Paisos Catalans

dimecres, 3 de setembre del 2014

I comença setembre .....

Sí ja ha començat el nou curs.....i la roba per rentar i tant neta que la volen! tot el sabó ple de greix i llard sucós el tenen els de les mans "limpias" se'ls hi veu de lluny els gotims de brutícia escorrent-se'ls pels dits .....i el ministre muntanya brava que se li va caure la baba amb el "cas" del nostre ex-president Pujol mentrestant ni el Roderich Estones que va fulminar bankia i estafar milers de bones persones, ni la casa irreal de les banyes i els elefants , ara ningú no en parla del gendre ni la filla ni el sogre que ni han tornat res ni res de res, o la fortuna incommensurable del pare ....

https://www.araeslhora.cat/ca/la-campanya/les-claus-menu
Bé nosaltres a preparar la V , no pas la dels vividors sinó la nostra de voler i voluntat de votar , una V ben gran i grossa i llarga de V de vida, de V de veritat ......això no ha fet més que començar , vindran mal dades potser .....hem de saber tirar endavant com sigui fins a aconseguir-ho......decidir!!!! ara és l'hora

si voleu llegir un article molt recomanable   us deixo un enllaç : Ruptura o indecència  de en Vicent Partal, un extracte : Ahir vam assistir a un espectacle vomitiu al congrés de Madrid que dubtava que pogués arribar a veure.


eep  que ja ha començat setembre......

22 comentaris:

  1. Preparats per l’11S i molt motivats pel 9N.

    I, per més entrebancs que ens vinguin de fora, o de dins, crec que ara és un bon moment per aconseguir Votar i Vèncer. Ara és l'hora!

    ResponElimina
    Respostes
    1. preparades estem gràcies tu ho has dit molt bé Votar i vèncer!

      Elimina
  2. Llavors no es una "V" de "Visca el Pons!" organitzada per l'ahse?

    ResponElimina
    Respostes
    1. no pons no.....però si t'hi vols afegir....podem fer uns quants visques al pons!

      Elimina
  3. M'agrada la V de l'11S com a inicial també de les paraules que esmentes: Vida, Veritat...
    I per als contraris a la democràcia, que voldrien impedir la votació del 9N: la V de Vergonya!

    ResponElimina
  4. vindran entrebancs, més que venir ens els enviaran, però sabrem sortejar-los i tirar endavant

    ResponElimina
  5. Portem tant temps parlant-ne que semblava que no havia d'arribar mai... i ara falta només una setmana. Tocarà posar-se les piles i fer la manifestació més gran de la història. El món se sorprendrà i meravellarà. Nosaltres sentirem orgull de poble. Mentrestant, a España faran com que mira a una altra banda i faran més seguiment de la manifestació de Tarragona. I així espero que ho facin, perquè voldrà dir que cada cop estem més lluny, ja no ens representen, ja no ens tenen en compte. Mentalment fa molt temps que vaig marxar, ara només falta que oficialment el meu document d'identitat canviï i digui que sóc català i europeu. Ja s'ho faran.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo estic ja frisosa per estar-hi! farem nou rengles , o sigui unes trenta-sis persones serà impressionant altre vegada !!!!

      Elimina
  6. Comencem a fer feina i amb dos mesos veurem que passa. No afluixem

    ResponElimina
    Respostes
    1. mica en mica s'omple la pica ....no afluixem ni afluixarem

      Elimina
  7. Setembre, el mes de les tornades... V: mai una lletra ha tingut -o gairebé- tanta importància!

    Abraçades, des de El Far.

    ResponElimina
  8. A quest serà un mes de setembre especial, porta la clau per obrir les portes de la llibertat...
    Bon vespre.

    ResponElimina
  9. Jo ja tinc ganes que arribi el 11-S i el 9-N, tanta incertesa i tanta "palabrería" política em té fins els nassos. A veure si els podem engegar aviat a pastar fang!

    ResponElimina
    Respostes
    1. no serà fàcil això d'engegar-los , de fet els necessitem .....també tinc ganes que arribi

      Elimina
  10. La V es una porta, petita, potser, per encetar un camí per sortir d'aquest marasme fastigós i vomitiu que ens envolta.
    Que així sigui!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Glòria si la V és una expressió plàstica i humana gegantina que ens portarà una mica més aprop del somni .....aixi sia!

      Elimina
  11. Acabo de veure una roda de premsa de la Cospedal a TV1 i, després de fer-nos la pilota de mala manera, ha dit que no hi hauria consulta. Cansen tant que ja no ens els prenem seriosament,

    ResponElimina
    Respostes
    1. cansen i ens fan la punyeta mentre ens neguen el pa i la sal i ens ofeguen econòmicament ......algú es pensava que cauria el mur de Berlín el dia 8? ningú i va caure el nou

      Elimina

benvinguts comentaris