Paisos Catalans

dimarts, 23 d’agost del 2011

Entre cargol i pingüí

Entre tesi i antítesi avanço com un cargol  cansada mentalment i acalorada....desitjant que em facin lloc dins un iglú com aquest o com aquest i mentrestant he parlat amb un pingüí del zoo a veure si em pot llogar , ni que sigui, unes horetes al dia, un espai al seu petit estatge



 Bé la foto no és del zoo però deuen estar fresquets.....
 I la de sota sóc jo:
 Ara aniré a cercar un bon enciam.....



20 comentaris:

  1. Ara m'has fet pensar que els pobres pingüins del zoo no ho deuen estar passant bé precisament. Els deuen tenir una mica condicionats, però amb aquestes temperatures... pobrets.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc aguanto la calor, un iglú, sigui el model que sigui pot estar bé.

    Sort que aquest cargol ets tu!!!, els que tinc pel jardí se'm mengen les plantes i fins i tot els cactus!!, poca broma, tenen mala bava. :D (tu no eh!)

    Per cert, de que va la tesi si es pot dir? (pura curiositat)

    ResponElimina
  3. passa de la lletuga i fes-te un bon gintònic, no?
    només és una idea :)

    ResponElimina
  4. Va, Elfreelang, que en un no res arriba la tardor (mode optimista activat) i tornes a tenir les piles a tope!

    ResponElimina
  5. Saps aquell acudit que va un cargol i derrpa? Doncs jo crec, sincerament, que en el teu cas s'hi escau i sense fer broma! Et penses que vas com un caragolet però estic segur que te'n sortiràs i a més, ho faràs de conya, derrapant i donant espectacle!

    ResponElimina
  6. T'acompanyo a l'iglú i a una bona amanida d'enciam i a un gaspatxo?
    va que ja queda menys.Tu no defalleixis.
    una abraçada!

    ResponElimina
  7. Uf! Quan he vist la imatge de l'iglú del Petit Bloc de l'Assumpta, m'han agafat unes ganes terribles de ser-hi!! I això que ara, a aquestes hores, ja comença a córrer la freca i s'hi està una mica millor, però tot i així... bruf! Una mica de gel i neu vindrien de gust!

    Ànims amb la tesi, cargolet! Busca fulles d'enciam fresques, que segur que van molt bé!

    ResponElimina
  8. Tindrem sort, units i riallers, lúcids i capaços de ser el que som. La nostra Penya té un blog desorbitat on a partir d'ara ens hi trobarem i volem la teva participació, assenyada o arauxada, amiga, tendra o tibada. La temporada s'ha de viure socialitzant els sentiments del blaugranisme del poble. La Penya Bogarde posa tots els seus "ets i uts" al servei del poble i comptem amb tú, tú i tururut violes i bon ví!

    ResponElimina
  9. Jo done suport a la idea de la Senyoreta Reykjavík, i si poden ser dos millor.

    ResponElimina
  10. Mira, ja sé que no té res a veure, xò quan has parlat de pingüins, m'has recordat el Javier Bardem. Ell en col·lecionava (o en col·lecionava quan no era un star) xq deia que s'identificava molt, xq eren grandots i alhora molt patosos, amb moviments bruscos.... i em feia gràcia, ho trobava molt entendridor.

    I si, ells si que estan fresquets per allà dalt!!!

    Abans d'ahir em déien cargolet!!! i jo, més aviat sóc tortugueta. D'anar fent poc a poc i amagar-me dins la closca, xò suposo que tots dos tenen coses similars. Espero que la fulla d'enciam sigui ben fresqueta. Jo m'endinsaré a les aigües a veure si tb em refresco!!

    ResponElimina
  11. El cargol és un animaló que m'encanta!! sempre amb la seva caseta damunt, amb el que necessita :-))

    Ja saps que tens un lloc de privilegi dins el meu iglú ;-))

    Ànims, que ja falta poc!! Concentrem-nos... "tardor, tardor, tardor"

    ResponElimina
  12. Per cert... que el de la foto és ben bonic de cargol... sí, has quedat molt afavorida :-DD

    ResponElimina
  13. -Xexu suposo que els pingüins al zoo deuen estar protegits de la caor...però mai se sap amb les retallades de pressupost igual els han donat un ventilador ....
    -Quadern si si que es pot dir de fet no és una tesi sinó una tesina....d'un màster de psicoteràpia que constava de tres postgraus...i hauria d'haver començat abans però el curs em va deixar sense piles ( resulta que treballo de profe) em cal urgentment un iglú suo a raig ara mateix però com que sóc un cargol faig tard...l'iglú resta allunyat...ai!
    Senyoreta Reikjavic agraeixo el consell jejeje però amb la calor que fa els efectes retardats del gintònic serien letals...
    -Ferran tant debò....l'estiu pega fort al final...i la tardor tarda...
    -Yàiza gràcies un iglú, molt gel i molta neu anirien de conya...suo a raig com una dutxa....és tesina no tesi però em costa com si ho fos... gràcies!
    -Gràcies penyabogarde home del barça sóc però el senyor bogarde molta molta gràcia no em feia....ja m'he passejat una mica pel vostre bloc...
    -Jpmerck aniria de canto amb un gintònic imaginat amb dos...la frescor momentània després seria mal de cap....
    -Rits en Bardem col·leccionava pingüins? caram ! però vius o figuretes? més que res per saber-ho...ara em fas recordar que durant un temps tenia un pòster d'una parell de pingüins ....però es va fer vell i ja no el tinc potser m'ajudaria a refrescar-me ! pensa que la closca del cargol és molt feble comparada amb la de la tortuga....l'enciam bé!
    -gràcies Assumpta per a fer-me un lloc a l'iglú!!!! a mi també em són simpàtics els cargols...ells no tenen crisi immobiliària! de fet a la foto he quedat afavorida sí...em vaig posar brillantina a les banyes... cantarem tardor tardor....

    ResponElimina
  14. Quin post més divertit!

    Jo durant tot el dia m'he sentit com ell: http://mascotass.com/wp-content/uploads/2010/11/pelo-perro-1.jpg

    Per sort, a mitja tarda he pogut fer un banyet a la piscina i m'he sentit com ella:http://1.bp.blogspot.com/_SzmlLB7VFYc/Sh_1ERmeBEI/AAAAAAAAApA/KDieot8ZTug/s400/MORENA.jpg

    (és que avui tinc l'autoestima molt alta...jejeje!)

    ResponElimina
  15. Aquesta cargolets d'avui en dia no porten aire condicionat? O un ventiladoret? Els pingüis són molt graciosos, però els cargols són molt monos... Ànims amb la tesina!

    ResponElimina
  16. Ostres! no t'imaginava com un cargol tan bonic! Quan acabis la tesi et sortiran ales, potser tornes papallona...ja veuràs, ja

    ResponElimina
  17. Ui disculpeu porquet, i Joana entre tanta calor em vaig saltar els vostres comentaris ...perdoneu el lapsus...gràcies porquet no se si el meu cargol derrapa però estic a punt de fer-ho he d'acabar abans del 1 o serà la meva catàstrofe i aleshores l'espectacle serà de debó! gràcies joana per entrar a l'iglú i pels ànims !!
    Adbega me n'alegro si l'has trobat divertit....que bé refrescar-se! ja miraré l'enllaç....
    Gràcies Gemma ni ventilador ni piscina només litres de suor i jo que em creia que els cargols i els pingüins no suaven! gràcies pels ànims!
    Gràcies Mònica ! mentre no perdi la closca i em transformi en llimac!

    ResponElimina
  18. au...no saps que els caragols sempre fan bona feina?
    van lentets però no hi ha qui els aturi!
    ànims! vinga! :)

    ResponElimina
  19. Gràcies pels ànims fanal blau! és que amb la mandra, la xafogor, i la procrastinació vaig arreglada! moltes gràcies! lenta però sense aturar-me sí

    ResponElimina
  20. Què bo!! brillantina a les banyes!! :-DD

    Ei, que aquí s'està girant un mestralet suau que fa baixar l'humitat i sembla que es respira millor :-))

    ResponElimina

benvinguts comentaris