Paisos Catalans

dijous, 2 de febrer del 2017

Aniversari : el blog fa 8 anys!!!!

El dia 2 de febrer , dia de la candelera , del 2009  el blog va néixer....i de moment arribat a la maduresa , ja que com va dir el Xexu un any de blog  són 6 anys humans, així doncs el sidubto avui ,en anys humans ,en faria , avui en fa quaranta-vuit anys humans ( caram  a aquest pas  no portem tanta diferència d'edat l'Elfreelang i el blog...) 

Bé ....aquí estem i seguim , al peu del blog , en l'estimada a catosfera, malgrat la irrupció del piulador......de la cara de llibres ( ai vull dir el facebook....) els blogs són diferents .....


Moltes gràcies a tothom que passa per aguí i llegeix i comenta o no comenta però hi és , hi sou,  sempre presents acompanyant-me acompanyant-nos tots plegats .

Visca la catosfera! hip hip hurra pels blogaires !!!!  per si voleu bufar .....una espelma per any!


(Font: joviatelprimerpis.wordpress.com)


( i per cert acabo de veure que de moment a relats conjunts ja tenim 52 relats o poesies escrites al voltant del quadre ,,,,només amb 2  participacions més igualem el record de participacions que és de 54 , si no arribem a 100 , encara tenim de temps fins el 15 ...haurem fet com a mínim una fita important , entre tots )

35 comentaris:

  1. A qui se li acut crear un blog a principis de febrer? Tothom sap que els blogs s’han de crear a finals de gener ai.... Sigui com sigui felicitats pels vuit anyets! Tu ves fent anys, amb sort potser m’atraparàs (o no).

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies pons, tu quants anys tens? vull dir el teu blog? 10?

      Elimina
  2. Ostres!! Jo m'en recordo de quan vas néixer!! :-DDDD

    MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja veus Assumpta i seguim aquí llegint-nos.....sembla que hagi passat menys temps i han passat vuit anyets!

      moltíssimes gràcies!

      Elimina
  3. Enhorabona!!!

    Jo també me'n recordo de quan vas nèixer... amb aquesta comptes dels anys dels blogs, aviat ens atraparan a les persones. Bé, al jovent ja fa molt que els han passat de llarg, però a mi encara no... l'any qie ve, serem bessons, amb 66, i si resisteixo un parell d'anys més, ja serà més vell el blog que jo.

    Hem de batre el récord, dels Relats Conjunta, ara per tan poquet no ens podem aturar... Elfree!

    ResponElimina
    Respostes
    1. bé jo ara li porto nou anys al blog....hehehehehe el teu blog et superarà en anys tota una fita! moltes gràcies Carme ....els relats conjunts a hores d'ara com a mínim hem fet el record de participacions !!!! gràcies a la pensada de posar-lo a les itineràncies poètiques!!!! igual m'animo i en faig un parell més de posts...

      Elimina
  4. Quina sorpresa veure que algú recorda posts antics d'altres blogs, i no només els dos o tres darrers. Gràcies per recordar-te d'aquell post de fa tant temps en el que vam dir això dels 6 anys humans. 48 anys ja és una edat molt respectable per un blog, en termes humans, així que et mereixes una gran felicitació, però també el desig que ho puguem celebrar molts anys més plegats. És evident que la candelera reia aquell dia de 2009, i el Si dubto està ben viu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja veus XeXu no tinc tanta bona memòria com tu en qüestió de blogs però això dels anys se'm va quedar gravat .....i a més em fa molta gràcia l'equivalència, és mèrit teu que ara compten l'edat dels blogs així , moltes gràcies per les teves felicitacions i esperem que si que durarem plegats i amb bona companyia catosfèrica un bon grapat d'anys més !!!!

      Elimina
  5. Moltes felicitats! És un dels blogs supervivents, té molt de mèrit.

    ResponElimina
  6. No dubto a felicitar el blog. Sí penso en felicitar-te Elfree pel que ets.

    ResponElimina
  7. entre tots t'hem de felicitar a tu, per la constància creativitat i simpatia que escampes. Moltes felicitats i si ens tornem a veure vuit petons....

    ResponElimina
  8. Per molts anys, Elfree. Moltes felicitats. Ets tot un referent, t'ho dic de veres, tal i com ho sent. Una forta abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies Vicicle.....referent dius? carai ....una forta abraçada per tu també !!!!

      Elimina
  9. FELiCiTATS per aquests vuit anys o pels quaranta-vuit, sigui com sigui és un plaer haver compartit amb tu i espero que sigui per molts més 🎇 🎂 🎶
    Aferradetes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies o gracis sa lluneta .....el plaer és compartit! i mutu !
      aferradetes !!!!

      Elimina
  10. Moltes felicitats,el teu blog segueix sent un puntal catosfèric!!!
    Per molts anys..
    Abraçada gran!

    ResponElimina
    Respostes
    1. un honor lolita rebre la teva felicitació !!!!

      una gran abraçada !!!

      Elimina
  11. Feliç aniversari Efree, segons la conversió a l'edat humana estàs en tot l'esplendor de la maduresa i la creativitat. Els meus desitjos perquè duri molt de temps i mai ens faltin les il·lusions de complir nous reptes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja veus el meu blog en edat humana encara és més jove que jo....moltes gràcies Alfonso!!!!

      Elimina

  12. Moltes felicitats pel teu blog! Vuit anys a la catosfera té un mèrit afegit, atesa la irrupció de les xarxes socials. Jo et segueixo habitualment i, d'altra banda, tu ets una de les persones que m'anima a continuar amb el meu Far gràcies a la fidelitat dels teus comentaris. Gràcies!

    Abraçades, des de El Far.

    ResponElimina
    Respostes
    1. t'ho agraeixo de tot cor Jordi....no creguis hi ha blogs que em superen en anys ! som tossudes de mena tant el meu jo real com el virtual i segueixo amb els blogs perquè m'agraden , el seu tempo permet anar més lent , llegir, llegir-nos, comentar-nos ....a les anomenades xarxes socials la gent s'hi enganxa com a peixos que mosseguen l'ham de la rapidesa i la immediatesa , amb tots el respectes però a mi no em van ....bé és merit tot teu i dels teus escrits el fet que et sigui fidel...gràcies a tu!

      una abraçada !o dues o tres o les que vulguis!

      Elimina
  13. Moltes felicitats, Elfree. Una bona colla d'anys, ja, i segur que molt gratificants. I que per molts més t'hi puguem tenir, per aquí!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. el mateix et dic Galionar i que per molts anys ens puguem llegir !!!!
      abraçada!

      Elimina
  14. Moltes felicitats! Tal com està el pati, és tot un mèrit.

    ResponElimina
  15. Ole ole, Felicitats!! 8 anys o 48, som com germanetes de blog, eh? Ets un torrent d'imatges i idees i mots, que duri!! Muacs!

    ResponElimina
  16. hihihi germanetes de blog ....m'agrada !!! així doncs la Sara i jo devem tenir algun parentiu ..... tu si que ets la bomba!
    muacs i remuacs!

    ResponElimina
  17. Doncs felicitats, Elfree! Jo contenta de visitar un blog que diu sempre les coses pel seu nom.
    M'has fet comptar quants anys humans tenia el meu. Només trenta en farà al juny. Qui pogués...

    M'he posat al teu link dels Relats conjunts i sembla que ja n'hi ha 100. I dius que només 52?

    ResponElimina
  18. Per molts anys, Elfreelang! Només amb la constància s'aconsegueix un bon bloc com el teu. I que el puguem gaudir molts anys més!
    Ara ja sé que he de multiplicar els anys del bloc per 6 per tal de saber el seu valor real.

    ResponElimina
  19. Ei, 8 anyets, deu n'hi do!
    I amb molt bona salut, pel que veig.
    Felicitats!

    ResponElimina

benvinguts comentaris