Paisos Catalans

dijous, 31 de juliol del 2014

Viure i viure voluntats , volem votar !

Properament aniré a vilaweb in person a firar-me les dues versions de samarreta , la vermella i la groga, no ens estem de res , ah i ja estic inscrita !!!! gairebé al vèrtex de la V , som-hi que falta molta V per emplenar i farcir de cossos i ànimes aquesta nova via catalana en forma de V !!!! no us perdeu les versions fotogràfiques d'en Xavier  a venvinguts a varcelona......i per si de cas llegiu aquest blocaire que fa poc he descobert , que respon a una per una les 100 raons unionistes del diari ABC
Ah i us poso el pdf del breu manual de bones pràctiques de l`independentista ( si clicqueu es descarregarà al vostre pc) però us copio els enunciats :

1.Refusem les desqualificacions
2.No propaguem rumors ni falses notícies
3.Defugim els insults
4.Evitem el parany del triomfalisme
5.Respectem totes les altres llengües
6.Utilitzem el poder del somriure
7.Escoltem els arguments contraris
8.Repliquem amb respecte i determinació
9.Convencem els indecisos
10. Atraguem la simpatia internacional

Si més no són deu bons consells .....un decàleg ètic  , us confesso que alguns em costen de complir , m'hi esforçaré sobretot amb el somriure encara que de vegades per dins m'inclino per esclafir a riallades dant de segons quins "arguments"......

8 comentaris:

  1. Si que són bons consells!
    El 2. està genial, vist el què ens trobem avui per tot arreu... Tan de bo quan discutim poguérem seguir aquest decàleg sense caure en els insults, però em trobe amb poca gent que vol discutir, generalment cadascú té ja la seva opinió i no la pensa canviar. No se sap escoltar amb respecte. D'aquí pot començar una bona reflexió... ànim!

    ResponElimina
  2. Apaaaaaa, les dues samarretes!! :-))

    Jo, sincerament, tot i que em sap greu, crec que aniré amb la groga de l'any passat. Tot i que, d'aquí a l'onze de setembre, ja haurà començat la Lliga de futbol i, si em toca algun premi, -no cal que sigui milionari- doncs potser em compraria la vermella ;-))

    Això sí, apuntada ja estic, des del segon dia!! Apuntats, en plural, a un tram que queda molt a prop de casa d'uns familiars... i així baixarem tots junts!

    Les fotos del Xavier, de Varcelona, són molt, molt bones!! :-))

    Jo també m'esforço en seguir els manaments... és el millor que podem fer. És el que sumarà punts a la raó que ja tenim!!

    ResponElimina
  3. Ei!! Naltres també ens hem inscrit, amb samarreta oficial, i serem prop de la plaça Tetuan amb els del Lluçanès, que hi tinc una amiga (Lluçanès és comarca!).

    El decàleg està bé, parafrasejant Gramsci (cal no defensar la veritat amb arguments falsos), cal no defensar la independència amb males maneres. (Bé, ja saps què en penso de la germanor o la cosinor, eh? :-)
    Apa, nanit i petonets, Elfree!

    ResponElimina
  4. Penso que la majoria d'independentistes no necessitem cap decàleg ni cap normativa perquè ja sabem què volem i com fer-ho. Després hi ha els hiperventilats que són tan, tan indepes que res els va bé, necessiten més, tot més, més radical, més ràpid, més... més. Aquests són tan dolents com els fatxes que s'oposen a tot. Però bé, hi ha d'haver de tot. Són minoria.

    Jo també aniré a la V, encara que això de repetir espectacle no em va massa, ho trobo artificial. No m'hi he apuntat perquè, com sempre, estic pendent de si hi aniré amb els companys de partit, amb els castellers, o pel meu compte. Però allà estarem.

    ResponElimina
  5. Potser hi trobo a faltar fem respectar la nostra llengua, ho dic perquè darrerament n'he patit la falta de respecte.
    Jo intentaré anar a la punta de la V de la Diagonal, que em sembla que si pot anar caminant...
    Petonets.

    ResponElimina
  6. gràcies noies i noi pes vostres comentaris ! Ada jo si més no tractaré de seguir el decàleg !

    Assumpta si vas amb la de la via de l'any passat també estarà molt bé, jo he tirat la casa per la finestra i he pensat les dues!
    petonets!
    Gemma celebro que tu també ja estiguis apuntada ja veig que coincidirem ja que jo seré al vèrtex gairebé! anar-hi anant petons d'estiu!

    Xexu ja se que hi ha molta gent que ja es comporten com cal però mira al capdavall el decàleg no fa mal i és una bona idea si més no ...a mi em va passar a l'inrevés , a la via no m'hi vaig apuntar al final però hi vaig ser igualment !

    M Roser a la punta vols dir al vèrtex de la V? igual ens veiem!

    ResponElimina
  7. Jo també tinc les samarretes i ja estc apuntada. tram 18.

    I el decàleg està molt bé... Ànims a tots i a seguir endavant!!!

    ResponElimina
  8. Ai, Elfree, que tinc dubtes metafísics, els del Procés constituent seran a l'alçada del Deutsche Bank i l'obelisc (llapis), bé, un lloc o altre!

    ResponElimina

benvinguts comentaris