Paisos Catalans

dissabte, 21 de novembre del 2015

eeep ja ve Nadal ....un clàssic !

Ja sé que no cal ni fer-ne ressò .....perquè cada any acudim a la cita amb el calendari d'advent  .......ens queden dies per assignar .....apunteu-vos .....és un calendari d'advent fet de posts i col·laboratiu......no sigueu mandrosos ......passeu-hi i mireu els dies lliures i feu-me cas : apunteu-vos !!!!!

I esmentant "clàssics" avui un altre partit de futbol entre el Barça i el R, Madrid ? qui s'atreveix a fer una "porra"? jo dic que guanya el Barça per 4 a 1.......

Jugaran envoltats d'estrictes mesures de seguretat ......sempre he preferit la paraula confiança enlloc de seguretat......la seguretat, paraula que ens resta llibertat i ens afegeix por .....no vull sentir por , no vull que em retallin encara més drets a costa d'una fictícia seguretat ......confiem .....confiem que les bones persones i la bona gent mica en mica vagin guanyant terreny a les males persones ......que el vent que bufa s'emporti la violència , el terror i la maldat i ens deixi confiança, cooperació, pau ......

amb això no vull dir que no s'hagin d'establir mesures de protecció però no podem ser-ne esclaus

15 comentaris:

  1. Gràcies per recordar-m'ho... hi acabo d'anar, al Calendari d'Advent!

    Totalment d'acord pel que fa a la seguretat.

    ResponElimina
  2. Jo ja tinc els meus dies triats al Calendari d'Advent però fer-se'n ressò d'una iniciativa catosfèrica no es mai sobrer.:-)

    Ben vist això que la seguretat implica també por, en segons quines circumstàncies. Tant de bo, com dius, que la confiança sigui la que guanyi la partida a la fi.

    Una porra?. Fa temps que no en muntem cap. Va, a mi apunta'm un 1 a 2. El Barça guanyarà, però crec que costarà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, els 2 del Barça ja els han fet abans d'acabar la primera part... que puc canviar el resultat de la porra?. :-DD

      Elimina
    2. ui jo havia dit 1 a 4 però la realitat ha estat encara millor ....un 0 a 4 impecable!!!

      Elimina
    3. ostres Mac es nota que els blogaires no estem ni la meitat d'actius de temps enrere la porra només ha tingut dos participants tu i jo

      Elimina
  3. Jo no hi he participat mai i m'agradaria, però no sé que he de fer, a més veig que tots els dies ja estan agafats... Em pots dir si puc, que he de fer i a quin blog ho he de deixar???
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara no estan agafats tots els dies. I tant que pots! Com més serem, millor.
      Ves a l'enllaç que ha posat l'Elfree en aquest post i aniràs a parar al calendari d'Advent on hi ha una llista smb els dies lliures que queden. Encara en queden. En tries un o dos i envies l'adreça teva a L'Assumpta o la Mireia, perquè et puguin enviar la invitació per participar. Si s'acaben els dies. Jo que en tinc dos, en comparteixo un amb tu, cap problema.

      Elimina
    2. T'anava a explicar com fer-ho M Roser però la Carme ja ho ha fet ....

      Elimina
    3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  4. Doncs jo no hi pensava en el Calendari, gracies per recordar-ho. Ara hi vaig!

    ResponElimina

benvinguts comentaris