Paisos Catalans

dijous, 10 d’agost del 2017

La agonia de la democràcia

Un cop més
 http://www.vilaweb.cat/noticies/nou-cop-del-tc-dona-llibertat-als-jutges-perque-puguin-suspendre-lleis-autonomiques/

Ara com si no fos poc ...qualsevol jutge o jutgessa pot decidir deixar en suspens o anular qualsevol norma, o  llei autonòmica  que interpreti no conforme a una altra llei estatal , a sobre no té cap obligació de comunicar-ho ,per tant totes les lleis emanades de parlaments democràtics escollits per les comunicats queden de facto buits de contingut i totalment indefensos jurídicament i políticament ja que no podran  tornar-s'hi, és a dir no podran posar un recurs ja que no n'estaran assabentats  ni existeix a possibilitat de recórrer .

Amb un estil diferent del que està fent Maduro a Veneçuela però el resultat és el mateix .......canviar allò que li vingui en gana al govern de l'estat per fer i desfer sense consultar-ho ni passar per enlloc on es pugui debatre  ........un de les moltíssimes raons per fugir cames ajudeu-me d'aquest estat, regit per un govern que s'està carregant l'estat de dret .......on la separació dels poders legislatiu, executiu i judicial ja és pura pantomima........

I per cert .....l'estat es qui mana a AENA  l'empresa que gestiona els aeroports ......l'interès per solucionar els conflictes laborals ha estat nul.....satisfets d'haver-se carregat el nostre sistema de sanitat pública  recordeu?

12 comentaris:

  1. La resta de comunitats autònomes se n'adonen d'aixo? O es pensen que només va contra Catalunya?

    Perquè si no se n'adonen quan reaccionin ja potser hauran fet tard. De tant anar contra les nostres lleis, en prendran el costum i ara aniran (ja fa dies que hi van) contra les seves pròpies lleis, contra la democràcia.

    La separació de poders fa dies que no existeix i cada vegada la indefensió del ciutada que no pensa com ells és més gran.

    Cames ajudeu-me, encara em sembla massa poc a poc... com un coet, ens aniria millor. 😜😜

    ResponElimina
    Respostes
    1. recordo Carme que quan van fer allò del cafè para todos dotant d'autonomia comarques i regions que en la vida s'ho havien ni plantejat ...tractaven de posar aigua al vi ....ara ho has dit indefensió legal per això trobo urgent dotar-nos de la nostra pròpia legalitat ....agafarem el coet doncs som-hi!!!

      Elimina
  2. La veritat és que totes les prohibicions que ens vénen d'Espanya a mi m'entren per una orella i em surten per una altra. Jo desobeiria, directament. Hem fet les nostres lleis, qui són ells per tombar-les? Només ho fan perquè són nostres, si les fes una autonomia de les altres no passaria res. Doncs bon vent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. espero i desitjo que tothom faci com tu , el cert és que hi ha molts càndids votants de podemos ,els comuns i tota la pesca que reclamen "respectar" aquest dubtosa i cada vegada més il·lícita legalitat.....tens raó tot ho fan per utilitzar-ho en contra nostra....bon vent i barca nova !!! ho desitjo

      Elimina
  3. Tranquil·la queden només 51 dies....i tanquem fronteres

    ResponElimina
    Respostes
    1. no vull aigualir la festa però tant el referèndum com els dies posteriors seran d'il·lusió però també de molta brega ....

      Elimina
  4. Se m'havia passat... Doncs és greu, tens raó, quina manca de respecte i de creure en el (propi?) model autonòmic, ole per l'Adela Asua.

    ResponElimina
    Respostes
    1. és gravíssim! jo sóc una mica obsessiva de la informació i cada dia em llegeixo un diari en paper i consulto dos o tres digitals per això estic a la que salta

      Elimina
  5. No he anat de vacances, és que se m'ha espatllat l'ordinador i m'han hagut de canviar el disc dur...

    Ai, que la bota de l'estat cada vegada ens oprimeix més...Però al final explotarem i sortirem volant com un globus i gambi qui pugui!!!
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ostres canviar el disc dur és l'anima de l'ordinador .... espero que l'explosió sigui sigui sí o sí votar sí !!!!
      bona setmana

      Elimina
  6. El sentiment d'impotència i indefensió és tan gran que no hi ha més remei que planta'l-s'hi cara.

    Per cert, per quant la 0,0? Et vaig fer un mail, que segurament no has vist. Ja em diràs alguna cosa!

    ResponElimina
  7. plantarem cara és l'únic que ens queda

    avui he consultat el correu , ja et diré

    ResponElimina

benvinguts comentaris