Paisos Catalans

dilluns, 24 de febrer del 2014

A pròposit de l'Operació Palace....

se non è vero, è ben trovato

11 comentaris:

  1. Jo penso exactament igual. No és veritat i ens la van colar, però podria ser-ho, i no han intentat enganyar ningú, ja que ho van dir clarament al final.

    ResponElimina
  2. Jo tb estic amb vosaltres!

    Podria ser-ho. Lo trist és que no ens deixen conèixer el que va passar fins d'aquí molts i molts anys. i mentre tant, especulant. Però aquesta part que va dir-se al final del fals documental, tothom l'evita.

    Sentir-se enganyat cou, a tots. I en canvi, ens enganyen dia rera dia.

    ResponElimina
  3. He llegit al Twitter que hi ha gent que s'ha enfadat molt pel tema de "l'engany"... No sé... Jo, com no ho vaig veure... :-DDD

    ResponElimina
  4. No sé ... jo no li acabo de trobar ni el què ni massa sentit...

    Fer notar que ens poden enganyar? Sí, però vaja quina notícia, com si no ens ho sabéssim ja de memòria... Jo el vaig veure a mitges i he de reconèixer que vaig flipar i que després vaig riure i tot recordant algunes coses. Tots en van dir algunes que recordades després em feien molta gràcia. No em vaig sentir massa estafada i gens enfadada, però... No entenc massa l'objectiu, la veritat.

    ResponElimina
  5. No el vaig veure i de fet, no crec que el miri.

    ResponElimina
  6. A mi el que em va emprenayr més va ser la publicitat que vàren arribar a fer arreu, ràdio , televisió, twitter...etc i que vinguent d'un paio que acostuma a posar el dit a la llaga et surtís amb el fals documental que als cinc minuts ja es veia que allò era impossible. per mi això no es periodisme, és ficció i la ficció s'anuncia d'altres maneres.
    No tot s'hi val per tenir cuota televisiva.

    ResponElimina
  7. No ho vaig veure, no puc opinar. Però trobo que ha generat molta polèmica.

    ResponElimina
  8. Jo el vaig veure el dilluns al mati a través de la web de la sexta, així que ja sabia que en trobaria. No, no en va agradar gens ni mica, però no pel fet de que no avisessin de que era una ficció, això jo ja ho sabia i per altre banda hi havia detalls que ho deixaven clar . Ningú se’n recorda de l’Anna Balletbò, la diputada socialista a qui els colpistes varen deixar sortir per que estava en avançat estat de gestació de bessons, i que va ser la persona que va intentar avisar al Rei? Dons durant el reportatge no se l’anomena ni mitja vegada i crec que tothom de certa edat, recordem veure-la sortir del Congrés i les seva explicació de la trucada que fa a Zarzuela. ( Jo ho recordo perfectament i només tenia quinze anys )
    Crec que Evole aquesta vegada anat a buscar l’enrenou fàcil. I per altre banda, el que no en va agradar gens ni mica es que la figura de Suarez – qui ens agradi o no ha estat un dels politics més importants d’Espanya – surt bastant mal parada i crec que no s’ho mereix.

    ResponElimina
  9. No l'he vist, però aquest embolic contribuirà a saber ni que sigui una part de la veritat?

    ResponElimina
  10. totes les opinions són respectables , gràcies....al capdavall ha portat cua ....

    ResponElimina

benvinguts comentaris