Paisos Catalans

dissabte, 11 de febrer del 2012

BOCINS i pipes, joc i trobades


Després d'un dijous malastruc ( feia just per anar a la feina, decideixo agafar un taxi, la taxista no em fa gens de cas i fa cas al GPS es perd miserablement, temps i euros perduts també, al final arribo amb autobús) ve un divendres esplèndid! Surto disparada com una bala de canó dels antics antiaeris propers ....em trobo amb una amiga , encantada de la vida d'acompanyar-me al Pipa club! No, no  anàvem a fumar amb pipa, la cita era poètica....Marta Pérez Sierra presentava  Bocins ....un recital poètic de categoria traca i mocador! diàleg poètic entre la Marta  i la Carmina, un devessall de versos llegits, recitats, declamats, acompanyats amb música de guitarra composicions musicals fets a mida per cadascun dels poemes .....les il·lustracions bellíssimes d'alguns dels poemes de Sexe mòbil singular .... joc poètic ....joc d'amistat....la veritat és que fou una vetllada encantadora que va empetitir l'espai i va deixar molta gent dempeus...
Ah i només arribar, sorpresa! veig una cara coneguda li pregunto ets dius Pilar? i si era la Pilar, a encesa de llum  amb carrossa alada conduïda per la seva filla  volant des de Vilafranca al Pipa club! i més sorpreses agradables: en Rafel a Can Fanga des de la Cerdanya o era a l'inrevés? ardit rapsoda i poeta! i la Mar, com podia faltar tractant-se de bocins?, si ella és feta de bocins de lluna! I el poeta, i fotògraf extraordinari Barbollaire acompanyat de la poeta, i gran fotògrafa a la llum d'un fanalet fanal blau ; la gran col.leccionista de moments i també pintora i poeta: Carme.....tot plegat ple de màgia de la bona! un divendres encisador!

21 comentaris:

  1. com saps de fer-me posar vermell, nina!
    i coincidim... màgia!

    un petonet dolç :¬)***

    ResponElimina
  2. jo també coincideixo amb tu (amb vosaltres)...
    la màgia va ser entre nosaltres i l'encís del vespre poètic ens va enlluernar a tots els què ens vam acostar al Pipa Club...

    una vetllada inoblidable per tot el viscut i sentit...

    poesia i màgia en acció!

    petons wapa!

    ResponElimina
  3. ostres! m'hi hagués agradat ser-hi.. no me'n vaig enterar! aixxx quina ràbia! enhorabona per la màgia que vau compartir artistes!! tant artista plegat.. deuria ser excepcional!

    ResponElimina
  4. Poesia, música i aplec blogaire són ingredients màgics de la felicitat. Ai, quina enveja sana. Un petó.

    ResponElimina
  5. Ets l'Elvira? Maremeva, qui m'havia de dir que vindries!!!
    Sàpique's que vas ser un dels encontres més màgics del divendres, profe!!!

    ResponElimina
  6. Tots coincidim amb la paraula màgia! Quin vespre més encantador...

    Em va agradar retrobar-vos amics blocaires. Un plaer i moltes emocions.

    ResponElimina
  7. Carai! Quin perill teniu! Ja veig que una presentació de llibre, o un recital de poesia... en realitat són reunions clandestines de blocaires! Quan torni a Barcelona hauré d'anar a aquests events d'incògnit... com es fa, per no fer cara de blocaire? ;) (perquè, reconeixem-ho, en tenim cara!)

    ResponElimina
  8. Les teves paraules són tan plenes de la il·lusió que et van fer totes aquestes trobades que se m'ha encomanat en llegir-te i he acabat amb un somriure dels grans!! :-))

    ResponElimina
  9. Caram, vetllada màgica per partida doble! M'arriba el bon rollo :)

    ResponElimina
  10. veig que hi va haver trobada de repoker d'asos de la xarxa....Les desvirtualitzacions sempre en fan enveja.....Potser em passo a la poesia....

    ResponElimina
  11. Què bonic que els cuentistes dels 365 us aneu trobant :)


    365 contes
    Terra de llibres

    ResponElimina
  12. Només puc dir-te que desprens tanta il·lusió que travesses el punt de gelosia, per no ser allí amb vosaltres. Quina amalgama tan precisa: poesia, blogaires, ànimes en estat pur, fotògrafs, pintors... en definitiva, un nit màgica gràcies a la vostra essència!!!
    Mercès per deixar-nos aquest tast, ja que la menja la vàreu assaborir vosaltres, i ara em complau moltíssim que ho comparteixis amb els que érem més enllà!!!

    ResponElimina
  13. Res de posar-se vermell...ets gran barbo! un gran artista! t'envio una abraçada!
    Mar gràcies, la màgia si la vam posar tots una mica! un plaer trobar-te! abraçada!
    Lolita si hi hagués caigut t'ho hagués dit...sorry....va ser molt maco!
    Gràcies Vicicle! la veritat no hi vaig caure que em trobaria blocaires...abraçada!
    Pilar va ser un plaer! estàs millor que a la nova foto del bloc! una gran trobada! abraçades!et vaig reconèixer en seguida...i això que no t'havia vist en directe!
    Yàiza va ser ben bé una casualitat! i molt maca! no no creguis no fem cara de blocaires ...o potser sí! seria genial que et trobessin per aquí!
    Saps Assumpta el millor del cas és que vaig tant de pressa i enfeinada que ni se'm va passar pel cap coincidir amb blocaires!o sigui que vaig tenir una gran sorpresa! a més va ser tot màgic, poètic ( encara que soni a redundància dir poètic d'un vernissatge poètic) senzill,ben muntat....genial!
    Ferran veig que t'ha canviat la cara? és pel fred oi? bon rotllo a dojo sí!
    Garbi24 repoker d'asos em fa gràcia l'expressió i si comptem la gran protagonista la Marta PS, que també és blocaire ja tenim escala reial!
    ja ja Bajoqueta és cert tots cuentistes!
    Jordi Dorca doncs sí em va fer molta il·lusió!
    Dafne igual un dia d'aquest et trobem i ens trobes! gràcies a tu per llegir-me! abraçada!

    ResponElimina
  14. Carai Carme entre els comentaris m'he saltat de respondre't ...màgia i mags de la veu ,dels blocs,de la poesia i la pintura i a sobre compartir la vetllada una mica amb tots vosaltres ...genial! va ser com prendre vitamines i somriures per la setmana que m'espera...una il·lusió immensa parlar amb tu de nou!

    ResponElimina
  15. Quan era molt molt joveneta, amb uns companys d'escola havíem muntat més d'un recital poètic. Jo ahir també vaig tornar a sentir la màgia de tot el que és capaç de fer-nos arribar la poesia.
    I el plaer de la companyia de qui també li posa màgia!
    Gràcies, Elvira!

    ResponElimina
  16. Hola Elvira! Elvira i tots els amics blocaires que et visiten.
    Gràcies per les vostres paraules que m'animen i gràcies per acompanyar-me.
    Ja ho he dit en algun altre blog, em vaig sentir feliç de tenir-vos al meu costat. De veritat!
    Petons i poesia!

    ResponElimina
  17. Quina enveja! Ja es veu que vau gaudir força!

    ResponElimina
  18. De res fanal blau...he intentat transcriure sensacions del divendres...abraçades!
    Hola Marta gràcies a tu, va ser un divendres molt especial! abraçades poètiques!
    Kweilan si va ser genial!

    ResponElimina
  19. Per la trobada, la literatura, el lloc, les persones que us hi vau ajuntar, i la manera en com ho expliques, aquesta trobada va estar farcida i plena de màgia!

    Per cert, no sabia que al Pipa Club hi feien aquesta mena d'actes... jo és que sempre hi he anat a hores més gamberres!!!

    ResponElimina
  20. Gràcies porquet, de fet es va fer al Pipa club perquè una persona sòcia era al mateix temps la il·lustradora d'un dels poemes de l'autora i d'aquí va venir tot...

    ResponElimina

benvinguts comentaris