Paisos Catalans

dimecres, 19 de juliol del 2017

Inco(herències) des-comunals sense mà esquerra

Assistim astorades a les ximpleries dites per partits anomenats d'esquerra i altre formacions "alternatives" ( sovint em demano alternativa a què?) , per exemple a què ve tanta referència a a sacrosanta legalitat ? fa poc el ex dirigent del sindicat Comissions Obreres , i actual membre de Catalunya si que es pot ( no diuen el que es pot .....perquè contínuament parlen del que No podem fer ...segons ells és clar) parlava altre cop del respecte a la legalitat vigent ....trobo curiós que es partits d'esquerres diguin exactament el mateix que els de dretes per negar-nos el dret a decidir ....

També em resulta estrany tanta aplicació a la defensa de la legalitat .....precisament si els que van fundar el sindicat allà per any 1962 hagessin fet cas al que ara diuen ,no s'hauria fundat mai ....no entrava en la legalitat d'aleshores, els sindicats no existien estaven prohibits ....senyor Coscuyuela  aplicant els arguments d'avui els podria haver dit que esperessin a pactar amb el dictador la creació del sindicat perquè no s'ajustava a la llei .......

Per cert ahir no em vaig perdre la emissió del documental les clavegueres de l'estat .......aquesta es la legalitat que demanen defensar els descomunals alternatius? 

A EEUU encara existiria la segregació racial; Nelson Mandea no hauria acabat amb l'aparttheid  perquè seguiria a la presó.......en definitiva es tracta de deixar les lleis tal com estan i esperar assegudes que algun dia en algun segle per venir l'estat espanyol s'avingui a pactar un referèndum......mai m'hagués imaginat que es diguessin antes incoherències i barbaritats!

I els de PS......Ce? pressionant dient que si Barcelona es presta a no posar traves per poder votar ell i el seu partit deixen el govern de la ciutat?  veure per creure.... encara recordo els cartells de propaganda del PSC demanant el dret d'autodeterminació dels anys 80 del segle passat .....però que ha de fer un partit absolutament sucursal del PSOE ? un PSOE que va derrocar el seu propi dirigent per donar el vist-i-plau al PP? molt demòcrata tot plegat .....


Ah i una altra dada, contínuament diuen i rediuen que el poble està "segrestat per una minsa majoria parlamentaria ......a veure si fem comptes i apliquem el mateix raser ......https://resultados.elpais.com/resultats/eleccions/2016/generals/congreso/ a l'Estat hi fa i desfà un partit que va tenir el 33% només del total de vots .....o sigui un 70 llarg no el va votar ......també estan segrestats el altres ?

Sento haver-me enrotllat tant però estic estem fins els nassos ......

Visca la futura República Catalana!

11 comentaris:

  1. Jo també he vist el documental de les Clavegueres de l'Estat.
    És amb aquest Estat que hem de negociar un referèndum pactat???
    Cames ajudeu-me!!
    Les esquerres espanyoles (en les que s'hi inclouen Coscubiela i els seus) deuen tenir síndrome d'Estoccolm. No s'entén que Pablo Iglesias que és un dels perjudicats de les clavegueres de l'estat, digui que si fos català no votaria... Quina sort que no ho és!

    ResponElimina
    Respostes
    1. sí Xavier cames ajudeu-nos! més que a síndrome d'Estocolm jo de vegades cec fermament en que la fundació de Podemos es va activar des de la dretra per fer forat i crear confusió entre les esquerres ....i sobretot per lluitar contra l'independentisme....ja se que es una idea esbojarrada però vist el vist podria ser

      Elimina
  2. Estem, estem fins als nassos de tot plegat.
    Es fa llarg i pesadíssim, no podem badar i hem de tirar endavant.

    Aquest estat està podrit i els seus partits principals també... les esquerres no sé què tenen, però d'esquerres ja no els en queda res. Ni de demòcrates tampoc.

    O sigui que, segons ells, perquè una "majoria mínima" no segresti la població, ens hem de deixar de segrestar la seva minoria? És que no té ni cap ni peus.

    Es fa llarg...

    ResponElimina
    Respostes
    1. és fa llarg i encara ens donaran moltes més raons per voler marxar ....que si impugnant les nostres lleis, inhabilitant a tort i a dret, inventant informes falsos, ara amb amenaces econòmiques....ens estant seduint tant que al final serem molts més

      Elimina
  3. Jo també el vaig mirar...Sembla d'una peli de ciència ficció! Penso que després de veure la guàrdia civil, entrant al Parlament, amb la cara coberta tipus bandoler, deixaré de mirar les notícies fins l'1 d'octubre...
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. fas bé lles "noticies" totes seran de l'estil mal estil que aquestes

      abraçada

      Elimina
  4. Doncs sí, a mi em fa mal la postura de l'esquerra, des dels Comuns-Podem, més ambigus, fins al PSC. I efectivament, recòrrer a la legalitat vigent és més propi de la dreta. Hi ha un article del Baños que respon al Garzón i que està molt bé. Espera que te'l busco.

    ResponElimina
    Respostes
    1. aii i el que encara haurem de veure , com diuen potser la història els acabar+a posant al lloc que es mereixen

      Elimina
  5. https://www.sumate.cat/replica-de-antonio-banos-a-alberto-garzon/

    ResponElimina
  6. Res no em faria més feliç en matèria de política barcelonina que fer fora el PSC de llocs de responsabilitat, la mateixa màfia que criticava la Colau en campanya després se la va posar a casa, i continuen sent els mateixos. Fora de l'ajuntament, i que quan passi tot això, també s'emportin a la Colau, que s'està carregant la ciutat a marxes forçades.

    Per cert, acabo de mirar el documental de les clavegueres ara, perquè vaig tornar ahir i me l'havia perdut. Em sembla que no n'hi ha per tant... m'he endut poques sorpreses, res que no sabéssim.

    ResponElimina

benvinguts comentaris