Paisos Catalans

dimarts, 2 d’agost del 2011

La lluna d'agost clareja quan es fa fosc.....

I vol ser com la del gener però no ho arriba a ser....
Ja som a l'agost....segon dia...i jo amb el més calent a l'aigüera....batallant contra la mandra i el descontrol horari per escriure la Tesina del màster.....l'he d'enllestir i enviar, abans que comenci setembre o l'estrès que m'espera em consumirà com una teia....volia deixar uns dies en stand by el bloc...i dedicar-me en cos i ànima i ànims a la tesina de marres...però no sé si me'n sabré estar de passejar-me per la catosfera o d'escriure aquí...total si m'organitzo hauria de poder amb tot oi? el cap em demana divagar sense pressa , el cos vol submergir-se en el dolce far niente....i us semblarà increïble però ahir vaig rebre un correu@ del meu cap d'estudis ( de l'insti) amb el document adjunt de la proposta de graella ...No, no ens dediquem a fer carn a la brasa, no...la graella és l'argot docent usat per anomenar un quadre amb horaris i assignatures ( crèdits i mòduls en el cas de la Formació professional) i vaig del foc a les brases...ara que torna , sembla, la calor de l'estiu, és una proposta però acostuma a anar a missa ( és un dir) i tinc un mes per preparar-me i programar les 180 hores d'un crèdit que no he fet mai abans....ara que repetiria per tercer curs un crèdit que començava a tenir per la mà!....AH i aclareixo....com podreu deduir...el meu equip directiu s'ha cremat les celles tot juliol per tenir finalment aquesta proposta....( degut directament a la tardança dels caps superiors d'ensenyament) bé no em puc queixar pas de monotonia....en els darrers tres cursos, per posar un exemple: he passat de fer català, castellà, filosofia , educació per la ciutadania, la revista ( bloc) a fer Context i metodologia de la intervenció social, Atenció a les unitats de convivència , Crèdit de síntesi....tutoria ....un canvi progressiu i radical....de l'ESO i el batxillerat a la formació professional....

Ja ho sé aquest post no sembla estival , no ho és...se m'ha caigut al damunt del cap, junt amb la tesina tot el curs 2011-2012...la feina no s'acaba mai.....m'estic estressant abans d'hora...però quan faig la feina sinó? quin estiu més estrany!  Dispenseu que m'hagi esplaiat....al món exterior tothom és fora  , de vacances vacances...ai las! m'estic aclaparant....uf!

11 comentaris:

  1. Caram Elfreelang, llegint aquest post m'han vingut al cap els taulells aquells que diuen "Hace un día precioso, ya verás como viene alguien y lo jode".;-))

    ResponElimina
  2. Respira...
    De vacances vacances no tothom, encara! :)

    Sempre et pots fer una graella organitzativa de...dia tal, escriure Tesina, dia cual dolce far niente, dia pascual programació del crèdit...

    si ho has de fer, ho has de fer, i abans no t'estréssis més millor treure-s'ho del damunt quan més aviat...

    ei...respira....! :)

    una abraçada!

    ResponElimina
  3. Les graelles, de botifarres i xulles, deixa't estar. Ja no s'estila, però si et podem passar a màquina els apunts... Bè, fóra bromes, ànims i que tot vaja molt bé. Un petó.

    ResponElimina
  4. Eps! No tots som fora! I sí, no sembla un post estival, però és que cadascú passa l'estiu que passa.

    D'acord, tens molt estrès, ho comprenc... però em sembla que dins teu... la marxa ja et va una mica ja...

    Denoto que en el fons estàs molt orgullosa de fer tot el que estàs fent (i que té molt mèrit, certament) i tocar tantes tecles no deixa de ser un repte personal apassionant.

    Ara, déu n'hi dó la feinada. Com diu Vicicle jo me'n vaig a fer unes graellades de botifarres!

    Ànims!

    ResponElimina
  5. Elfree! no sé si dir-te que et posis a treballar ara mateix però ja o que et relaxis primer.... Sí, primer relaxa't i organitza't, amb il.lusió que diria aquell, i després ataca, val? Un petó estiuenc i animós

    ResponElimina
  6. Un horari, Elfri, un horari, t'ha de quedar temps per tot... i has de descansar una mica, dona...

    No són dies d'enviar graelles d'horaris, tampoc... i menys amb aquestes sorpreses. Vols dir que s'han cremat gaire les celles?

    ResponElimina
  7. Per davant de tot, molta calma. Aquest estiu és estrany per tot, i no tots estem de vacances, encara que potser no estem tan estressats com tu. Ànims, ja saps que al final te n'acabaràs sortint, això segur.

    ResponElimina
  8. Ostres!! "Context i metodologia de la intervenció social"?, "Atenció a les unitats de convivència"? Això són assignatures? I que se n'ha fet de la Geografia, la Història, Llengua, Literatura, Filosofia i tot allò? Mare meva!! Crec que m'apuntaré al teu Insti i vindré a que em facis classes :-))

    AAAAAAAANIIIIIIIM!!! QUÈ TU POTS AMB TOT!! Que jo ho sé!! :-DD

    Abraçaaaaaaaada!!

    ResponElimina
  9. Gràcies Jpmerch! què hi farem!
    Gràcies fanal blau una mica de seny va bé...vull dir que t'agraeixo la dosi de realisme...m'he d'organitzar i fer prioritats...mil gràcies! abraçada!
    Gràcies vicicle preferiria una graellada de botifarra amb allioli !
    Sí porquet crec que sí que em va la marxa una mica...i és cert que em sento orgullosa de mi...bé segons el dia...-)) suposo que com sempre malgrat l'angoixa me'n sortiré...gràcies!
    Gemma gràcies cert m'he de relaxar i organitzar-me ( dona ,amb il.lusió...depèn....a veure si ara m'agafa per retallar-ho tot)gràcies!
    Carme ja sé que són dies d'enviar graelles el cert és que abans no ha pogut ser...tractaré d'organitzar-me...em costa sóc de natura desorganitzada ( acabo de dir una bestiesa...diguem que em costa actuar de manera planificada...-) gràcies!
    gràcies pels ànims XeXU me n'acabaré sortint segur sí!
    Moltes gràcies Assumpta! són els noms dels crèdits de la FP, varien segons el cicle aquest és Integració social! Espero que sí que podré amb tot! una abraçada!

    ResponElimina
  10. Quina tela! M'has fet pensar en el meu estiu amb el Treball de Recerca de batxillerat tocant la moral... Des que estic a la uni, però, vaig molt més relaxada i tot el que faig, ho faig per gust. Això sí, no m'agrada que em quedi temps mort, que llavors no faig res de profit. I al final acabo fent mil coses durant l'estiu, també!
    Bé, com diuen els anglesos, take it easy, i intenta anar avançant la feina... ara encara tens temps, però si arriba setembre l'estrés serà monumental, oi?

    ResponElimina
  11. Si Yàiza serà monumental! espero fer això del take it easy....

    ResponElimina

benvinguts comentaris