Paisos Catalans

diumenge, 28 d’agost del 2011

Recta final! (jour de la pastèque mes de fructidor)


Doncs sí ara ja em començo a veure les orelles ....perquè he estat uns dies en que no em veia de cap ull, capficada en la tesina treball que he d'acabar de totes totes abans de començar a treballar .....recta final.... em falta poc....uf! i la veritat crec que he après molt, estic aprenent encara....
Bé fa un dies que he estat missing i avui simplement trec una mica el nas i els ulls per aquesta finestra blocaire....han passat coses diverses....Una altra copa pel Barça !!!!! 
Se'ns ha mort l'Heribert Barrera!!!! qui fou president del parlament de Catalunya i d'ERC i qui va aguantar estoicament , a la seva edat, amb una vitalitat que ja m'agradaria a mi tenir si mi arribo als 90 anys  , la gran i històrica manifestació del juliol del 2010....demà hi ha la capella ardent a la seu del parlament ....un gran polític i sempre va defensar el que creia. Quan siguem sobirans i independents li haurem de dedicar un pensament.
L'huracà que acaba d'arribar a Estats Units, un tifó a les Filipines....
El Gaddaffi que ha fugit igual que les rates abandonen els vaixells abans que s'enfonsi .....quantes morts inútils, com ho són totes les morts...
Alguns rics multimilionaris que tenen més vergonya i més seny que alguns governants demanen que se'ls apugin els impostos...i els d'aquí muts....
El possible frau dels qui cobren el PIRMI és una gota d'aigua si la comparem amb l'immens i escandalós  oceà de fraus, estafes i robatoris continuats  comesos pels Millet i companyia ( que va sostenir la cosa tant de temps perquè van parar la mà una gran part dels polítics del país...)
recta final de tantes coses,...l'estiu no s'acaba però el mes d'agost sí i no he pogut llegir cap novel.a perquè m'he hagut de llegir, pel cap baix sis o set llibres que em calia llegir per a fer la tesina que encara he d'acabar...
Demà juga el Barça  el primer partit de lliga....Guardiola segueix superant reptes i records .... a Cesc la caverna i els troglodites l'han posat de volta i mitja per dur una estelada al coll.... només em resta cantar : cargol treu banya,  puja a a la muntanya ....cargol bover jo també vindré...i per cert avui és el dia de la síndria i des del dia 18 i fins el 16 de setembre som al mes de fructidor  a veure si fa fruit....

13 comentaris:

  1. Ostres! no m'havia assabentat d'això del Cesc Fàbregas... no m'interessa el futbol però aquesta mena d'històries lamentables em criden l'atenció, especialment si pel mig hi està el Mourinho i el seu dit innocent.
    Que vagi anant bé la tesina.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Ostres ELFRI, aprofitant que fas un post tractes "quatre temes de res" ;-))

    No pateixis per no haver llegit cap novel·la, ja saps que aquests llibres llegits per feina també els pots afegir a la llista de LLIBRES LLEGITS 2011 :-DDD

    Un gran homenatge, de cor i ben sincer a HERIBERT BARRERA, sí senyora, s'ho mereix!!

    En Cesc, que no em queia massa bé abans de la seva arribada -la seva renovació per cinc anys amb l'Arsenal en fa tres em va costar de pair-, ho confesso, em té ja el cor robat només de veure que feliç se'l veu i que content que està i amb això de l'estelada millor encara.
    A un blog he llegit un comentari d'un hispà que el deixava verd per portar "una bandera ilegal"... s'ha de ser obtús... obtús i cavernícola!

    Més impostos per als més rics! I tant que sí!! No entenc perquè els hi costa tant prendre una mesura així... grrrr

    Sort amb la tesi!! :-)))

    ResponElimina
  3. He posat "ilegal" sense geminada perquè estava en castellà, eh? que era un nacionalista espanyol qui ho deia :-P

    ResponElimina
  4. M'alegro de tornar-te a llegir Elfree, ja torno a la normalitat.

    Déu n'hi do quantes coses que hi has endreçat en aquest post.

    Primera notícia sobre la bandera estelada i en Cesc... les coses no canvien mai a la caverna...

    I un record per l'Heribert Barrera que des de sempre i per sempre ha tingut la meva més gran admiració!

    Bon final de tesina... uf! quina pencada, noieta!

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Ànims! i que tingues sort. No vull dir que en necessites, però mai no n'està de més.

    ResponElimina
  7. Vinga, que ja tens el cim al tocar. Un parell de pedalades i ja hi ets.

    ResponElimina
  8. Com deia l'Assumpta, aquests llibres també compten, i llegir-ne sis o set, amb l'afegitó que no ho fas per gust, té molt mèrit. A aquest ritme ens superes a tots, que ara que ja has agafat el ritme, quan per fi puguis anar a les novel·les, les deboraràs literalment!

    ResponElimina
  9. així m'agrada un bon meló... el dia de la síndria.. veig que tot segueix la lògica habitual :)
    ei,ànims que en un plis plas la remataràs la tesina... que sí que ja quasi la tens..!

    ResponElimina
  10. La tesina és de psicoteràpia, oi? En podries aplicar una mica a alguns d'aquests temes.... la Caverna, els impostos als més rics... d'objectes no en falten! Vinga, un esforcet més!

    ResponElimina
  11. El Barça ha tornat a guanyar. Ara diuen, i faig servir la paraula exacte, que aquesta és una lliga de "merda" i que el Barça i el Madrid no tenen rival perquè es queden la gran part del pastís definitiu. A banda d'això, l'odi contra Catalunya augmenta. Ahir vaig veure unes imatges que feien fredar: uns policies i bombers catalans fent un petit 'castell' a Nova Iork, amb una bandera estel·lada. Formaven part de la representació espanyola als jocs mundials de policies i bombers. Doncs bé. Alguns dels seus companys, procedents d'altres Comunitats, els hi van dir "hijos de puta", entre d'altres coses. Et deixo el link:

    http://societat.e-noticies.cat/hijos-de-puta-per-dur-una-estelada-56507.html

    Fins aviat. I sort amb la tesina!

    ResponElimina
  12. Gràcies Euphorbia!
    Assumpta no em podràs negar que el Cesc sembla que hagi jugat tota la vida aquí...estic impressionada...
    respecte als impostos no ens fan gaire cas...
    ui els llibres llegits molts no me'ls he apuntat...ei que si no no els recordo tots..
    Carme jo també me n'alegro que siguis per aquí....la caverna com sempre plena de troglodites..gracies pels ànims!
    Moltes gràcies fanal blau avui he fet l'embranzida final!
    Gràcies Jpmerch!
    Vicicle ja he fet la darrera pedalada...estic cruixida...uf
    XeXu si tingués més temps ara mateix me'n cruspiria uns quants de llibres ...ja els afegiré a la llista..gràcies!
    Lolita entre el plis i el plas avui he fet plis plas...ja la tinc!
    Gemma tant debò pogués ....però si el client no vol treballar , és a dir canviar , posa cosa hi pot fer cap psicoterapeuta !!!!
    Gràcies jordicine el que expliques demostra clarament l'odi i la por que ens tenen...Deu n'hi do!

    ResponElimina

benvinguts comentaris