Paisos Catalans

divendres, 3 de juny del 2016

Tres per dinou.....

I arriba  juny i cloem el puny mentre esmolem l'eina de la feina tot prenent cafeïna d'amagat de la veïna, que si no ens demana una tassa   i sempre en fem un gra massa ....torrat ......torrada torrefacta de facto, estic al fins els dallonses que ens toquin aallò que no no sona ...ja se sap bar cel i ona , força bars i poc cel .....ones de mar i de vegades de calor, vagues de metro , ara de bus ....quin embús embarbussat ....avui superat el meu propi record modest de caminar amunt cap amunt fins la feina salt del turó ....una hora exacta quan abans trigava hora i quart ......

inici : 




arribada
http://rosellesalaciutat.blogspot.com.es/2015/05/carrer-gran-vista.html



Butlletins de notes que no acaben de sortir ben reeixits , programari pagat i amb mal servei ......reunions i recuperacions de mòduls i Uefes ....jo les anomeno ufs! lluites soterrades d'egos i d'enveges, superbes orgulloses de poder de poca solfa.....el poder s'exerceix , l'autoritat s'atorga....efa cete i duals a dojo.....alumnes en pràctiques .......crear proves i construir exàmens.......notes en clau de sol, notes sense solfa,  si, la , mi, re......


Els genolls em recorden l'hora justa en pujada i els dos quarts de baixada .....ara em ve al cap el comentari dit en veu alta i en castellà d'una companya de feina sobre Messi i el retorn de diners de la declaració de la renda ..........jo he respòs que la meva àvia deia que els diaris anaven plens de mentides ......es peperos tenen més de cent persones del partit encausades, investigades, processades .....la reialesa.....sostres tresors, mai esclarits......bugades perdent llençols, llenques de pa sucades amb oli i sal......las de cansament el blat al sac i ben lligat ......

La mongeta tendra m'espera dins l'atuell per ser menjada .....en castellà li diuen verda ......aquest diumenge faig anys ....o millor dit culmino la cursa de cinquanta-set trams o sigui anys .....no en sóc conscient del grapat que ja s'acosta a la seixantena......potser pel contacte amb gent sempre més joves, no sé ....només és una xifra, un guarisme, dos dígits,  sumaran plegats dotze .....em fa gràcia ......
......només són cinquanta-set ......ves per on i em sento jove com la lluna reflectida dins un cove .....

En faig cinquanta-set si com el nom d'aquesta cooperativa d'economia solidaria coop57
Si el descomponc en factors faig 3 per 19  .....aquesta és bona ....faig tres vegades 19 anys !!!!

 

28 comentaris:

  1. Aquest diumenge tornaré a estirar-te de les orelles. Jo n'acabo de fer 48, vinc seguint-te les passes, també em sento força jove (de vegades, no) i no camino gaire però pujo les escales de la feina, algo és algo! Seria xulo fer aniversaris sense fer-nos grans no? no pot ser? ai sí, amb les tres vegades 19, pillina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. així sóc nou anys més jove que tu? vull dir més gran .....tant se val els anys passen mentre no pesin rai.... tu n'has fet 24 per duplicat no?
      moltes gràcies Gemma!

      Elimina
    2. Sí!! 57 estirades i 57 petons, felicitats!!

      Elimina
  2. Per molts anys Elfree. Seguiràs essent jove molts anys encara.
    57... abans era un autobús. De Collblanc a la Barceloneta.
    Bon any i si s'escau, bon bany.

    ResponElimina
  3. Doncs mira, per molt que corris o caminis, mai m'agafaràs. ;)
    I és molt cert, amb un més que tu, segueixo sentint-me jove (si no hi ha miralls a prop).
    Què són 57? Res més que números, els mateixos que 3 per 19 o 57 per 1. El millor de tot és que puguis celebrar-ho amb salut ... tota la resta -unes vegades millor, altres pitjor- ja va bé.

    PER MOLTS ANYS, NINA!

    Cinquanta-set aferradetes ben dolcetes! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ens conservem molt bé oi? moltes gràcies o gracis i moltes moltes aferradetes !

      Elimina
  4. Jo també faig fer anys fa poc, i em trobe igual que l'any passat. Que són 61? Doncs només un més que 60.
    Per molts anys!!

    ResponElimina
    Respostes

    1. Amb retard, però a fi de compensar i tot seguint el teu hàbil joc de deconstrucció et felicito tres vegades pel teu aniversari. Un goig llegir-te.

      Abraçades, des de El Far.

      Elimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. La gent que treballa amb el jovent s'emmiralla en la joventut i sempre se sent jove, però tu, a més, és que ets jove. Felicitats i per molts anys més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. i jo m'hi sento la veritat ....moltes gràcies novesflors!

      Elimina
  7. Que en compleixis molts dinou més!
    Felicitats, Elfree!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies Glòria l'any vinent en faré el doble de 29 ...jijijiji

      Elimina
  8. Et veig amb molt d'estres avui i toca està contenta, pren-t'ho amb calma...Per molts anys , que en compleixis molts més i que jo ho pugui veure...
    57??? mare meva si n'has de fer encara de caminades i a mi no m'atraparàs pas, he, he...
    Que tinguis un dia ben feliç. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. és que en tinc d'estrès encara que narrat en clau d'humor .....gràcies i en vida teva M Roser!

      Elimina
  9. Amb una mica de retard, per molts anys, Elfree! Imposa la xifra, però no tant la vida que continuem vivint un dia rere l'altre. Amb la teva energia, continuaràs jove molts més anys!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. no hi ha retard és avui el dia! gràcies! abraçada de juny!

      Elimina
  10. Segurament en Messi és l'únic jugador que no fa les coses bé en matèria d'impostos. Tots els altres són uns sants que paguen religiosament i sense queixar-se, naturalment. Que la fiscal o l'acusació o com es digui sigui directiva del Madrid no hi té res a veure. Segur.

    Per molts anys!

    ResponElimina
    Respostes
    1. m'agradaria saber per que no investiguen els comptes dels del R Madrid....
      gràcies XeXu!

      Elimina
  11. Moltes felicitats!!!

    Que per moltes vegades puguis fer 19 anys, que no està gens malament. Et devia agradar i ara tripiteixes...

    Pren-te en calma l'estrès de final de curs i hem de procurar no deixar la falç i tenir-la ben agafada... A veure si seguem cadenes d'una vegada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies Carme .....tripiteixo sí !
      l'any vinent haure de fer dues vegades 29 !
      no no la deixo la falç que hi ha massa cadenes per a segar

      Elimina
    2. ONDIA,QUINA CURSA¡¡¡,ESTAS EN FORMA XIQUET,I AMB LA FALC EL PUNY,PER MOLTS ANYS¡¡¡¡.I QUE "NO DECAIGA"QUE DIUEN ELS FLANCOS.

      Elimina
    3. sóc xiqueta que o xiquet .....gràcies Oliva a més ahir vaig superar-me en fer el trajecte en cinc minuts menys

      Elimina
  12. per molts més i segueix sempre amb aquest punt que et fa única.

    ResponElimina
  13. Kleinkredit Angebot zwischen besonders an Herrn CLAUDIO TRANI. Sie haben die Probleme der Finanzierung um starten Ihr Einkommen oder Ihre Schulden, Konstruktionen, Ausbau des Geschäfts zu zahlen (bist du eine Witwe oder Rentner), etc.... Hier ist Ihre Familie Darlehen, das nicht für Kosten der Ordner oder einem Vertrag fragt. Kontaktieren Sie bitte E-mail:
    claudiotrani27@gmail.com für ein Darlehen von 2000 auf 100.000 Euro 1,90 % und selbst wenn Sie waren rot an die Bank, sehen Sie den Unterschied, gesegnet werden.


    Oferta de petits préstecs entre particular del Sr. CLAUDIO TRANI. Té problemes de finançament per reprendre el seu ingrés o per pagar els seus deutes, construccions, l'expansió de negoci (ets una vídua o jubilats), etc.... Aquí està el seu préstec familiar que no demana per costos de carpeta o qualsevol contracte. Si us plau, correu de contacte:
    claudiotrani27@gmail.com per a un préstec de 2000 a 100.000 euros i 1,90% i fins i tot si eres vermell al marge, podràs veure la diferència, seran beneïts.

    ResponElimina

benvinguts comentaris