
  8. Només faltava que tu haguessis agafat també algun virus i ja tindries el pack complet. Tot sobre rodes altre cop.

    ResponElimina
  9. Bé, benvinguda de nou i gaudeix dels llibres!

    ResponElimina
  10. Menys mal que ho vas poder solucionar. I moltes gràcies per tenir La sergent... a veure què et sembla. Una abraçada!

    ResponElimina
  11. Enhorabona per la victòria, això d'internet ja és una xarxa que a voltes s'embolica una mala cosa.

    ResponElimina
  12. Si te n'has sortit tota sola de la batalla contra els pirates informàtics mereixies la meva més sincera felicitació. Jo sense ajut no en sabria pas.
    Segur que totes les altres coses que no funcionen a nivell de la feina les aniràs resolent també.
    Ja falta menys per les vacances i podràs relaxar-te una mica. I espero que trobaràs el moment per fer una sense alcohol amb mi. ;D

    ResponElimina
  13. Com diuen els nostres veïns" bien está lo que bien acaba"...
    Celebro que te n'hagis sortit.
    Ara, fins a final de curs, els dies són especialment estressants, la feina s'acumula i sembla que no ha de tenir fi...Agafa-t'ho amb calma i amb alguna til·la...
    Bon vespre.

    ResponElimina
  14. Si es així et perdono per tots aquests posts del meu blog que t'has perdut (però que se que quan tinguis temps podràs recuperar :P), però el CT1900 l'has de veure sense falta!

    ResponElimina
  15. Uf, sembla que no has parat. Jo també he tingut problemes amb l'ordinador, que cada volta que jo escrivia una lletra ell, pel seu compte, me n'afegia 2 o 3, la w sempre la w, i clar, em resultava impossible amb les contrasenyes i altres coses... ara sembla que s'ha calmat, no sé quant de temps li durarà.

    ResponElimina
  16. Carme em vaig lliurar finalment de tots els mal bitxos informàtics però els tràngols de la feina ja són més complicats ....gràcies!

    rits tinc una traca final de curs molt estressant però vaig fent...gràcies!
    gràcies Jordi en quan pugui passo pel far a fer-te una llegida! abraçades!

    artur gràcies fixa' t que ara ja som en un altre cap de setmana , bo cap de setmana nou!

    bruixeta gràcies , vaig passar un bon ensurt s'ha d'estar alerta !

    Joan i tant que són emprenyadors i a sobre perillosos!

    Gràcies pels ànims Sílvia! vaig fent! i tu?

    Xexu doncs mira algun virus dec tenir perquè m'he refredat! però bé tot segueix rodant!

    gràcies Loreto ara em reca no poder llegir amb les ganes que tinc!

    Kweilan en quan me'l pugui llegir seràs la primera a saber-ho....igual en faig un post abraçades!

    rafel hi tant perills dins com a fora!

    Glòria moltes gràcies! jo també desitjo arribar a les vacances i que puguem xerrar una estona amb una sens alcohol!

    gràcies M Roser més aviat faig el contrari enlloc de til·la cafè per anar sostenint-me!!!

    pons hi aniré sens dubte potser demà o al vespre! a llegir-te

    novesflors deus tenir també un bitxo dins el pc no crec que es calmi solet ho hauràs d'arreglar o t'escriurà els post ell solet....


    ResponElimina
  17. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

benvinguts comentaris