Paisos Catalans

dissabte, 14 de març del 2015

Només cinquanta -sis ....

Acabo de tornar a fer una ullada al projecte de quedem al Zurich? falten divuit dies pel repte , tenim encara el mes de març .....s'han encarregat 144 llibres , hem d'arribar a la fita dels 200 , sisplau una empeteta .....només ens queden 56 llibres per quedar al Zuric .....necessitem que ens encarreguin tres llibres i unes quantes pàgines per dia ......demà justament es celebra la Zurich marató ......la nostra marató té 200 llibres i la nostra cursa és anar de llibre en llibre .....crec que la fita és assolible .....jo ja n'he encarregat tres , animeu-vos .....


Març marceja .....avui dia variable .....pluja, grisor i llepades d'un sol tímid ens acompanyen aquest dissabte ....el partit que ens regeix des des la distància , aquell que impera i legisla en contra el poble i en contra nostra ara canvia imputació per investigació , és clar .....quan tens tants imputats  millor anomenar-los investigats .....les batalles electoralistes d'aquest any fan estralls ja ,  i els abocadors de brossa i detritus van que volen plens d'excrements .....agafeu paraigües i aprenguem a destriar entre tanta brutícia..... jo com he dit en algun moment votaré a les municipals i a les nostres, plebiscitàries del setembre.... mentrestant ens continuen ofegant culturalment, econòmicament, judicialment ....per terra, mar i aire  ......els que diuen que poden crec que no volen o volen ras molt ras ....al parlament europeu voten a favor del monopoli centralista dels aeroports per part de l'estat espanyol....aquí a casa nostra diuen que volen fomentar l'odi, bonica manera de ser alternatius ..... Esperances de març :  principi de no sé quants principis d'acord  que esperem no es quedin en el principi i segueixin la ruta bona tot i ampliant a més entitats i més partits aquest acord .....

I ves per on avui és el dia del nombre pi , es veu que avui ha estat una commemoració excepcional "atès que només una vegada cada segle les xifres del mes, el dia, l'any, l'hora, els minuts i els segons coincideixen amb els deu primers dígits de la constant......" ( transcrit de vilaweb)

22 comentaris:

  1. Jo ja vaig fer la feina... En vaig encarregar 5... A veure si mica en mica hi arribem...

    Quan serem independents, ens quedarà molta feina per fer, però al menys ens estalviarem la matxacada diària d aquest estat que ens maltracta, cada dia.

    Ni una notícia bona, ni una que ens recolzi, que ens faci justícia, que ens tracti com a iguals. Cap ni una.

    ResponElimina
    Respostes
    1. feina feta no fa destorb Carme ....espero que ho aconseguirem , quan siguem independents sí ens quedarà molta feina per a fer però la farem amb molt de gust

      Elimina
  2. Al full de ruta espero que s'hi sumin Iniciativa i la CUP, també espero que deixi de ploure, que tinc una amiga a punt d'arribar a casa, i que aviat arribem als 3/4 del projecte i que el superem, quantes coses! Ah, i que arribi l'estiu ja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo també espero que s'hi sumin, a iniciativa els veig massa verds .....ehem
      avui llueix el sol i ja tenim 150 encàrrecs ho has vist ara només falten 50!

      Elimina
  3. Directament al final:El dia Pi... deuen fer Festa Major a la plaça del Pi? Passejaran el gegant del Pi?
    És un acudit dolent....molt dolent, com el dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a mi m'agraden els acudits encara que siguin dolents , vols dir que són dolents ? dia del número pi i festa grossa per les pinedes

      Elimina
  4. Avui si que ha fet un dia típic de març, tal com toca...
    No ens hem pas de preocupar que els amos del Zurik ens donaran un com de mà sinó arribem als 200, ho sigui que tots tranquils!
    Bon diumenge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. esperem que si ara mateix nomes ens en manquen 50!
      bon diumenge avui fa sol!

      Elimina
  5. Jo també n'he encarregat 3 i ho he divulgat entre les meues amistats. A veure si hi arribem.

    ResponElimina
  6. Seria una pena no arribar-hi. Si entre tots ens esforcem segur que ho aconseguim. Només cal pensar qui ens agradaria que el tingués i fer la reserva.
    Jo en vaig reservar 10 i tots són per regalar. ;)
    Vos animeu ??

    Pluja i fred per aquestes terres també.
    Aferradetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo amb tres de moment ja faig però si cal ja veurem ....

      aferradetes avui a bcn fa sol espero que a les illes també

      Elimina
  7. -No vull pecar d'optimista però crec que habemus libri. Alleluia!
    -Confiem que el març deixi de fer el burro i els polítics també.
    -Ho he sentit a dir això del dia Pi, però encara no entenc perquè aquest fet es considera tan important.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ara falten 50! que els polítics deixin de fer el burro és més difícil que no pas el mes de març......dona es veu que hi bojos per les matemàtiques que va calculant més i més decimals del pi ....

      Elimina
  8. És cert que està difícil això del Quedem al Zurich, però el comptador no deixa de pujar, no perdem l'esperança. N'haurem de fer una mica de propaganda, per les vies que sigui, que no tota la feina la facin les de sempre. Tu ja ho fas bé.

    ResponElimina
  9. Xexu de moment d'ahir a avui han encarregat sis llibres o siga que ara falten només 50....anem fent via

    ResponElimina
  10. Vinga, va! Ja només us en queden quaranta nou i en faré difussió per facebook.
    Qualsevol nit pot sortir el sol, va cantar un dia en Sisa, soterradament contra la dictadura. Qualsevol nit sortirem del pou on s'ha proposat enterrar-nos el govern espanyol.

    ResponElimina
  11. Vinga, va! Ja només us en queden quaranta nou i en faré difussió per facebook.
    Qualsevol nit pot sortir el sol, va cantar un dia en Sisa, soterradament contra la dictadura. Qualsevol nit sortirem del pou on s'ha proposat enterrar-nos el govern espanyol.

    ResponElimina
  12. Em sembla que de tot el que has dit em quedo amb la celebració del número pi... sembla el més asèptic, amoral i objectiu... ;-)

    ResponElimina
  13. Jo també he fet propaganda del Zurich. Ai, al final l'haurem de demanar amb sacarina i bicarbonat.

    ResponElimina
  14. vaig una mica embolicat últimament amb això dels posts, per tan el dia de pi el celebro aquest dimecres xD

    ResponElimina

benvinguts comentaris