Paisos Catalans

dissabte, 19 de setembre del 2015

En campanya ....

102632......si si fa uns moment la llista de candidatures simbòliques i voluntàries a la llista de junts/es pel sí arriba  a la xifra de més de cent mil persones abduïdes pel President ......( ironia eh)

Jo personalment canviaria el nom de la formació mediàtica Podemos , li trauria la P  i hi posaria una J a l'inici , per mostra un botó .....als de podemos se'ls hi veu el llautó ......segueixen a més de  ficant la pota i fent lerrouxisme barat ......fent de les seves .....ara insultant directament .....

Tanta enquesta amb prediccions tan favorables a junts pel si+CUP em fa mala espina....volen que ens en refiem ? que ningú es quedi a casa sense anar a votar sis plau .....a veure si les fem realitat....


Curiós, des del govern de l'estat s'esgargamellen a dir que són només unes eleccions autonòmiques .....i mentrestant s'afanyen a empaitar per tota Europa i Amèrica senadors, presidents, diputats per fer-los dir alguna cosa negativa en contra del nostre pacific, legitim, democràtic procés......ens ajuden a la internacionalització .....gràcies......no deu quedar cap estat en el món que no estigui ara a l'aguait .....


Quedar-se fora de la Unió Europea ? i què? Hi ha països com per exemple Suïssa, que no en formen part i estan la mar de bé ....
llegiu l'enllaç a un article molt clarificador de vilaweb......us en copio uns paràgrafs:
 "Actualment, al món hi ha 205 estats proclamats. D’aquests, 193 formen part de l’ONU i onze no. Però entre els que formen part de l’ONU n’hi ha sis que no són reconeguts per tothom: Armènia, Corea del Nord, Corea del Sud, Israel, Xipre i la República Popular de la Xina. Hi ha, per tant:
–187 estats plenament reconeguts,
–6 estats que sense ser plenament reconeguts formen part de l’ONU,
–2 estats (Ciutat del Vaticà i l’estat de Palestina) que no formen part de l’ONU, però tenen un estatut especial d’observador,
–7 estats que no són membres de l’ONU, però són reconeguts si més no per algun altre estat que n’és membre (Abkhàzia per 4 estats, Kossove per 112, Ossètia del Sud per 4, la República Àrab Sahariana Democràtica per 45 estats, la República Turca de Xipre del Nord per un i la república de la Xina Taiwan, per 21),
–2 estats que no són reconeguts per cap estat membre de l’ONU, però són reconeguts per almenys un estat que no forma part de l’ONU (Nagorno Karabakh i Transdnièster),
–I 1 sol estat que no reconeix ningú (Somaliland, que en bona part no és reconegut perquè Somàlia no té un govern estable).
Això implica, per tant, que un estat pot funcionar sense el reconeixement diplomàtic ple i que pot fins i tot formar part d’instàncies internacionals amb un reconeixement limitat (el cas del Sàhara, que forma part de ple dret de la Unió Africana, o de Kossove, que forma part del Banc Mundial i l’FMI)."


Ah i per cert ara a més de voler enviar-nos tancs , són els bancs que diuen coses com que se n' aniran ... a veure si es posen d'acord i és a l'inrevés se'n van els tancs i vénen més bancs? ( de venir no pas de vendre)

12 comentaris:

  1. Dubto que marxi la banca, però si ho fes, hi ha banques alternatives: Caixa d'enginyers, Fiare, Triodos (jo sóc de Triodos)... que no han signat el manifest.
    #bonventibancanova

    ResponElimina
  2. Doncs d'acord amb la Gemma #bonventibancanova

    Sense por, a votar...

    Només hi ha una cosa que em fa por i és que facin trampes comptant els vots... No cal a badar!

    ResponElimina
  3. Per part dels contaris a la independència (i a la llibertat, i a la democràcia) aquests dies s'assemblen més a una tupinada que a una campanya.
    La nostra voluntat pel Sí és irreductible.

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó, no podem encantar-nos ni donar-ho per fet. I hem de passar del discurs de la por, no escoltar-los, si cal.

    ResponElimina
  5. Si, ja no saben quin argument posar per a que a la gent li vinga la por general... i queda molt lleig això d'insultar mentre es fa un míting.

    ResponElimina
  6. M'encanten els teus posts, perquè sempre ens donen informació...Gràcies!
    Els bancs no marxaran, perquè com s'ho farien sense els calerons dels catalans?
    Jo quan diuen això dels tancs ( no hi ha ....) dic que hi pujarem a sobre i farem un recorregut turístic per Barcelona.
    Jo de les enquestes tampoc me'n refiu...

    Els de Ciutadants no sé com tenen tan de morro de parlar , si una del partit del país ve se n'ha anat a viure als Estats Units i pretén que li paguin els bitllets per anar i tornar...
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Feina, feina i feina i tranquil·litat davant de tot. Perquè els arguments els tenim, i ells només generen por. Si perdem la por, ho tenim guanyat. Com diu el gran Reyes, ens ho han tret tot, ens han tret tant, que fins i tot ens han tret la por. Doncs que sigui veritat, i endavant!

    ResponElimina
  8. És molt madura la opció de no reconèixer, es com dir si dic que no el veig es que no existeix. Igual que quan el Homer es salta un semàfor tancant els ulls dient “si no lo veo no es delito”. Recordem que dediqui esforços a crear una càtedra sobre els Simpson.

    ResponElimina
  9. Respostes
    1. Els que ho tenim clar, no canviarem d'opinió diguin el que diguin. Als indecisos se'ls pot convèncer, ara als porucs ja costa més. Hi ha tanta incultura...política i de l'altra.

      Elimina
  10. No entenc per què uns estats es creuen amb més drets que altres i per què s'entesten a manar sobre altres si aquests actuen democràticament.

    ResponElimina
  11. dispenseu que us respongui en general, tots i cadascun dels vostres comentaris s'ho mereix però vaig justa de temps
    amunt i sense por ni tancs ni mentides ni falsedats ni amenaces ens faran canviar el sentit del nostre vot

    ResponElimina

benvinguts comentaris