Paisos Catalans

diumenge, 27 de juliol del 2014

Tanta roba bruta per rentar! ara és l'hora!

Els diaris, les teles, la xarxa en van plens de textos de tota mena , articles exculpatoris o inculpatoris, uns que blasmen el llegat sencer, els qui aprofiten des del cinisme la contesa i hi aboquen la seva puresa immaculada ( la tal Camascle reclamant que en Pujol comparegui al Parlament  , m'imagino que venint d'un partit que no té cap sospita ni una de corrupció, estafa, i cap altra taca ....és tot un exercici de coherència) 

És evident que a un personatge públic se li ha d'exigir un expedient net , no seré jo qui defensi el tenir un compte a la banca andorrana a la suïssa o en qualsevol sicav d'aquestes on tributes un ridícul tant per cent ....ara a les terres hispanes estan ben cofois de poder seguir disparant excrements contra el nostre país ( no han parat de fer-ho , no els cal cap justificació ) el que trobo curiós és que no mirin de fer net de la seva roba bruta , que és molta, suposo que era això el que perseguien els de " lliures i iguals " iguals en corrupció o en ocultació d'actius financers........Si voleu llegir un del molts articles que han aparegut ,aquest, del director del diari Ara : Com condiciona el procés el cas Pujol (Carles Capdevila) o aquest molt interessant també de Francesc-Marc Àlvaro a vilaweb Pujol i els seus fills, la mala consciència

És trist, lamentable , per la taca a la figura d'un expresident , taca que s'ha fet ell mateix , ara bé ,que no confonguin la magnèsia amb la gimnàstica ..... d'aquests que tiren la pedra n'hi tants amb culpa! és de beneits alegrar-se de la palla en ull aliè mentre tu tens una biga dins el teu! si s'ha de fer net , netegem , però a tot arreu ! el nostre camí no s'ha pas d'aturar!

En aquest sentit Carme Forcadell  m'ha sorprès dient que considera la declaració-confessió del expresident una bona noticia , és a dir un camí a seguir , fer net !

I per cert si heu de comprar la samarreta de la diada d'enguany, la de la V , vigileu que ANC ens alerta de existència de samarretes pirates ( bé el pirates són els que ofereixen samarretes falses a baix preu per a fer negoci) teniu aquí el lloc oficial per a comprar-la , o també a vilaweb o la botiga de l'Ara .

http_://botiga.vilaweb.cat/product.php?id_product=12107927


13 comentaris:

  1. El que cal, de cara a la nova república catalana, jo crec, és establir mecanismes de control anti-corrupció, perquè està clar que les temptacions són grans, sigui quina sigui la bandera, deu ser cosa de l'ésser humà! Tenim l'oportunitat de fer les coses millor, no? Aprofitem-ho! Petons de diumenge!

    ResponElimina
  2. El més trist de tot es veure i saber que no queda quasi ningú que hagi estat fraudulent. Ara és hora, tant de separar-nos com de fer net, perquè hem de ser conscients de que entre nosaltres també hi tenim corcs, i molts.
    Necessitem don limpio polític.

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó, tot i que si s'ha arribat fins aquí cal, realment, una reflexió profunda. És un tema a tenir en compte des de tota la complexitat de la situació general del país.

    Abraçades, des de El Far!

    ResponElimina
  4. El president espanyol ha estat esquitxat per una trama de sobresous i continua allà. Estic completament segur que no és innocent, però encara que ell ho fos i tots els altres assenyalats no, també continuen allà.

    Si la que es demostra que té comptes a un altre país és la Camacho, això no condiciona el procés, oi? Doncs que Pujol en tingui tampoc, que mai no s'ha mostrat independentista, CiU, i menys quan manava Pujol, havia estat a favor d'una Catalunya independent, fa quatre dies que han pujat al carro, ja m'explicaràs tu què hi té a veure. Hi té a veure tant com els que insisteixen que el procés és cosa de Mas. No és que no ho entenguin que és el poble, és que fan veure que no ho saben per convèncer els altres. Ni cas, i ja va bé que vagin sortint els casos de corrupció i que els denunciem, demostrem que nosaltres sí que fem les coses bé.

    Em fa gràcia aquesta imatge de les samarretes, sembla la primera i segona samarretes d'un equip de futbol.

    ResponElimina
  5. Sembla que algú hagi escrit un guió, oi?

    ResponElimina
  6. Em decep tanta merda escampada pel país... entenent que el país veí encara està més emmerdat.

    llàstima... haurem d'ensabonar i desinfectar molt bé si volem una República mínimament sana!

    I si, cert, vigileu, no caiguem en la compra de samarretes "als xinos" (que n'he vist!)

    ResponElimina
  7. Jo també estic decebuda, perquè una persona que havia estat empresonada al temps del franquisme i tenia en general, una bona acceptació entre el personal, hagi d'acabar la seva trajectòria política havent de demanar perdó...És clar que em sembla fantàstic que ho hagi fet, però...
    Bona nit.

    ResponElimina
  8. Pujol ha decebut a molta gent, m'incloc tot i no haver-lo votat mai, però ell no es Catalunya ni tan sols part del procés independentista.
    Des de quant es independentista? des de fa res i menys, des de que queda bé ser-ho.
    No senyors de les espanyes, no no confonguem la cansalada amb la velocitat, que no tenen res a veure, al igual que en Pujol i el procés per l'independencia.

    ResponElimina
  9. Així m'agrada, demostrem que catalunya no es menys que espanya i aquí també tenim casos de corrupció! D'acord que no son tan espectaculars com els seus, però què hi farem, no els podem superar en tot...

    ResponElimina
  10. Jo crec que si Gemma tenim la gran oportunitat de fer les coses molt millor errare humano est abraçades de dilluns!

    Joan és cert hem de fer bugada i que no vinguin a embrutar-nos els llençols!

    Si Jordi ens cal reflexionar, l'estat amb el seus mecanismes , hisenda tot plegat dissenyat per a estafar i treure rendiment , cosa que els treballadors/res no podem fer però qui enlloc seu no hagués fet el mateix? vull dir tenir diner no declarat? amb això no vull dir que estigui bé però hem de deixar el cinisme i la hipocresia de banda

    Xexu estic d'acord amb tu ....la de merda que hi ha damunt la pròpia reialesa i el govern pepero i no passa res de res , no vull minimitzar res però en tot cas de moment Pujol només ha estafat al fisc ( que diuen que som tots però no és cert)igual que la Caballé, Messi, Pedro Ruiz , Lola Flores....vaja que no és que hagi fet una cosa massa aliena a la condició humana una altra cosa és que en l'exercici del seu càrrec hagués desviat fons públics ....bé nosaltres seguirem ! si són xules oi les samarretes , jo ja m'he inscrit i per si de cas em compraré les dues equipacions!!!

    Josep és possible en tot cas s'auto immola ell al capdavall per tapar els seus fills

    Montse sigui com sigui amb desinfectant o sense hem de mirar cap endavant ! ull amb les samarretes pirates!

    M Roser ben mirat el que ha confessat cau en l'àmbit privat i en cap cas la seva dimensió pública , és clar que una cosa va lligada a l'altra ....res invalida cap tram de la seva història, no té a veure ocultar un dineral per no pagar a hisenda i el fet de triar uns ideals polítics

    Bruixeta ara tothom s'acarnissa per oblidar totes les misèries més greus de la reialesa i els peperos .....nosaltres endavant!!!

    pons els corruptes són els que desvien fons públics en benefici privat....i aquest no és el cas , tanmateix ens guanyen de llarg en merdes!

    ResponElimina
  11. Alguns partits espanyols, molt més corrumputs, aprofiten per intentar carregar-se el procés independentista i ho posen tot al mateix sac.
    Mentrestant, desaforen el rei, la reina, l'antic rei i la propera princesa, pel que han fet, el que fan i el que faran. Que no donin lliçons!
    I comprarem samarretes legals.

    ResponElimina
  12. M'ha decebut, francament. El tenia per un home honest. Clar que sent polític potser era demanar massa.
    Ara, que qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra, que molts dels que xerren tenen motius per estar calladets.

    ResponElimina

benvinguts comentaris