Paisos Catalans

dimecres, 7 de gener del 2015

Roda el món........

Uauuau quina il·lusió, quin frenesí.....ha aparegut ja publicat el segon dels meus esborranys-post per la trobada blocaire , de fet era el número dos però coses del directe el primer post sortirà dins d'uns quants dies i aquest que anava segon és el primer  , s'anomena blocairades col.lectives,  volia retre un modest homenatge , tot recordant-los, a tants blocaires de pro i tantes iniciatives col·lectives , de fet, millor que aneu cap allà a llegir-lo, hi trobareu que som una bona colla de vuitanta tres blocaires vigents o extingits ,  som una gentada ,tots molt bona gent ! i escrivim molt bé !

I dispenseu si m'he fet propaganda a mi mateixa ....estic molt contenta de ser a la trobada blocaire 2015!!!!! i durarà tot el gener!

que feu aquí badant ? aneu-hi! fins i tot trobareu la sopa de lletres més currada de tota la catosfera!

15 comentaris:

  1. Ostres... Això deu ser culpa de la programadora de posts que es va fer un embolic... Vaja que ja es veu que la vaig pifiar... Sort que no es necessita haver llegit el primer per gaudir plenament d'aquest segon.

    Gràcies, Elfree, pel teu entusiasme rialler i disculpa la badada...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme no passa res només faltaria .....a més queda igual de bé gracies a tu !

      Elimina
  2. Pel que he pogut veure, estic segur que el post estarà molt bé, i només l'he obert i m'ha passat per davant una fracció de segon! Ara vaig cap allà a llegir aquesta repassada que promet. La trobada està sent un èxit, cada post té un munt de comentaris! Aviat vindrà un de meu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està sent tot un èxit sí.....segur que m'he deixat un munt de propostes de les que s'han fet i es van fer i de les que , per sort, encara es fan a la nostra castofera.....gràcies XeXu estaré atenta al teu post

      Elimina
  3. de vegades l'ordre dels factors no altera el producte.....bona feina

    ResponElimina
  4. Ens trobarem al born, ai! vull dir al blog.

    ResponElimina
  5. Ara en vinc, aquest gener el "Roda el món..." és on començo a bloguejar cada matí. Estem gaudint d'una iniciativa blogaire genial, com la majoria de les que ens recordes al teu post. :-)

    AH!, gràcies per recomanar la meva sopa de lletres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies a tu MaAbeu per la feina i l'enginy que ens demostres!

      Elimina
  6. Jo abans que aquest , ja he llegit l'altre i m'ha agradat, perquè també he col·laborat en alguns blocs col·lectius... I tant, la sopa de lletres, una passada!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Llarga vida blogaire, Elfree!
    Ara vaig a llegir el Roda al món...

    ResponElimina
  8. aixó mateix Glòria llarga vida blocaire i real!

    ResponElimina
  9. Sempre m'han agradat moltíssim aquests posts teus en que animes a la gent a participar en tot allò que es mou a la catosfera! ;-))

    És maco mantenir vius els blogs... i més aquests nostres, en la nostra llengua! :-))

    ResponElimina

benvinguts comentaris