Paisos Catalans

diumenge, 14 de maig del 2017

Batalletes i anècdotes blogaires

Doncs ara sí, ahir el Col.lecció de moments va fer el seu desè aniversari...., la Carme ha creat un blog especialment per recollir  la col.lecció d'anècdotes i records blocaires......

La vida  a la catosfera segueix ...potser no tant esponerosa com abans però segueix, seguim ......ara la majoria ; jo no , piula que piuaràs en el piulador o altrament twitter, ( aquest és un canari extret de la Viquipèdia però canta i piula també)
o altres ni piulen ......deu anys de blog són força anys , milers de batalletes, de trobades virtuals i presencials, de projectes i iniciatives compartides ......d'il·lusions, de comentaris, de coneixences, d'imatges, de somriures , de passejades, de relats, milers de paisatges de cordialitat teixits a cops de paraules i de complicitats .......blogs que venen i blogs que se'n van  .....altres que reapareixen .....molts que es mantenen i segueixen , perquè ens agrada compartir, ens agrada escriure, ens agrada llegir ......i cadascú té les seves pròpies raons, els seus motius .....i tos són bons i bones ......

Visca la catosfera! visca el món blocaire ! llarga vida als blogs!
l'he copiat del blog creat per festejar l'aniversari de col·lecció de moments ......

9 comentaris:

  1. Com que em va venir la idea de les anècdotes i record blocaires, a causa de l'aniversari del blog. Se m han barrejat molt les anècdotes generals, amb les més properes a mi amb les complicitats amb els amics blocaires.

    Però m'agradaria que aquest blog tingués continuitat, com una mena de testimoni de les nostres anècdotes blocaires... de tota mena. A veure si me'n surto!

    ResponElimina

  2. És bonic poder celebrar el desè aniversari amb una nova proposta. Tota una demostració de vitalitat!

    Abraçades, des de El Far.

    ResponElimina
  3. Ha estat bé, això de les anècdotes, perquè qui més qui menys, en té alguna...
    Bon vespre.

    ResponElimina
  4. En tenim tants de records, que aquest blog podria, i crec que hauria de tenir continuïtat.

    ResponElimina
  5. tenim records per donar i per vendre, però el que més val són les amistats que hem fet i que de tant en tant podem abraçar.

    ResponElimina
  6. Moltíssimes gràcies pels comentaris , vaig una mica de bòlit i no us puc respondre un a un ....abraçades per tothom i llarga vida al blogs!

    ResponElimina

benvinguts comentaris