Paisos Catalans

dimecres, 4 de juny del 2014

Escrit amb la mà esquerra

No abdico de la vida, afronto cada dia el reialme de la realitat i del somni , cada jornada corono el cim imaginari dels meus anhels i amb la constitució reformable, perible i modificable dels meus propòsits faig i desfaig objectius   segons calgui i segons el context , cada dia que passa estic més cofoia i satisfeta de ser la meva pròpia reina  , independent, tant com puc,  d'influències demagògiques  malsanes , amb criteri propi de vegades encertat i de vegades erroni, en el meu cap convoco consultes i tal vegada si s'escau referèndums ,.....crec que sé la diferencia entre allò licit i allò simplement legal, entre allò que és un dret i allò que és un deure ......la meva mà esquerra ,per votació, va acordar fa temps que recuperaria el que un dictador va impedir: la llibertat d'escriure amb la mà triada pel meu cervell .....

I cada cop escric millor amb la mà esquerra.....sobretot amb lletra de pal .....
I ara me'n vaig a can felip si sé que quan "apreta" la necessitat , l'evacuació ha de ser ràpida ....
I després ....soparé , sí dues vegades..... amb fam de llibertat, d'independència......
Qui no vol respostes mai s'atreveix a preguntar .....
Ai qui vol una romança ? 
Comanar una pizza? 
Maçonar , piconar cada dia,  per tal d'arribar a ser lliures , de portar les regnes de la nostra vida ....

13 comentaris:

  1. La meva reverència està ben lluny de ser monàrquica, per això més que doblegar-me ni fer cap gest que es pugui confondre, t'expresso la meva companyonia de no abdicar amb les regnes de la nostra vida i dels drets que tenim. I t'he escrit amb la mà esquera.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Recuperar l'escrriptura amb l'esquerra em dembla una idea molt maca... Els esquerrans que no heu pogut escriure amb la vostra mà preferida, us ho deveu.

    Suposo que no és fàcil... Però deu ser divertit.

    Una abraçada amb els dos braços...

    ResponElimina
  3. Encara que sigui amb els peus abans de fer-ho amb la dreta.
    Fora corones imposades

    ResponElimina
  4. El que passa és que cada cop estem més lluny de tanta bajanada. Però també hem d'estar atents de totes les barrabassades que ens fan. Per exemple, avui han entrat uns tancs per al diagonal i trobo que se n'ha parlat poc...

    ResponElimina
  5. Seguir dient la nostra, sense corones que ens oprimeixin les idees.

    ResponElimina
  6. Tens les idees clares, sempre las has tingut, Elfree, i la llibertat d'escriure amb la mà que et doni la gana.
    Oh, i tant!

    ResponElimina
  7. Jo també intento ser la meva pròpia reina, lluny d'influències que em puguin desbaratar la independència la llibertat...
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  8. Desobeir cada vegada és més necessari. Bon cap de setmana a tots els reis i les reines de casa seva!

    ResponElimina
  9. fanal blau jo sense corona et corresponc les reverencies ! contenta d'haver presenciat la teva estrena com a presentadora! abraçades!
    Carme saps?quan faig encreuats, diversió diària, els omplo sempre amb la mà esquerra la lletra lligada em costa més això jo també envio una abraçada ambidextra!
    Joan bona idea potser ara m'estrenaré amb els peus no fos cas...
    Xexu sí jo he sabut això dels tancs ...però mira hi ha tant soroll mediàtic arreu que potser ja està bé certa indiferència....

    Bruixeta sense corones ! i tant!

    Deric gràcies a veure si aconsegueixo escriure igual que amb la dreta!

    .-) gràcies Glòria ! abraçada!

    M Roser ja som dues!molt bon cap de setmana!

    Loreto igualment !

    ResponElimina
  10. Tenia pendent passar per aquest post i ja n'has publicat un altre. Però sabia que valdria la pena recular i aquí estic. Tens una gran capacitat de fotografiar la actualitat amb jocs de paraules, amb humor àcid i intel·ligent, trobant el punt just de desdramatització, però deixant-ne constància, a fets que deu n'hi do!
    Recorda que també ets la reina del teu blog!

    ResponElimina
  11. Genial això de recuperar l'escriptura amb la mà esquerra!!

    ei, tia, ets súper original! :-DD

    Jo sóc mega esquerrana. No hi ha al món ningú més esquerrà que jo. ... Si necessites consells et puc ajudar :-DDDD
    Em vaig salvar pels pèls -per l'edat ho dic- d'aquella estupidesa de fer escriure tothom amb la dreta. Serà que al meu col·le eren molt moderns (i era un col·le de monges, d'aquells temps... però mai, mai, mai vaig tenir cap problema, ni la menor insinuació) ;-)

    ResponElimina
  12. gràcies Laura T l'humor i l'acidesa amb una mica de pebre m'ajuden a sobreviure en aquest món de bojos que ens toca viure ....em sembla que abdicaré de reina del blog i em passaré a presidenta!

    gràcies Assumpta jo ara sóc una mica ambidextra però cada dia escric una miqueta millor amb la mà esquerra i m'agrada....a mi m'agrada anar contra corrent ....suposo que si m'haguessin obligat a escriure amb la dreta ara estaria recuperant l'escriure amb la mà dreta....de moment vaig mica en mica si em cal un consell megasuperesquerrà ja t'ho diré gràcies!

    ResponElimina

benvinguts comentaris